2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Aynen ya ben de hiç izlemiyorum onları
Yoksa spinal ya da epidural anesteziyle sezeryan olamazdım heralde

Izlersem hayal ederim :)

Siddetini tarif edemem evet hafifledi ama ilk 2 gun resmen doguruyorm sandm ustelik bebegim normal dogum pozisyonunda dogsa skntı olmazmi enfeksiyon acisndan

Bı de hani ben oda yapmiycam dediydim de eşim fena bir sürpriz yapmış bana :)) küçük prens i okuyanlar bilir ben çok severim. Küçük prens li store perde halı duvar stikerlari avize yastık kapı süsü dolap falan derken cildirdim sevinçten dün :)) iki kere hastane de yatmak beni feci bitirdi sanırım eşim de farkında fenalarda olduğumdan. Sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum. Çikolataları kapı süsü falan da gelicek. Biz baya baya 2-3 hafta içinde olacak doğuma sartlandirdik kendimizi

Ben kendi agrimi da gectm madem siddetli drgil acilma olacak kadar nasil duruma geldij nasil suyla gecsin bi akıl kârı ismi anlamadm

Ay ne güzel ne mutlu sana :))

Güle güle kullanın annesi bende ikea SNIGLAR alt açma masası buldum kuzum letgodan, organizer kapları çöp kutusu falan 150e aldım
çok iyi almıssın canım ben de 100e aldım letgodan ikea gulliver alt değiştirme masasını :)) minderini de bugun aldım :)

Amin cümlesininkine . Olsun yat sonrasında fazlasıyla ayakta olacaksın inşallah zaten ☺ Az kalmıs 35e hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun inşallah . Cinsiyetleri neydi sanki kız gibi anımsadım ama
Evet canım 32 ye geldik şükür az kaldı. İkisi de erkek nasip olursa cinsiyetleri

Siddetini tarif edemem evet hafifledi ama ilk 2 gun resmen doguruyorm sandm ustelik bebegim normal dogum pozisyonunda dogsa skntı olmazmi enfeksiyon acisndan
Yok canım idrar yolu enfeksiyonunun Bi zararı yok bebeğe sadece erken doğmasına neden oluyo doğum sancısını başlattığı için yinede Allah korusun zamanında gelsin bence sen yarını da bekleme canım imkanın ne durumda bilmiyorum ama doktoruna ulaşamıyosan bile Bi acile git başka Bi hastaneye Doktora görün mutlaka

Ben kendi agrimi da gectm madem siddetli drgil acilma olacak kadar nasil duruma geldij nasil suyla gecsin bi akıl kârı ismi anlamadm
Ya seni göndermeleri çok saçma ben imza atmadan hastaneden çıkamadım akşam hemen özele gittim koştur koştur ntsye girdim idrar testi tekrarlandı kültür yapıldı şase verildi daha erken haftasında değil ki çocuk ben şuan şoktayım gerçekten

Canım nasılsın Sona yaklasmıssın maşallah
İyiyim Alpim sen nasılsın? İnci kızımız nasıl ? Biraz ağırlaştım, evde de küçük çocuk olunca dinlenme fırsatımız hiç olmuyor, bir de iki yaş sendromu yaşıyoruz :)

bende kocamı pıçaklamayı düşünüyorum uyandırdığında

Geçmiş olsun canım

Çok şükür

Canım inşallah hayırlısıyla çıkacak ordan. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah

Çok güzelmiş

Sen nerden aldın acaba canım bizde bakalım
Ben almanyadayim canım burda bende battaniyeyle takım aldım ama burda heryerde satılıyor. Eğer örgü falan biliyorsan kendin de yapabilirsin ben bi tane kendim yapicam müzikli.

Canım ya bunları konuşmak için erken degil mi bir haftalık fark hemen hemen hepimizde var, benim iki gebeligimde de kafalar ondeydi ilki normal ikinciyi de kısmet olursa normal istiyorum. Hem minyonum hem de rahim yolum dar. Bunu doğum baslamadan kimse bilemez. 1 haftalık fark normal kabul edilir..

Evet canım 32 ye geldik şükür az kaldı. İkisi de erkek nasip olursa cinsiyetleri
aa erkek mi demek baya sallamışım kız diye :) Saglıkla gelsınler
İyiyim Alpim sen nasılsın? İnci kızımız nasıl ? Biraz ağırlaştım, evde de küçük çocuk olunca dinlenme fırsatımız hiç olmuyor, bir de iki yaş sendromu yaşıyoruz :)
İyiyim canım incide iki inatlaşmalar bizdede var her dediği olsun istiyor olmayınca kıyamet kopuyor ya sabır dıyorum :) Kaç kiloya ulaştın ilk gebeliğin gibi mi buda merak ediyorum iki farklı mı oluyor .
Allah saglık versın 2 seneye rahatsın işte öyle düşün :) ikinci abi olunca daha kolay olacak oyalanması fılan

Ben almanyadayim canım burda bende battaniyeyle takım aldım ama burda heryerde satılıyor. Eğer örgü falan biliyorsan kendin de yapabilirsin ben bi tane kendim yapicam müzikli.
Teşekkürler canım hiç o konuda yeteneğim yok
Amin canım inşallah

Canım senin doğum hikayeni dinlemiş miydik anlatsana biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…