Hihihihi valla bugüne kadar öyle bişey demedi bende aylarca küsmedim :)) ama derse küserim işde:)) yoook benim kocam hep bana kibar nazik olmak zorunda yoksa kırarım kafasını:)))Heh işte bizde de durumlar tam tersi. Ben inanılmaz kolay dalarım, bizim ki 1 saatten önce uyuyamaz. Sinir oluyor bana :)) Aylarca küsebiliyor musun gerçekten, yuhh !!
Çok güzelAybi Baby Little Friends Bebek Alt Açma Minderi 50 x 80 cm Fiyatı
Aybi Baby Little Friends Bebek Alt Açma Minderi 50 x 80 cm en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
oğluşuma alt değiştirme minderi aldım kızlar :)
Canım nasılsın Sona yaklasmıssın maşallahCanım sezeryanın iyi yanlarını överken normal doğumu gömmüşsün, normal yapacaklar korkmasın şimdi :) Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Korkmayın hiç birşeyden anın tadını çıkarın en zor gecenin bile sabahı olmuyor mu düşünün sonunda dünyanın en tatlı en vazgeçilmez varlığını kucagınıza alacaksınızAy cidden kötü Doğum ve sonrası anıları beni korkutuyor özellikle gidip okumuyorum kimseyle konuşmuyorum ama burda pat diye karşıma çıkınca okuyorum ve illa aklımda kalıyor birşeyler.
Sizden ricam hiç bir doğum çeşidi hakkında korkunc yaşanmışlıklar duyumlar anlatılmasın artık hassas dönemlere giriyoruz. Başa gelen çekilecek zaten ama önceden bilmek psikolojiyi bozmaktan başka bir işe yaramıyor
Kızlar bunun ne işe yaradığını bilen varmı? Baby security blanket olarak geçiyor. Battaniyelerle 2li satılıyor genelde
Canım sağol evet ikizdi. Çok şükür bugünlere geldik. Sen nasılsın
Sağol canım bende ıyıyım 2 yaşımıza girecegiz çok şükür oldu olacak mı derken bak 2 . Yaşımızı kutlayacagız.Canım sağol evet ikizdi. Çok şükür bugünlere geldik. Sen nasılsın
Canım bende
Bunlardan alcaktım ama peluş olduğu için emer de ağzına tüy toz kaçar alerji yapar diye almadım
El örgüsü bòyle bişey yaptırdım battaniye gibide üstünü örterim
Eki Görüntüle 2269301
Maşallah zaman nasıl geçiyor Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Canım hazırlıklar hemen hemen tamam. Rahim ağzı yetmezliğinden iki aydır yatıyorum herşeyi internet üzerinden aldım buna şükür. 35e kadar yatmaya devam edeceğim nasipse sonrasında rahatlayacağım inşallahSağol canım bende ıyıyım 2 yaşımıza girecegiz çok şükür oldu olacak mı derken bak 2 . Yaşımızı kutlayacagız.
İsme karar verdiniz mi hazırlıklar bitti mi
ankarada ebeyi nereden buldun canım, hastaneden mi? Kontrollerin falan nasıl oldu?Yasal derken hastaneye bağlı mi demek istedin? Bildiğim kadarıyla hastaneyle anlaşmalı ebeler var Türkiye'de de. Ama benim ebem bir hastaneye bağlı değil fakat inanılmaz tecrübeli diplomalı bir ebe. Ve bu yasadışı da değil zaten yani sen istersen evde yalnız başına doğur kimse seni zorla hastaneye götüremez. Zaten yalnız doğuran da var, tabiki planlı olmuyor mesela banyoda ya da tuvalette iken geliveriyorben duydum. Benim babaannem mesela halamı pıt diye doğurmuş evde iş yapıyormuş 'halan donuma düştü' diye anlatır
Ben zaten istesem de yetişemem sanırım hastaneye. Son doğumda zaten aa doğum başlıyor galiba dedim (1 saattir sancı vardı) ebeyi çağırdım, abartmıyorum o geldikten 5 dk sonra doğdu bebek. Yani gitmeye çalışsam arabada doğururum onu da göze almak istemiyorum. Ilk doğum da evdeydi ama planlamadık ebe yanımdaydı bebek tersti zaten hastaneye gidecektim, ebeyi de zaten destek ve muayene için çağırdım ama en son muayene edip hastaneye yollayacaktı dedi ki aa geliyor buE tabi ilk bebek evde doğunca ikincide de cesaretleniyor insan ve evin rahatlığını istiyor. Şimdi ise üçüncü bebek, yani bir terslik olmazsa daha da çabuk doğar büyük ihtimal. Ebe zaten tecrübeli yani en ufak bir riskte bile direk hastaneye yollar o konuda rahatım.
