Eskiden ben de öyleydim birşey yapacağım zaman incik cincik araştırırdım herşeyini. Sonra hiç nasıl birşey olduğunu bilmeden yamaç paraşütü yaptım birgün eşimin zoruyla ben bunu araştırsaydım atlamayı bırak dağa bile çıkmazdım dedimÇok kurcalamıyorum o yüzden cahil kalmak istiyorum İzleyene saygım sonsuz
Siddetini tarif edemem evet hafifledi ama ilk 2 gun resmen doguruyorm sandm ustelik bebegim normal dogum pozisyonunda dogsa skntı olmazmi enfeksiyon acisndanCanım eğer o kadar şiddetliyse enfeksiyonda fazlaysa ilaç vermeli az miktarda çıkınca su diyolar sadece sen bencede vakit kaybetmeden doktoruna git Bi hal çaresine bakılsın direk doğum sancısını bile beraberinde getiriyor benimki ilaçsız geçmedi mesela
İzlemeyin ozaman siz :)Aynen ya ben de hiç izlemiyorum onları
Yoksa spinal ya da epidural anesteziyle sezeryan olamazdım heralde
Izlersem hayal ederim :)
Ben kendi agrimi da gectm madem siddetli drgil acilma olacak kadar nasil duruma geldij nasil suyla gecsin bi akıl kârı ismi anlamadmCanım eğer o kadar şiddetliyse enfeksiyonda fazlaysa ilaç vermeli az miktarda çıkınca su diyolar sadece sen bencede vakit kaybetmeden doktoruna git Bi hal çaresine bakılsın direk doğum sancısını bile beraberinde getiriyor benimki ilaçsız geçmedi mesela
Ay ne güzel ne mutlu sana :))Bı de hani ben oda yapmiycam dediydim de eşim fena bir sürpriz yapmış bana :)) küçük prens i okuyanlar bilir ben çok severim. Küçük prens li store perde halı duvar stikerlari avize yastık kapı süsü dolap falan derken cildirdim sevinçten dün :)) iki kere hastane de yatmak beni feci bitirdi sanırım eşim de farkında fenalarda olduğumdan. Sabırsızlıkla gelmelerini bekliyorum. Çikolataları kapı süsü falan da gelicek. Biz baya baya 2-3 hafta içinde olacak doğuma sartlandirdik kendimizi
çok iyi almıssın canım ben de 100e aldım letgodan ikea gulliver alt değiştirme masasını :)) minderini de bugun aldım :)Güle güle kullanın annesibende ikea SNIGLAR alt açma masası buldum kuzum letgodan, organizer kapları çöp kutusu falan 150e aldım
Evet canım 32 ye geldik şükür az kaldı. İkisi de erkek nasip olursa cinsiyetleriAmin cümlesininkine . Olsun yat sonrasında fazlasıyla ayakta olacaksın inşallah zaten ☺ Az kalmıs 35e hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun inşallah . Cinsiyetleri neydi sanki kız gibi anımsadım ama
Yok canım idrar yolu enfeksiyonunun Bi zararı yok bebeğe sadece erken doğmasına neden oluyo doğum sancısını başlattığı için yinede Allah korusun zamanında gelsin bence sen yarını da bekleme canım imkanın ne durumda bilmiyorum ama doktoruna ulaşamıyosan bile Bi acile git başka Bi hastaneye Doktora görün mutlakaSiddetini tarif edemem evet hafifledi ama ilk 2 gun resmen doguruyorm sandm ustelik bebegim normal dogum pozisyonunda dogsa skntı olmazmi enfeksiyon acisndan
Ya seni göndermeleri çok saçma ben imza atmadan hastaneden çıkamadım akşam hemen özele gittim koştur koştur ntsye girdim idrar testi tekrarlandı kültür yapıldı şase verildi daha erken haftasında değil ki çocuk ben şuan şoktayım gerçektenBen kendi agrimi da gectm madem siddetli drgil acilma olacak kadar nasil duruma geldij nasil suyla gecsin bi akıl kârı ismi anlamadm
İdeal eşmişsin erkeklerin istediği eş türü :)Karakterle alakalı sanırım canım yaa. Ne ben eşime, ne de eşim bana hiç küsmedik daha. En fazla kavga eder, 20 dk sonra normale döneriz. Hiç trip atamam ben, özümde yok :))
61le hamile kaldım canım 79um şuanOyySen baya ince hamile kaldın sanırım canım. Hiç +18 durmuyor çünkü.
