Ahahaha ya o kadar komik ki bı yandan arka arkaya serum yiyorum bı yandan da benim koca ağzıma ceviz badem sıkıştırıyor sen bakma doktorlara her an doğum olabilir az daha kilo alsın hadi nolur şunu da ye bunu da ye diye iki kilo almışım hastaneden çıkana kadar artık nasıl bir ilaç dayadilarsa
Valla aynen hastaneye bildiğin saydık paraları bu bebişler bizi harcadı:)) sağlıkla gelsinler de feda olsun ne diyelim.ben kaç gece kalıcam acaba onu düşündüm şimdi sezeryanda illa 2 gece yatılıyor mu kızlar?
Valla izliyorum:)) normali bol bol izledim doktor sezeryan diyince onuda bol bol izledim izlemedimğim YouTube da video kalmadı herhalde:)) kızım bileyim bana napıcaklar bilmesem panik yaparım ben
Onlarla olacaksa Bi tane Türk filmi vardı tavana çarşaf bağlayıp çeke çeke diz üstünde doğum yapan onun gibi doğururum
Bende çok izliyorum kız sezeryan normal
Onlarla olacaksa Bi tane Türk filmi vardı tavana çarşaf bağlayıp çeke çeke diz üstünde doğum yapan onun gibi doğururum
Bende çok izliyorum kız sezeryan normal
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah vakti zamanında gelsin tüm bebekler idrar yolu enfeksiyonu sebep oluyormuş bende çok korkmuştum ntsde sancı çıkınca bol bol su iç kendini zorla ilaç falan vermediler mi
Vermedi canim suyla gecir dedi serum bile takmadilar takviye icin ne bileym nasil bi hastaneydi sirtimin sag tarafinda olan agrim gecmiyo nefesimi kesiyor nefes alip verrken yarin kendi doktoruma gidip anlatcm durumu bakalm ne soyler baska careside varmi blmyrm
Valla izliyorum:)) normali bol bol izledim doktor sezeryan diyince onuda bol bol izledim izlemedimğim YouTube da video kalmadı herhalde:)) kızım bileyim bana napıcaklar bilmesem panik yaparım ben
Eskiden ben de öyleydim birşey yapacağım zaman incik cincik araştırırdım herşeyini. Sonra hiç nasıl birşey olduğunu bilmeden yamaç paraşütü yaptım birgün eşimin zoruyla ben bunu araştırsaydım atlamayı bırak dağa bile çıkmazdım dedim Çok kurcalamıyorum o yüzden cahil kalmak istiyorum İzleyene saygım sonsuz
Vermedi canim suyla gecir dedi serum bile takmadilar takviye icin ne bileym nasil bi hastaneydi sirtimin sag tarafinda olan agrim gecmiyo nefesimi kesiyor nefes alip verrken yarin kendi doktoruma gidip anlatcm durumu bakalm ne soyler baska careside varmi blmyrm
Canım eğer o kadar şiddetliyse enfeksiyonda fazlaysa ilaç vermeli az miktarda çıkınca su diyolar sadece sen bencede vakit kaybetmeden doktoruna git Bi hal çaresine bakılsın direk doğum sancısını bile beraberinde getiriyor benimki ilaçsız geçmedi mesela
Maşallah zaman nasıl geçiyor Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Canım hazırlıklar hemen hemen tamam. Rahim ağzı yetmezliğinden iki aydır yatıyorum herşeyi internet üzerinden aldım buna şükür. 35e kadar yatmaya devam edeceğim nasipse sonrasında rahatlayacağım inşallah
Amin cümlesininkine . Olsun yat sonrasında fazlasıyla ayakta olacaksın inşallah zaten Az kalmıs 35e hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun inşallah . Cinsiyetleri neydi sanki kız gibi anımsadım ama