Günaydın kızlar. Dün doğum ücretlerini konuştuk da. 2000 hastane de normal sezeeyan farketmez. 2000 de ayrıca hoca parası diye aliyorlarmis. 300 yatak 50 lira da refakatçi parası. Yani 4350 . Bu hoca parası bana aşırı fazla geldi. 300-500 olsa neyse de 2000 nedir ?
Günaydın kızlar. Dün doğum ücretlerini konuştuk da. 2000 hastane de normal sezeeyan farketmez. 2000 de ayrıca hoca parası diye aliyorlarmis. 300 yatak 50 lira da refakatçi parası. Yani 4350 . Bu hoca parası bana aşırı fazla geldi. 300-500 olsa neyse de 2000 nedir ?
Bazı hastanelerde bu sistem var evet FN de böyleymiş
Benim hastane+kendi doktorum 7000 i geçecek çok içime oturuyo ama yapcak bişey yok düzcede yaşamadığımıza göre
Canım benim hastane normal 2300 sezeryan 3000 kendi doktorun girsin istiyosan +650 tl veriyorsun
Gerçekten çok fazlaymış ya
(kızlar litfennnn nazar etmeyelim doktor değiştiremeyeyim litfennnn)
Benim hastane+kendi doktorum 7000 i geçecek çok içime oturuyo ama yapcak bişey yok düzcede yaşamadığımıza göre
Valla ben 20yle bitirebilirsem fena diil diye düşünüyorum. 17,5 um şuan ama bi haftadır dikkat etmiyorum İkizler için az olmasa da, çok da değil galiba. Zaten max 4 haftam kaldı:))
Selam kızlar dün kontrolümüz vardı, benim kız 2007 gr olmuş sadece doktorum kafa ölçüsü 1 hafta önden gidiyor bu şekilde artarak önden gitmeye devam ederse normal doğum yapamayabilirsin dedi, bakalım. Dün bir arkadaşımızın çocuğu geldi 9 aylık çok hareketli bir çocuk bizim kediye doğru emekledi devamlı kedim de normalde kimseye birşey yapmaz ama çocuğa tısladı Tabi beni aldı deli sorular inşallah alışırlar birbirlerine
Karakterle alakalı sanırım canım yaa. Ne ben eşime, ne de eşim bana hiç küsmedik daha. En fazla kavga eder, 20 dk sonra normale döneriz. Hiç trip atamam ben, özümde yok :))
Canım benim hastane normal 2300 sezeryan 3000 kendi doktorun girsin istiyosan +650 tl veriyorsun
Gerçekten çok fazlaymış ya
(kızlar litfennnn nazar etmeyelim doktor değiştiremeyeyim litfennnn)
Kızlar Dolunay hala yogun bakımda ama ben bugun yanındayım. Cok aglıyor cok korkmus ama ilk gune göre iyi. Hala oksijen veriyorlar nefes alısverişi düzelse her sey cok daha iyi olacak.Dualarla düzelecek gececek hepsi inanıyorum
Valla ben 20yle bitirebilirsem fena diil diye düşünüyorum. 17,5 um şuan ama bi haftadır dikkat etmiyorum İkizler için az olmasa da, çok da değil galiba. Zaten max 4 haftam kaldı:))