kuzum bende istemiştim dodo pahalı geldi, budizzz buldum, daha uyguna aklında olsun, aynısı sadece görüntü farklıÖyle olmasına gerek yok bence farklı şeylerde olur bende baktım da baya pahalı
Güle güle kullanın annesiAybi Baby Little Friends Bebek Alt Açma Minderi 50 x 80 cm Fiyatı
Aybi Baby Little Friends Bebek Alt Açma Minderi 50 x 80 cm en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
oğluşuma alt değiştirme minderi aldım kızlar :)
Canım instagramdan mı aldın uyku arkadaşını netten miankarada ebeyi nereden buldun canım, hastaneden mi? Kontrollerin falan nasıl oldu?
kuzum bende istemiştim dodo pahalı geldi, budizzz buldum, daha uyguna aklında olsun, aynısı sadece görüntü farklı
Güle güle kullanın annesibende ikea SNIGLAR alt açma masası buldum kuzum letgodan, organizer kapları çöp kutusu falan 150e aldım
Almadım daha kuzum kendi Web sayfası var budizzz.com, ebebekte de varmışCanım instagramdan mı aldın uyku arkadaşını netten mi
Anam bir şöyle olamadım yaaHihihihi valla bugüne kadar öyle bişey demedi bende aylarca küsmedim :)) ama derse küserim işde:)) yoook benim kocam hep bana kibar nazik olmak zorunda yoksa kırarım kafasını:)))
Teşekkürler canım bakayım bendeAlmadım daha kuzum kendi Web sayfası var budizzz.com, ebebekte de varmış
Bende kedimle bebekler nasıl anlaşacak çok merak ediyorumSelam kızlar dün kontrolümüz vardı, benim kız 2007 gr olmuş sadece doktorum kafa ölçüsü 1 hafta önden gidiyor bu şekilde artarak önden gitmeye devam ederse normal doğum yapamayabilirsin dedi, bakalım. Dün bir arkadaşımızın çocuğu geldi 9 aylık çok hareketli bir çocuk bizim kediye doğru emekledi devamlı kedim de normalde kimseye birşey yapmaz ama çocuğa tısladıTabi beni aldı deli sorular inşallah alışırlar birbirlerine
Fazlaymış ama kesin bu parayı verince kendi dr un mu girecek canımGünaydın kızlar. Dün doğum ücretlerini konuştuk da. 2000 hastane de normal sezeeyan farketmez. 2000 de ayrıca hoca parası diye aliyorlarmis. 300 yatak 50 lira da refakatçi parası. Yani 4350 . Bu hoca parası bana aşırı fazla geldi. 300-500 olsa neyse de 2000 nedir ?
Canım dr kendi drları değil mi hoca parası nedir çok pahalı. Medovada da sadece Fuat hocanın ücreti artmış sezeryan normal fark etmeksizin ikiz Doğum 3000 olmuş. Tek bebekte 2500 falandır. Ben pahalı falan demeyeyim hastaneye.Günaydın kızlar. Dün doğum ücretlerini konuştuk da. 2000 hastane de normal sezeeyan farketmez. 2000 de ayrıca hoca parası diye aliyorlarmis. 300 yatak 50 lira da refakatçi parası. Yani 4350 . Bu hoca parası bana aşırı fazla geldi. 300-500 olsa neyse de 2000 nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?