Canım dualarımdasınız Allah şifa versin güzel kızına herşey güzel olacak inşallahKızlar Dolunay hala yogun bakımda ama ben bugun yanındayım. Cok aglıyor cok korkmus ama ilk gune göre iyi. Hala oksijen veriyorlar nefes alısverişi düzelse her sey cok daha iyi olacak.Dualarla düzelecek gececek hepsi inanıyorum
Günaydın güzel hanımlarDün gece maalesef 1-2 saat anca uyudum. Uyku katili kocam olacak adam, bütün gece horluyorsun diğer tarafına dönsene diye uyandırdı beni. Yürüyüşlere başladığımdan her yerim ağrıyor zaten. Sağıma yatamıyorum, canım yanıyor desem de beni dinlemedi. Dürtüp durdu horluyorsun diye. Bugün gazetelerin 3. sayfasında beni görebilirsiniz. Eve gidince pıçaklamayı düşünüyorum Sizde var mı horlama ya? Kendimi kötü hissediyorum
Benim ilk bebegim dediğin gibiydi, hatta korkardım bazen yaşıyor mu diye öyle yavaş hareket ederdi. Usg de bile oynadığını görmedim. Şimdiki bebegim daha hareketli. Bebekten bebeğe değişiyor. Ama içinde şüphe varsa drunla görüşmen iyi olabilir..Kizlae bende 33 haftaligim bebegin hareket ediyor ama boyle güçlü kıpır kipir degil gun icinde karnimin icinde yavas hareketlilik var ama boylr gobegim sekilden sekile girmiyor yada tekme seklinde degil sadece icerde bir uafak hareketlilik gibi seyler oluyor benim gibi olan varmi acaba
Kizimdaki hamileligimde kizim baya kipir kipir hareketli tekme atan gobegum sekilden sekile girerdi ama bu hamilelikde bebek hareket ediyor ama cok yavas ve sanki güçsüz gibi sizde durumlar nasil benim gibi mi yoksa daga kuvvetli hareketlermi hissediyorsunuz
Kızlar ya çok merak ettim neler alıyorsunuzki ordan zaten dolar yüksek vergidr gelince hepten çığrından çıkmış avantajı neydi kiAynen bugun gordum sinir oldum tam 12 tane alisverisim var nolcak simdi dedim.31 mayisa kadar gecerse vergiye tabi degilmis ya yetismezse o tarihe nasi alcam bilmiyorum.astari yuzunden pahaliya gelicek
Döveriz bizde babayı kızımla beraberTavsiyem ilişkiye girebilen girsin göbek möbek bulursunuz bir yolunu
Ay ama ilk günler o kadar uykusuz oluyorsun ki inan gecede 6 kere kalkarken yanindakinin mışıl mışıl uyuması insanın sinirini bozuyor biraz :)
Bende canım çok şükür ondan soğumadımbende kırmızı et canavarıyım
Öyle olmasına gerek yok bence farklı şeylerde olur bende baktım da baya pahalıİnstagramda doodoo turkiye sayfası var biraz pahali 2 yıl garantili ve birde muzikli ben sipariş vereceğim
Dün bende horlamisim ama uyandirmiyor sağolsun ama keşke uyandırsa mi acaba yazıkGünaydın güzel hanımlarDün gece maalesef 1-2 saat anca uyudum. Uyku katili kocam olacak adam, bütün gece horluyorsun diğer tarafına dönsene diye uyandırdı beni. Yürüyüşlere başladığımdan her yerim ağrıyor zaten. Sağıma yatamıyorum, canım yanıyor desem de beni dinlemedi. Dürtüp durdu horluyorsun diye. Bugün gazetelerin 3. sayfasında beni görebilirsiniz. Eve gidince pıçaklamayı düşünüyorum Sizde var mı horlama ya? Kendimi kötü hissediyorum
Kız neye yazık:) sımartmayın kocalarınızı bu kadar horluyosak horluyoz keyfe mi?? Hamileyiz biz.ben 2 saat gece kesintisiz uyursam oh çok şükür diyorum birde horluyon diye beni uyandırcak yok öbür tarafa dön dicek çıngar çıkar valla küserim konusmamda aylarca:)Dün bende horlamisim ama uyandirmiyor sağolsun ama keşke uyandırsa mi acaba yazık
O horlayinca sen napiyosun pekiKız neye yazık:) sımartmayın kocalarınızı bu kadar horluyosak horluyoz keyfe mi?? Hamileyiz biz.ben 2 saat gece kesintisiz uyursam oh çok şükür diyorum birde horluyon diye beni uyandırcak yok öbür tarafa dön dicek çıngar çıkar valla küserim konusmamda aylarca:)
