2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim tsh bende de 1.66 cikmis.bastan beri bi sorun olmadi ilac vs lik.bi arkadas 1.88 de ilac aliyorum demis kafama takildi benimde mi almam lazimdi

Ilac aliyo muydun canim bastan beri

bunuda babyshowerda giymek için aldım

eksiklerim bitti galiba zannedersem sanırsam
cuma günü izinliyim yıkayıp ütüleyip çantamı hazırlaması kaldı şimdi
sonra rahat rahat beklerim artık
Canım bişey sorucam doktorun göbeğin büyük diyor mu? Benim göbeğim senden daha küçük sanki doktor bana habire göbeğin büyük diyor deli mi ne:)

Gebelik boyunca hiç tavuk yemedim desem öyle iğrendim ki anlatamam sadece kırmızı et tüketiyorum kıymalı yemekler köfte sote yada kavurma şeklinde
Bi kere kfc kaçamağı yaptım o kadar
Ya çok zor kendi yaptığım tavuğu asla yiyemiyorum iğreniyorum anemi olmuşum kan testi yaptılar geçenlerde ama hic önlem almadim

Gebelik boyunca hiç tavuk yemedim desem öyle iğrendim ki anlatamam sadece kırmızı et tüketiyorum kıymalı yemekler köfte sote yada kavurma şeklinde
Bi kere kfc kaçamağı yaptım o kadar
Ay ben ne et istiyorum ne tavuk ne balık ceviz yiyordum onu da bıraklı 2 ay oluyor onuda yemiyorum süt desen içmiyorum sadece sabahları peynir bazende yumurta okadar

Evet canım. Doktora gorunmende fayda var

Ay ben ne et istiyorum ne tavuk ne balık ceviz yiyordum onu da bıraklı 2 ay oluyor onuda yemiyorum süt desen içmiyorum sadece sabahları peynir bazende yumurta okadar
İnsan soğuyor gerçekten Allahtan yumurtadan peynirden yoğurttan soğumadım da onlardan alıyorum
Kırmızı et yerim ya her türlü

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah vakti zamanında gelsin tüm bebekler idrar yolu enfeksiyonu sebep oluyormuş bende çok korkmuştum ntsde sancı çıkınca bol bol su iç kendini zorla ilaç falan vermediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…