Karakterle alakalı sanırım canım yaa. Ne ben eşime, ne de eşim bana hiç küsmedik daha. En fazla kavga eder, 20 dk sonra normale döneriz. Hiç trip atamam ben, özümde yok :))
Günaydın güzel hanımlar Dün gece maalesef 1-2 saat anca uyudum. Uyku katili kocam olacak adam, bütün gece horluyorsun diğer tarafına dönsene diye uyandırdı beni. Yürüyüşlere başladığımdan her yerim ağrıyor zaten. Sağıma yatamıyorum, canım yanıyor desem de beni dinlemedi. Dürtüp durdu horluyorsun diye. Bugün gazetelerin 3. sayfasında beni görebilirsiniz. Eve gidince pıçaklamayı düşünüyorum Sizde var mı horlama ya? Kendimi kötü hissediyorum
Banada geçen hafta horladın Bi ara dedi ama uyandırmamış uyandırırsa kıçını tekmelerim biliyor zaten zor uyuyorum ordan oraya dönerken vajina kemiklerim ayrılacak gibi hissediyorum çok sık nefes alıyormuşum bide öyle dedi ama kafası vücuduna ağır geliyorsa uyandırsın ayağını denk alcak yok öyle
ben de en son kontrole gittiğimde doğum ücretini sordum. bugüne kadar özel sağlık sigortasıyla gittiğim için 5 kuruş para ödemedi doğum nasıl olacak merak edip sordum, yine para ödemicekmişim çok sevindim ama sanırım bebeğe ayrı yatış yapacakları için kızımın parasını ödicem sadece, o kadar
o yüzden hepinize tavsiyem kurumsal bir yere işe giriyorsanız ilk sormanız gereken şey özel sağlık sigortası yapıp yapmadıkları olsun.
ben de en son kontrole gittiğimde doğum ücretini sordum. bugüne kadar özel sağlık sigortasıyla gittiğim için 5 kuruş para ödemedi doğum nasıl olacak merak edip sordum, yine para ödemicekmişim çok sevindim ama sanırım bebeğe ayrı yatış yapacakları için kızımın parasını ödicem sadece, o kadar
o yüzden hepinize tavsiyem kurumsal bir yere işe giriyorsanız ilk sormanız gereken şey özel sağlık sigortası yapıp yapmadıkları olsun.
bide kızlar bebeği gününden tombiş olan var mı? biz 30+0da kontrole gittiğimizde kızım 1770 gram çıktı, karın çevresi 33 haftalığa denk geliyormuş. bu normal doğum için problem yaratır mı?
bide kızlar bebeği gününden tombiş olan var mı? biz 30+0da kontrole gittiğimizde kızım 1770 gram çıktı, karın çevresi 33 haftalığa denk geliyormuş. bu normal doğum için problem yaratır mı?
Bana da direkt paket fiyat söylediler. 3000 lira ödeyeceğiz. Iki gün yatış ve bebeğin ilk aşıları ilk testleri vs dahil.
Ben şimdiye kadar zaten sırt hastanelere 8-9 bin para harcadım. Sağlık bozulunca el mecbur
Ben de şehrimdeki devlet hastanesine kurban olayım doğumu orda yapacam, özel hastane gibi hatta burda 1 tane özel var, o tırt, vasat başta orada gidiyordum kontrollere 14. Haftada değiştirdim iyi ki değiştirmişim
Bana da direkt paket fiyat söylediler. 3000 lira ödeyeceğiz. Iki gün yatış ve bebeğin ilk aşıları ilk testleri vs dahil.
Ben şimdiye kadar zaten sırt hastanelere 8-9 bin para harcadım. Sağlık bozulunca el mecbur
Valla aynen hastaneye bildiğin saydık paraları bu bebişler bizi harcadı:)) sağlıkla gelsinler de feda olsun ne diyelim.ben kaç gece kalıcam acaba onu düşündüm şimdi sezeryanda illa 2 gece yatılıyor mu kızlar?