Iyi de canim sen kendin soyledin merak.ettiginiz baska seyler varsa sorun diye Dikkat ettimde boyle sakaya falan vuruyosun ama sert tepkilerin varNeyse canim herkesin hayati kendini ilgilendirir.
Oğluşum da bugün hareket rekoru kırıyor baya baskı yaptı her yönden. Döndü mü naptı bilemedim bu arada yaş konusu olmuş ben 89 luyum. 2018 Temmuz’da evlendim 29 da.30 yaşımda 2019 Temmuz’a da oğluş geliyor inşallah
Oğluşum da bugün hareket rekoru kırıyor baya baskı yaptı her yönden. Döndü mü naptı bilemedim bu arada yaş konusu olmuş ben 89 luyum. 2018 Temmuz’da evlendim 29 da.30 yaşımda 2019 Temmuz’a da oğluş geliyor inşallah
Selam kizlar dün doktor günümüzdü kizim büyümüş 2350 gram 45 cm olmuş ilk defa yüzünü az da olsa gördük 33+1 deyiz olcumleri 34+2 cıktı cok hareketli masallah korkuyorum erkenden dogacakk diye doğum için 20 haziran olarak plan yapiyoruz normalde olsa sezeryanda olsa 38 haft dolunca olacak daha önceki risklerden dolayı son zamani beklemeyeceğiz ☺ bugum elbiselerin bi kısmını yikadim yarin utuliycem kendimi gec kalmis hissediyorum artik agirlastim kendimi zor tasiyorum size bi kac resim atayim
Benim düğün ve nişan birbirine yakındı 15 temmuz nişan günüm aman dursunda Temmuz a kadar cimcimem başlarında da doğsa razıyım. Kanala çok erken girdi benim ki bu sebeple biraz riskim var. 14 ekim benimde son adet tarihim canim
Bunların hepsini almam gerek bende iki tane krem var. Daha önce hafif olmuştu onu iki günde geçirmişti. Bu defa çok fena . Durup durup tekrar ediyor bebekler baskı yaptikca demek ki
Ha ha ben hep tersim galiba.Asiri halsizlik şikayetim vardı.Vitamin eksikliği çıktı canım.Şu bütün herşeyi içeren vitaminlerden yazdı.Bir haftadır kullanıyorum herhangi bi olumlu etkisini göremedim henüz.Belki 15-20 gün sonra etkisini görürüm.
Kızlar idrar tahlili verdim ve idrarda eser miktarda glukoz çıktı
Dr açlık tokluk şekerime bakarak şeker yüklemesi ne gerek görmemişti yani şeker yüklemesi yaptırmamıştım
Bu konuda bilgisi olan varsa yüreğime bi su serpsin lütfen
Benim düğün ve nişan birbirine yakındı 15 temmuz nişan günüm aman dursunda Temmuz a kadar cimcimem başlarında da doğsa razıyım. Kanala çok erken girdi benim ki bu sebeple biraz riskim var. 14 ekim benimde son adet tarihim canim
Kızlar idrar tahlili verdim ve idrarda eser miktarda glukoz çıktı
Dr açlık tokluk şekerime bakarak şeker yüklemesi ne gerek görmemişti yani şeker yüklemesi yaptırmamıştım
Bu konuda bilgisi olan varsa yüreğime bi su serpsin lütfen
Yani ben de böyle doktorları anlamıyorum, onun hatası yüzünden sen şuan korkuyosun. En son kontrolün ne zamandı canım, bel çevresi ölçümü ya da suyun nasıldı? Etkilenip etkilenmedikleri öyle belli oluyor