2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hahahahah koptum valla:))) serumdan mı bademlerden mi aldın:))) benim kocamda öyle ya yiceksin tabi sen bakma doktorlara şişman doğsun diyip duruyor

Benim hastane bir gece yatırıyormuş

Kızlar biliyo musunuz hastanenin kötü yanı ne doğumhanede nst çekiyorlar galiba bende ilk kez tecrübe kazanıcam cumartesi günü

Onlarla olacaksa Bi tane Türk filmi vardı tavana çarşaf bağlayıp çeke çeke diz üstünde doğum yapan onun gibi doğururum
Bende çok izliyorum kız sezeryan normal
Ask olsun okadar cahilmiyim ben çarşaf marşaf:)) perine masajından kesiksiz yırtıksız doğurturum merak etme sen:)))

Hergün kaç gün kaldı diye sayıyorum geri sayım yükledim oradan bakıyorum yetmiyor birde takvimden sayıyorum doğurana kadar sıyırmazsak iyiydi

Vermedi canim suyla gecir dedi serum bile takmadilar takviye icin ne bileym nasil bi hastaneydi sirtimin sag tarafinda olan agrim gecmiyo nefesimi kesiyor nefes alip verrken yarin kendi doktoruma gidip anlatcm durumu bakalm ne soyler baska careside varmi blmyrm

Valla izliyorum:)) normali bol bol izledim doktor sezeryan diyince onuda bol bol izledim izlemedimğim YouTube da video kalmadı herhalde:)) kızım bileyim bana napıcaklar bilmesem panik yaparım ben
Eskiden ben de öyleydim birşey yapacağım zaman incik cincik araştırırdım herşeyini. Sonra hiç nasıl birşey olduğunu bilmeden yamaç paraşütü yaptım birgün eşimin zoruyla ben bunu araştırsaydım atlamayı bırak dağa bile çıkmazdım dedim Çok kurcalamıyorum o yüzden cahil kalmak istiyorum İzleyene saygım sonsuz

Canım eğer o kadar şiddetliyse enfeksiyonda fazlaysa ilaç vermeli az miktarda çıkınca su diyolar sadece sen bencede vakit kaybetmeden doktoruna git Bi hal çaresine bakılsın direk doğum sancısını bile beraberinde getiriyor benimki ilaçsız geçmedi mesela

Amin cümlesininkine . Olsun yat sonrasında fazlasıyla ayakta olacaksın inşallah zaten Az kalmıs 35e hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun inşallah . Cinsiyetleri neydi sanki kız gibi anımsadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…