Allahım yaAnladımmmm bak bakalım varmı gözümüz
Benimde 3 hafta önde doktor sezeryan dedi 36.hafta
Benim oğlumun hangi kafası büyük acaba doktor bişi demediBen varım. Oğlumun nerdeyse bir ay önden gidiyor. Karın çevresi değil de kafası büyük olunca problem benim oğlum koca kafaliymis mesela
Valla aynen hastaneye bildiğin saydık paraları bu bebişler bizi harcadı:)) sağlıkla gelsinler de feda olsun ne diyelim.ben kaç gece kalıcam acaba onu düşündüm şimdi sezeryanda illa 2 gece yatılıyor mu kızlar?
Sus dedinAllahım yagözünüz var demedim yahu Bi sakinn sadece doğum ücretlerini duydukça şükrediyorum o kadar
Kızıııımmm koca gözlüyü gönderiyorum sana Anlamıyorsun yaw :))))Allahım yagözünüz var demedim yahu Bi sakinn sadece doğum ücretlerini duydukça şükrediyorum o kadar
Sus dedinbiz bilmiyoz sanki
Hastane de sinirlerimi bozdular. Gelen bebek iri diyip gidiyor başkası geliyor bebek çok iri diyor gidiyor. Hemşireler geliyor bebek irirymis galiba diyor. En son taburcu olurken tekrar dedi doktor yani fazla iri bebek olduğu için kasılmalar olursa hemen gel o tetikliyor diye en son sinirlerim bozuldu hocam dedim kocam 5 kilo doğmuş bizde genetik. Oğluma gelen geçen şişman dedi analık iç gudulerim kabardi. Sensin şişmanBenim oğlumun hangi kafası büyük acaba doktor bişi demedi
Ben gebelikten önce başlamıştım zaten o zaman ki dozu aynen devam ettirmişti doktorum ama yetmedi heralde.Ilac aliyo muydun canim bastan beri
Canım benim sigortamda doğum + bebek poliçesi var öyle olunca bebek için de ödeme yapmıyorsun belki senin de öyledir.ben de en son kontrole gittiğimde doğum ücretini sordum. bugüne kadar özel sağlık sigortasıyla gittiğim için 5 kuruş para ödemedi doğum nasıl olacak merak edip sordum, yine para ödemicekmişim çok sevindimama sanırım bebeğe ayrı yatış yapacakları için kızımın parasını ödicem sadece, o kadar
o yüzden hepinize tavsiyem kurumsal bir yere işe giriyorsanız ilk sormanız gereken şey özel sağlık sigortası yapıp yapmadıkları olsun.
Benim kocam 5 kilo doğmuşbenim doktorum ilerde normale dönebilir kilosu o yüzden şimdilik kesin sezaryen gibi bişi diyemem eğer ileride de böyle devam ederse normal doğuma giremeyebilirsin dedi. hatta bebeğin kilosuna bakar bakmaz sende şeker çıkmış mıydı dedi. gerçi hem eşim hem ben tombiş doğmuşuz, bana o yüzden normal geldi. sana neden direkt sezaryen dedi ki?
Ya valla gelirim siz doğurtursunuz bu saatten sonra doktorda bulamam kabul ediyorsanız tamam benim için sıkıntı değilKızıııımmm koca gözlüyü gönderiyorum sana Anlamıyorsun yaw :))))
Benim kocam 5 kilo doğmuşben 3800 falan genetik de var da ben normalde şeker hastasıydım diyetle götürüyordum işi suyu da fazlaymış şeker olduğu için yani alıcak erken önlem için
Hahahahahhaa sensin şişman iyimiş:)) kız bizim babada 5 kilo doğmuş hep bu babalarından ötürüüü ozamannnnHastane de sinirlerimi bozdular. Gelen bebek iri diyip gidiyor başkası geliyor bebek çok iri diyor gidiyor. Hemşireler geliyor bebek irirymis galiba diyor. En son taburcu olurken tekrar dedi doktor yani fazla iri bebek olduğu için kasılmalar olursa hemen gel o tetikliyor diye en son sinirlerim bozuldu hocam dedim kocam 5 kilo doğmuş bizde genetik. Oğluma gelen geçen şişman dedi analık iç gudulerim kabardi. Sensin şişman
Ben elini tutarım Pelin dogurtsun banane beni de o gaza getirdiYa valla gelirim siz doğurtursunuz bu saatten sonra doktorda bulamam kabul ediyorsanız tamam benim için sıkıntı değil
Birefebirece biriniz doktor biriniz ebe olursunuz artıkınn
Napiyim çocuğu karnimda diyete mi sokayım diye kendi kendime söylenirken doktor girdi duydu bide gülüyorHahahahahhaa sensin şişman iyimiş:)) kız bizim babada 5 kilo doğmuş hep bu babalarından ötürüüü ozamannnn
Valla az kaldı onuda yaparım:)) doğum videolarını izleyen izleye kaptım işi:)))Ya valla gelirim siz doğurtursunuz bu saatten sonra doktorda bulamam kabul ediyorsanız tamam benim için sıkıntı değil
Birefebirece biriniz doktor biriniz ebe olursunuz artıkınn
O iş bende:))) ama bende alırım bi 2000 cikcikBen elini tutarım Pelin dogurtsun banane beni de o gaza getirdi
Ben diyorum bazen oğlum çok yeme:)) az işe diye:)))Napiyim çocuğu karnimda diyete mi sokayım diye kendi kendime söylenirken doktor girdi duydu bide gülüyor
AhahahaBen diyorum bazen oğlum çok yeme:)) az işe diye:)))
Cidden izleyebiliyor musun yaValla az kaldı onuda yaparım:)) doğum videolarını izleyen izleye kaptım işi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?