2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Iyi de canim sen kendin soyledin merak.ettiginiz baska seyler varsa sorun diye Dikkat ettimde boyle sakaya falan vuruyosun ama sert tepkilerin varNeyse canim herkesin hayati kendini ilgilendirir.
Sormak istiyorsanız özelden sorun dedim. Aynen canım teşekkürler

Son adet tarihimiz aynı canım seninle . Belki 15 temmuz da doğururuz değil mi

Selam kizlar dün doktor günümüzdü kizim büyümüş 2350 gram 45 cm olmuş ilk defa yüzünü az da olsa gördük 33+1 deyiz olcumleri 34+2 cıktı cok hareketli masallah korkuyorum erkenden dogacakk diye doğum için 20 haziran olarak plan yapiyoruz normalde olsa sezeryanda olsa 38 haft dolunca olacak daha önceki risklerden dolayı son zamani beklemeyeceğiz ☺ bugum elbiselerin bi kısmını yikadim yarin utuliycem kendimi gec kalmis hissediyorum artik agirlastim kendimi zor tasiyorum size bi kac resim atayim

Eklentiler

• IMG-20190517-WA0005.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20190517_134842_487.webp
    48 KB · Görüntüleme: 90
  • 20190517_134412.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 92
  • 20190517_212926.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 94
Ahhaha 15 Temmuz da düğün günüm ne gülerim ama öyle olursa Benim sat 20 ekimdi aslında ama dr um 14 Ekim’e cekti önde diye hep onu baz alıyor şimdi
Benim düğün ve nişan birbirine yakındı 15 temmuz nişan günüm aman dursunda Temmuz a kadar cimcimem başlarında da doğsa razıyım. Kanala çok erken girdi benim ki bu sebeple biraz riskim var. 14 ekim benimde son adet tarihim canim

Bunların hepsini almam gerek bende iki tane krem var. Daha önce hafif olmuştu onu iki günde geçirmişti. Bu defa çok fena . Durup durup tekrar ediyor bebekler baskı yaptikca demek ki
Benim de öyle canım, tam geçmiyo kısaca. Ama işte sebze ağırlıklı yiyince daha rahat çıkıyosun o bir gerçek. Fitili al sen, kremin varsa...

Herkes gider Mersin'e sen gidiyon tersine :)) niye kullanmadin şimdi niye başladın len :))

Ha ha ben hep tersim galiba.Asiri halsizlik şikayetim vardı.Vitamin eksikliği çıktı canım.Şu bütün herşeyi içeren vitaminlerden yazdı.Bir haftadır kullanıyorum herhangi bi olumlu etkisini göremedim henüz.Belki 15-20 gün sonra etkisini görürüm.

Kızlar idrar tahlili verdim ve idrarda eser miktarda glukoz çıktı
Dr açlık tokluk şekerime bakarak şeker yüklemesi ne gerek görmemişti yani şeker yüklemesi yaptırmamıştım
Bu konuda bilgisi olan varsa yüreğime bi su serpsin lütfen

Hadi ya Allah en hayırlı zamanda göndersin inşallah senin bebişini de canım sağlıklıca.

Yani ben de böyle doktorları anlamıyorum, onun hatası yüzünden sen şuan korkuyosun. En son kontrolün ne zamandı canım, bel çevresi ölçümü ya da suyun nasıldı? Etkilenip etkilenmedikleri öyle belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…