İyiyim Alpim sen nasılsın? İnci kızımız nasıl ?Canım nasılsın Sona yaklasmıssın maşallah
Günaydın güzel hanımlarDün gece maalesef 1-2 saat anca uyudum. Uyku katili kocam olacak adam, bütün gece horluyorsun diğer tarafına dönsene diye uyandırdı beni. Yürüyüşlere başladığımdan her yerim ağrıyor zaten. Sağıma yatamıyorum, canım yanıyor desem de beni dinlemedi. Dürtüp durdu horluyorsun diye. Bugün gazetelerin 3. sayfasında beni görebilirsiniz. Eve gidince pıçaklamayı düşünüyorum Sizde var mı horlama ya? Kendimi kötü hissediyorum
Ben almanyadayim canım burda bende battaniyeyle takım aldım ama burda heryerde satılıyor. Eğer örgü falan biliyorsan kendin de yapabilirsin ben bi tane kendim yapicam müzikli.Geçmiş olsun canım
Çok şükür
Canım inşallah hayırlısıyla çıkacak ordan. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Çok güzelmiş
Sen nerden aldın acaba canım bizde bakalım
Teşekkür ederim canım cevabın için sanırım yalancı doğum sancılarındandı sadece kaburga ağrısı kaldıEvet canım. Doktora gorunmende fayda var
Canım ya bunları konuşmak için erken degil mi bir haftalık fark hemen hemen hepimizde var, benim iki gebeligimde de kafalar ondeydi ilki normal ikinciyi de kısmet olursa normal istiyorum. Hem minyonum hem de rahim yolum dar. Bunu doğum baslamadan kimse bilemez. 1 haftalık fark normal kabul edilir..Selam kızlar dün kontrolümüz vardı, benim kız 2007 gr olmuş sadece doktorum kafa ölçüsü 1 hafta önden gidiyor bu şekilde artarak önden gitmeye devam ederse normal doğum yapamayabilirsin dedi, bakalım. Dün bir arkadaşımızın çocuğu geldi 9 aylık çok hareketli bir çocuk bizim kediye doğru emekledi devamlı kedim de normalde kimseye birşey yapmaz ama çocuğa tısladıTabi beni aldı deli sorular inşallah alışırlar birbirlerine
aa erkek mi demek baya sallamışım kız diye :) Saglıkla gelsınlerEvet canım 32 ye geldik şükür az kaldı. İkisi de erkek nasip olursa cinsiyetleri
İyiyim canım incide iki inatlaşmalar bizdede var her dediği olsun istiyor olmayınca kıyamet kopuyor ya sabır dıyorum :) Kaç kiloya ulaştın ilk gebeliğin gibi mi buda merak ediyorum iki farklı mı oluyor .İyiyim Alpim sen nasılsın? İnci kızımız nasıl ?Biraz ağırlaştım, evde de küçük çocuk olunca dinlenme fırsatımız hiç olmuyor, bir de iki yaş sendromu yaşıyoruz :)
Teşekkürler canım hiç o konuda yeteneğim yokBen almanyadayim canım burda bende battaniyeyle takım aldım ama burda heryerde satılıyor. Eğer örgü falan biliyorsan kendin de yapabilirsin ben bi tane kendim yapicam müzikli.
Amin canım inşallahaa erkek mi demek baya sallamışım kız diye :) Saglıkla gelsınler
İyiyim canım incide iki inatlaşmalar bizdede var her dediği olsun istiyor olmayınca kıyamet kopuyor ya sabır dıyorum :) Kaç kiloya ulaştın ilk gebeliğin gibi mi buda merak ediyorum iki farklı mı oluyor .
Allah saglık versın 2 seneye rahatsın işte öyle düşün :) ikinci abi olunca daha kolay olacak oyalanması fılan
Canım senin doğum hikayeni dinlemiş miydik anlatsana birazCanım ya bunları konuşmak için erken degil mi bir haftalık fark hemen hemen hepimizde var, benim iki gebeligimde de kafalar ondeydi ilki normal ikinciyi de kısmet olursa normal istiyorum. Hem minyonum hem de rahim yolum dar. Bunu doğum baslamadan kimse bilemez. 1 haftalık fark normal kabul edilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?