Geçmiş olsun canımSelam kizlar tum hazirliklariniz tam olsun bence hayatmin en zor 3 gununu yasadm pazar gecesi 2 de siddetli bel agrisiyla uyandim ama tek sag tarafmdaydi hic bi sekilde gecmedi hastaneye gttm bana 1 cm acilman var birazda sancin var dogum yaparsan küvez yok sorumluluk alirsan kal dediler almadim 1 saatlik yol gttm o aciyla kuvezi olan bi hastaneye 7 saat dogumhanede kaldm resmen pskolojim bozuldu bagirmalardan sunlardan bunlardan acilmam ilerlemedi nst de sanci hafiflemeye baslamsti normal servise aldi ne yaptysam ne ilac verdiler ne baska bi mudahele ve en son idrar yolu enfeksiyonuna bagli sirtta agri ve acilma erken dogum riski olustrms dediler tek cozum su dediler simdi bol su iciyorm iliski is herseyi yasakladi doktorum 2 kez de ciger gelisimi icin igne yaptilar suan agrim yok denecek kadar az sukur iyiyim cok korktm ama sadece tek duam zamaninda gelmesi ve hic bisey belli olmuyo bugun taburcu oldum daha tum herseymi hazirlicm hic belli olmuyor bu isler
Çok şükürKızlar @Hdou4225 Hilal ile görüştüm, Dolunay kuzu bu gün daha iyiymiş çok şükür, yanına girip çıkmışlar, hâlâ yoğunbakımda ama şükür iyiymiş bu gün..
Canım inşallah hayırlısıyla çıkacak ordan. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallahKızlar Dolunay hala yogun bakımda ama ben bugun yanındayım. Cok aglıyor cok korkmus ama ilk gune göre iyi. Hala oksijen veriyorlar nefes alısverişi düzelse her sey cok daha iyi olacak.Dualarla düzelecek gececek hepsi inanıyorum
Çok güzelmişKızlar bunun ne işe yaradığını bilen varmı? Baby security blanket olarak geçiyor. Battaniyelerle 2li satılıyor genelde
Sen nerden aldın acaba canım bizde bakalımUyku arkadaşı gibi bisey:) bebek alışınca çok rahat oluyor kokusuna alışıyor ve önsüz uyumuyor. Bende aldım inşallah sever :)
Ay benimki de inanılmaz sessiz uyur. Bazen nefes alıyor mu diye kontrol ederim :) Ben de öyleydim önceden ama şimdi beni beğenmiyor poklu :))Ben de horluyormuşum eşim söyledi.
Horlamadigim zamanda da çok sesli nefes alıyormuşum
Ama benimki bana laf edemez, çünkü kendisinin kükremesi pardon horlaması taa üç kat aşağıdan bile duyulur duvarlar titrer
Benimki de bir kaç kez demişti, ne horladın dün bee, maşallah tosunuma diye ama gülüp geçmiştim. Dün herhalde asrın kükremesini yaptımDün bende horlamisim ama uyandirmiyor sağolsun ama keşke uyandırsa mi acaba yazık
Ben hala akşam yatıyorum, sabah kalkıyorum danalar gibi maşallah :) O yüzden dün uyandırılınca sürekli bugün korkunç hissediyorum. Eminim kendide öyle. Ben evden çıkarken hala uyuyordu. Yıktım evi hazırlanıyorum ayağına :))Kız neye yazık:) sımartmayın kocalarınızı bu kadar horluyosak horluyoz keyfe mi?? Hamileyiz biz.ben 2 saat gece kesintisiz uyursam oh çok şükür diyorum birde horluyon diye beni uyandırcak yok öbür tarafa dön dicek çıngar çıkar valla küserim konusmamda aylarca:)
Napıcam dürtüyorum bazen benim tarafa çok yanaşıyor git öteye diyorum oooo neler yapmıyorum kiO horlayinca sen napiyosun peki
İyi yapmışın:))Ben hala akşam yatıyorum, sabah kalkıyorum danalar gibi maşallah :) O yüzden dün uyandırılınca sürekli bugün korkunç hissediyorum. Eminim kendide öyle. Ben evden çıkarken hala uyuyordu. Yıktım evi hazırlanıyorum ayağına :))
Heh işte bizde de durumlar tam tersi. Ben inanılmaz kolay dalarım, bizim ki 1 saatten önce uyuyamaz. Sinir oluyor bana :)) Aylarca küsebiliyor musun gerçekten, yuhh !!Napıcam dürtüyorum bazen benim tarafa çok yanaşıyor git öteye diyorum oooo neler yapmıyorum kiama o erkek bişi olmaz zaten dürtsemde dakkasında dalıyo gene uykuya beni uyandırsa ben 1 saat uyuyamam tekrar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?