2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde 3 hafta önde doktor sezeryan dedi 36.hafta

benim doktorum ilerde normale dönebilir kilosu o yüzden şimdilik kesin sezaryen gibi bişi diyemem eğer ileride de böyle devam ederse normal doğuma giremeyebilirsin dedi. hatta bebeğin kilosuna bakar bakmaz sende şeker çıkmış mıydı dedi. gerçi hem eşim hem ben tombiş doğmuşuz, bana o yüzden normal geldi. sana neden direkt sezaryen dedi ki?

Genelde iki gece yatilıyor
Ilkinde iyi olduğumu eve gitmek istediğimi söylediğim halde doktorum izin vermemisti

Benim oğlumun hangi kafası büyük acaba doktor bişi demedi
Hastane de sinirlerimi bozdular. Gelen bebek iri diyip gidiyor başkası geliyor bebek çok iri diyor gidiyor. Hemşireler geliyor bebek irirymis galiba diyor. En son taburcu olurken tekrar dedi doktor yani fazla iri bebek olduğu için kasılmalar olursa hemen gel o tetikliyor diye en son sinirlerim bozuldu hocam dedim kocam 5 kilo doğmuş bizde genetik. Oğluma gelen geçen şişman dedi analık iç gudulerim kabardi. Sensin şişman

Ilac aliyo muydun canim bastan beri
Ben gebelikten önce başlamıştım zaten o zaman ki dozu aynen devam ettirmişti doktorum ama yetmedi heralde.

Canım benim sigortamda doğum + bebek poliçesi var öyle olunca bebek için de ödeme yapmıyorsun belki senin de öyledir.

Benim kocam 5 kilo doğmuşben 3800 falan genetik de var da ben normalde şeker hastasıydım diyetle götürüyordum işi suyu da fazlaymış şeker olduğu için yani alıcak erken önlem için

Benim kocam 5 kilo doğmuşben 3800 falan genetik de var da ben normalde şeker hastasıydım diyetle götürüyordum işi suyu da fazlaymış şeker olduğu için yani alıcak erken önlem için

anladım benim şekerim çıkmadı çok şükür, eşim bu halimle bile çok kısıtlıyor pek bişi yedirtmiyor şekerim çıksa napardı Allah bilir gerçekten. Allah bana acıdı da şekerim çıkmadı diyorum
sağlıkla gelsin bebeğin inş

Hahahahahhaa sensin şişman iyimiş:)) kız bizim babada 5 kilo doğmuş hep bu babalarından ötürüüü ozamannnn

Ben diyorum bazen oğlum çok yeme:)) az işe diye:)))
Ahahaha ya o kadar komik ki bı yandan arka arkaya serum yiyorum bı yandan da benim koca ağzıma ceviz badem sıkıştırıyor sen bakma doktorlara her an doğum olabilir az daha kilo alsın hadi nolur şunu da ye bunu da ye diye iki kilo almışım hastaneden çıkana kadar artık nasıl bir ilaç dayadilarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…