2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Heh işte bizde de durumlar tam tersi. Ben inanılmaz kolay dalarım, bizim ki 1 saatten önce uyuyamaz. Sinir oluyor bana :)) Aylarca küsebiliyor musun gerçekten, yuhh !!
Hihihihi valla bugüne kadar öyle bişey demedi bende aylarca küsmedim :)) ama derse küserim işde:)) yoook benim kocam hep bana kibar nazik olmak zorunda yoksa kırarım kafasını:)))

Korkmayın hiç birşeyden anın tadını çıkarın en zor gecenin bile sabahı olmuyor mu düşünün sonunda dünyanın en tatlı en vazgeçilmez varlığını kucagınıza alacaksınız
Hiç korkmadım hiç kimsenin söylediğine takılmadım her doğum kişiye özeldir dedim Sezeryan oldum normal doğum yapmadım ama hiiiiç bişey hissetmedim bi baktım kucagımda

Kızlar bunun ne işe yaradığını bilen varmı? Baby security blanket olarak geçiyor. Battaniyelerle 2li satılıyor genelde

Canım bende
Bunlardan alcaktım ama peluş olduğu için emer de ağzına tüy toz kaçar alerji yapar diye almadım

El örgüsü bòyle bişey yaptırdım battaniye gibide üstünü örterim

Sağol canım bende ıyıyım 2 yaşımıza girecegiz çok şükür oldu olacak mı derken bak 2 . Yaşımızı kutlayacagız.
İsme karar verdiniz mi hazırlıklar bitti mi
Maşallah zaman nasıl geçiyor Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Canım hazırlıklar hemen hemen tamam. Rahim ağzı yetmezliğinden iki aydır yatıyorum herşeyi internet üzerinden aldım buna şükür. 35e kadar yatmaya devam edeceğim nasipse sonrasında rahatlayacağım inşallah

ankarada ebeyi nereden buldun canım, hastaneden mi? Kontrollerin falan nasıl oldu?
Öyle olmasına gerek yok bence farklı şeylerde olur bende baktım da baya pahalı
kuzum bende istemiştim dodo pahalı geldi, budizzz buldum, daha uyguna aklında olsun, aynısı sadece görüntü farklı
Güle güle kullanın annesi bende ikea SNIGLAR alt açma masası buldum kuzum letgodan, organizer kapları çöp kutusu falan 150e aldım

Canım instagramdan mı aldın uyku arkadaşını netten mi

Selam kızlar dün kontrolümüz vardı, benim kız 2007 gr olmuş sadece doktorum kafa ölçüsü 1 hafta önden gidiyor bu şekilde artarak önden gitmeye devam ederse normal doğum yapamayabilirsin dedi, bakalım. Dün bir arkadaşımızın çocuğu geldi 9 aylık çok hareketli bir çocuk bizim kediye doğru emekledi devamlı kedim de normalde kimseye birşey yapmaz ama çocuğa tısladı Tabi beni aldı deli sorular inşallah alışırlar birbirlerine

Almadım daha kuzum kendi Web sayfası var budizzz.com, ebebekte de varmış
Teşekkürler canım bakayım bende
Bende kedimle bebekler nasıl anlaşacak çok merak ediyorum

Fazlaymış ama kesin bu parayı verince kendi dr un mu girecek canım

Canım dr kendi drları değil mi hoca parası nedir çok pahalı. Medovada da sadece Fuat hocanın ücreti artmış sezeryan normal fark etmeksizin ikiz Doğum 3000 olmuş. Tek bebekte 2500 falandır. Ben pahalı falan demeyeyim hastaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…