Bu bebek doudousu canım, burda her bebeğe mutlaka alınır Doğumdan itibaren yanına koyuyoruz buna bağlanıyor bebek eğer isterseKızlar bunun ne işe yaradığını bilen varmı? Baby security blanket olarak geçiyor. Battaniyelerle 2li satılıyor genelde
Allah şifa versin canım ağladıkça nasıl nefes alsın yavrum yanında olman iyi olur sakinleşsin hele bir nefesi de düzelir inşallahKızlar Dolunay hala yogun bakımda ama ben bugun yanındayım. Cok aglıyor cok korkmus ama ilk gune göre iyi. Hala oksijen veriyorlar nefes alısverişi düzelse her sey cok daha iyi olacak.Dualarla düzelecek gececek hepsi inanıyorum
Uyku arkadaşı gibi bisey:) bebek alışınca çok rahat oluyor kokusuna alışıyor ve önsüz uyumuyor. Bende aldım inşallah sever :)Kızlar bunun ne işe yaradığını bilen varmı? Baby security blanket olarak geçiyor. Battaniyelerle 2li satılıyor genelde
Ay ama ilk günler o kadar uykusuz oluyorsun ki inan gecede 6 kere kalkarken yanindakinin mışıl mışıl uyuması insanın sinirini bozuyor biraz :)Ona bişey diyemem ya heralde yanımda olcak ya emsin yeter ki ben kalkarım ya ölürüm ona
Bu hamile halimle çalıştığım halde elin oğluna (kocam olur kendileri) kıyamayıp gecenin 2.30unda sahur hazırlamaya kalkıyosam oynak neclam içinde kalkarım
Evet biraz zor son aylar, değişik pozisyonlar denenebilirbiz hamile olduğumu öğrendiğimizden beri birlikte olmuyoruz
eşim bebeğe bişey olur stresinde
doğumu kolaylaştırırmış falan diyom ama gerçi şimdi bu göbeklede bu saatten sonra nasıl olcak bilemiyorum yani
Oyy yerim nasıl sarılmış benim kizimda bana bağlandı bana dokunmadan yanına yatmadan uyumaz keşke uyku arkadaşı edindirseydim diyorum bazen ama onu kaybedersek unutursak işte o zaman sıkıntıBu bebek doudousu canım, burda her bebeğe mutlaka alınır Doğumdan itibaren yanına koyuyoruz buna bağlanıyor bebek eğer istersesürekli yanında taşır koklar kendini rahat hisseder.. bende kızlarıma tutturmaya çalıştım ilk zamanlar anne sütünü damlatıp yanına bıraktığında gerçekten inanılmaz huzurlu uyuyor bebek.. ilk kızım çok bağlanmadı yani aslında o emzik biberon doudou hiçbişeye bağlanmadı ama ikinci doudousuz yatmaz mutlaka heryere yanında bir doudou taşır ve asla kaybetmez sorumluluk gibi birşey oluyor, biz kaç tatil kaç tr ziyareti geçirdik nerde olsa arar bulur elinde tutar çok sevimli oluyorlar öyle
Bu sefer işi garantiye al canım kaybetmezsiniz kendi bağlanır isterse zaten gözünden ayırmazOyy yerim nasıl sarılmış benim kizimda bana bağlandı bana dokunmadan yanına yatmadan uyumaz keşke uyku arkadaşı edindirseydim diyorum bazen ama onu kaybedersek unutursak işte o zaman sıkıntı
Oyyo zamam başakçım al sana +18 kiloyla tombik anne
Denicem canım yatağına mi koymak lazimBu sefer işi garantiye al canım kaybetmezsiniz kendi bağlanır isterse zaten gözünden ayırmaz
Evet sütünü damlat mutlaka senin kokun sinsin üstüne, hep kollayabileceği yerde olsun emzirirken de biberonla da beslense beslenirken fln yakınında dursun kokuyla bağlanırDenicem canım yatağına mi koymak lazim
Tamamdır canım saolEvet sütünü damlat mutlaka senin kokun sinsin üstüne, hep kollayabileceği yerde olsun emzirirken de biberonla da beslense beslenirken fln yakınında dursun kokuyla bağlanır
İnstagramda doodoo turkiye sayfası var biraz pahali 2 yıl garantili ve birde muzikli ben sipariş vereceğimDenicem canım yatağına mi koymak lazim
Canım sezeryanın iyi yanlarını överken normal doğumu gömmüşsün, normal yapacaklar korkmasın şimdi :) Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin..Ne ilgisi var hayatım?
Ben sezeryan oldum, sütüm bir saat içinde geldi maşallah. Bebeğim de hiç mama almadı. 24 ay anne sutu verdim
Benden iki gün önce normal doğum yapan arkadaşım sadece 2 hafta anne sutu verebildi, dikişleri haftalarca iyileşmedi, yatağa bağlı kaldı uzun süre oturamadı bile
Üstelik ben sezeryan sonrasi eve geldikten sonra hiç yatmadım. Millet yatak döşek yatar, gelenleri pijamalarla ağırlar. Ben hiç sevmem öyle şeyleri. Hemen ayaklandim, hatta eve geldiğimizin ertesi günü eşimle dışarı bile çıktık:))
Asıl benim cevremde normal doğum sonrası haftalarca toparlanamayan kadınlar var. Hatta bazılarında hayat boyu taşıyacakları kalıcı skntilar bıraktı normal dogum
Hamilelik nasıl kişiye gore değişiyorsa doğum ve sonrasındaki süreçler de değişiyor. Ilk hamileliğimde 9 ay kustum, bunda da hala kusmaya devam ediyorum.
Bu haftalarda 3,50 sınır.
Merak etme sınırdasın ama tehdit boyutunda değil. Doz artırabilir doktorun belki
Ben hastaneden gelip supürge yaptim delilige bakar misinSezaryen olmak isteyenler sezaryen olma ihtimali olanlar no problem korkmayın 1-2 günde ayağa kalkanlar kendi işini yapanlar biliyorummmmm.Herkesin vücudu acıya ağrıya tepkisi farklı.Benim yazdığımdan dolayı korkan olduysa hakkını helal etsin.Ben sadece kendi adıma yazdım.Sezeryani bildiğim için vücudumu bildiğim için.
Herkes için hayırlı sağlıklı doğum şekli diliyorum.Anne adayi isterse kendi tercihi ile planli sezeryan olabilir kimse bunu sorgulayamaz.Daha da sezeryanin s sini yazmam buraya.Artik doğumlar yaklaştığı için kendi adıma endişemi paylaşmak istemiştim sadece
Ay sağol rahatladım biraz. Bir başlarda yapılmıştı tahlil bir de şimdi istedi öyle olunca bilmeden o kadar zaman tehlikeye mi attık acaba diye sıkıntı yaptım. Başlarda düşüktü ama arada yükselmiş demek ki. Dediğin gibi artırır büyük ihtimalle.
Canım sezeryanın iyi yanlarını överken normal doğumu gömmüşsün, normal yapacaklar korkmasın şimdi :) Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?