2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bunun ne işe yaradığını bilen varmı? Baby security blanket olarak geçiyor. Battaniyelerle 2li satılıyor genelde

Eklentiler

• A00AA8E6-6FDF-46E7-893D-F248642B47CA.webp
    8 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bunun ne işe yaradığını bilen varmı? Baby security blanket olarak geçiyor. Battaniyelerle 2li satılıyor genelde
Bu bebek doudousu canım, burda her bebeğe mutlaka alınır Doğumdan itibaren yanına koyuyoruz buna bağlanıyor bebek eğer isterse sürekli yanında taşır koklar kendini rahat hisseder.. bende kızlarıma tutturmaya çalıştım ilk zamanlar anne sütünü damlatıp yanına bıraktığında gerçekten inanılmaz huzurlu uyuyor bebek.. ilk kızım çok bağlanmadı yani aslında o emzik biberon doudou hiçbişeye bağlanmadı ama ikinci doudousuz yatmaz mutlaka heryere yanında bir doudou taşır ve asla kaybetmez sorumluluk gibi birşey oluyor, biz kaç tatil kaç tr ziyareti geçirdik nerde olsa arar bulur elinde tutar çok sevimli oluyorlar öyle

Eklentiler

• 93A9682D-0C6D-4C3B-8791-D0AAC93BCEA4.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 52
Allah şifa versin canım ağladıkça nasıl nefes alsın yavrum yanında olman iyi olur sakinleşsin hele bir nefesi de düzelir inşallah

Tavsiyem ilişkiye girebilen girsin göbek möbek bulursunuz bir yolunu
Ay ama ilk günler o kadar uykusuz oluyorsun ki inan gecede 6 kere kalkarken yanindakinin mışıl mışıl uyuması insanın sinirini bozuyor biraz :)

Evet biraz zor son aylar, değişik pozisyonlar denenebilir ama olmuyorsa da perine masajı ve ahududu yaprağı çayı 36.haftadan itibaren öneriliyor

Reactions: LaL
Oyy yerim nasıl sarılmış benim kizimda bana bağlandı bana dokunmadan yanına yatmadan uyumaz keşke uyku arkadaşı edindirseydim diyorum bazen ama onu kaybedersek unutursak işte o zaman sıkıntı

Reactions: LaL
Oyy yerim nasıl sarılmış benim kizimda bana bağlandı bana dokunmadan yanına yatmadan uyumaz keşke uyku arkadaşı edindirseydim diyorum bazen ama onu kaybedersek unutursak işte o zaman sıkıntı
Bu sefer işi garantiye al canım kaybetmezsiniz kendi bağlanır isterse zaten gözünden ayırmaz

Canım sezeryanın iyi yanlarını överken normal doğumu gömmüşsün, normal yapacaklar korkmasın şimdi :) Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Ben hastaneden gelip supürge yaptim delilige bakar misin cok cabuk iyilestim operasyon yapannkisi ve gebeye bağlı bence

Yok canım Allahın izniyle sorun olmaz korkma. Kızımın hamileliğimde bir ara 5 e kadar çıkmıştı. Ama hemen doz değişimi ile duzelttigimiz için sorun olmadi, arada kontrol ettirmek lazim işte yükselebiliyor. .

Canım sezeryanın iyi yanlarını överken normal doğumu gömmüşsün, normal yapacaklar korkmasın şimdi :) Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Ahahaha ay çok haklısın. Ben de okuduktan sonra kendimi eleştirdim o konuda . Yanlış anlaşılmaya müsait olmuş

Tabi ki demek istediğim o değildi. demek istediğim, her doğum ve doğum sonrası süreç kiosye gore değişiyor. Her iki doğum şeklinin de avantaj ve dezavantajlari var ama ikisi de muteberdir. Ikisinden de memnun olan var olmayan var.

Allah hayrlisyla bizlere sağlıklı bir süreç nasip etsin. Keyfimiz kaçmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…