Canım inan dünden beri sinir krizi geçiriyorum ülkemizde her meslek gırubundan ihmalkar işini iyi yapmayan insanlar malesef oldukça fazla ama sağlık sektörü olunca hepten çileden çıkıyorum son kontrolümde kilosu suyu haftasıyla uyumluydu ama anlayamadım kendi dr umda dönüş yapmadı henüzYani ben de böyle doktorları anlamıyorum, onun hatası yüzünden sen şuan korkuyosun. En son kontrolün ne zamandı canım, bel çevresi ölçümü ya da suyun nasıldı? Etkilenip etkilenmedikleri öyle belli oluyor
Çok ilginçtir ki gebelik şekerim basladi başlayalı çok afedersin tuvalete günde en az 2 kez çıkıyorumBenim de öyle canım, tam geçmiyo kısaca. Ama işte sebze ağırlıklı yiyince daha rahat çıkıyosun o bir gerçek. Fitili al sen, kremin varsa...
Canım bak işde kiminde 200 lü kiminde 26 falan yazıyo en düşük olanını al sarıkız mesela düşükHımm Kaç olmalı ki acep sodyum oranı
Kesinlikle canımYok canım o konuda haklısın annemle aramda 20 yaş var çok güzel bişey evet
Kolumdan ve bacağımdan önerdi bana , göbeği bu haftalarda önermiyoruz dedi. İlk gün bacaktan yaptım aman amanÖyle mi? Valla ben netten baktım iyi seyler okudum
Aa iyimis. Benimki sadece bacağına yapabilirsin dedi
Ben varım baya istikrarlı gidiyorumVitaminlerine hala devam eden sabır abideleri var mı kızben saldım kocam kabus gibi çokmese OMEGA da almiycam
Süperr olmuşAklımızın bi köşesinde vardı taa ikizlerde bile herşeyi ayarlamıştık onlar edirneyi tercih etti. Doktorumda uçuşunda sıkıntı yok diyip izin verince geldik canım. Geçen seneden araştırmamızı yaptığımız için çok sıkıntı yaşamadık.
valla ben bazen bebek zaten iri içmeyeyim şunları daha fazla kilo almasın normal doğurabilirim belki diyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum ya içmediğimde gelişimi etkilenirse falan diye içiyom yine dayanamıyom :)Vitaminlerine hala devam eden sabır abideleri var mı kızben saldım kocam kabus gibi çokmese OMEGA da almiycam
vitamin ben sadece decavit ve d vitamini alıyorum kan hapınada devam tabivalla ben bazen bebek zaten iri içmeyeyim şunları daha fazla kilo almasın normal doğurabilirim belki diyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum ya içmediğimde gelişimi etkilenirse falan diye içiyom yine dayanamıyom :)
Ben şuanda magnezyum dışında ne vitamin ne kan hapı nede elektrolit takviyesi alıyorum. Onegayı bile avokado ve cevizden alıyorum. Çünkü bebiş iri doktorum vitamin alma dedi, kendisine şimdilik katılıyorumvalla ben bazen bebek zaten iri içmeyeyim şunları daha fazla kilo almasın normal doğurabilirim belki diyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum ya içmediğimde gelişimi etkilenirse falan diye içiyom yine dayanamıyom :)
d vitaminini kesti bugünvitamin ben sadece decavit ve d vitamini alıyorum kan hapınada devam tabi
Benim erikten mi acaba bazen zor yetişiyorum wcye.Kabızlık sorunu olmayan varmı ki hergun çıkıyorum WC ye ama nasıl çıkıyorum yani
Artık konuşmak istemiyorum bu konulari canım. Burda bebeğimle sağlık durumumla alakalı konuları konuşmak istiyorum
Dün gebe okuluna gittim maden suyunu saymadı içilebilecekler içinde neden dedim sodyum var içinde dedi bişeylere sebep oluyormuş falan filan yakında ayran da zararlı içmeyin diyecekler
Iyi de canim sen kendin soyledin merak.ettiginiz baska seyler varsa sorun diyeDikkat ettimde boyle sakaya falan vuruyosun ama sert tepkilerin var Neyse canim herkesin hayati kendini ilgilendirir.
Vitaminlerine hala devam eden sabır abideleri var mı kızben saldım kocam kabus gibi çokmese OMEGA da almiycam
Afiyet olsun:)))erik muhabbeti çok döndü bugün canım çekti gece gece aldırdım
Evet Erikden :) erik yicen bide su içcen kabızlık kalmazBenim erikten mi acaba bazen zor yetişiyorum wcye.
İster 20 ister 40 olsun her yaşta yanlış seçimlerimiz ve kararlarımız olabilir. Geçmiş geçmiştir. Deşmek, sorgulamak anlamlı değil. Haklısın konuşmamakta.
Hadi ya her gün içiyordum ben de bir dilim limonla.
Yanlış anlama vs. olmaması için en güzeli kimseye kişilik yönünde eleştiride bulunmamak. Naçizane fikrim.
Her bir haltı kullanıyorum ben
Canım haftasıyla uyumluysa bir sorun yoktur diye tahmin ediyorum çünkü ultrasonda gözüküyor. Ama dediğin gbi sağlık sektöründe bu şekilde hata olamaz, olmamalı..Canım inan dünden beri sinir krizi geçiriyorum ülkemizde her meslek gırubundan ihmalkar işini iyi yapmayan insanlar malesef oldukça fazla ama sağlık sektörü olunca hepten çileden çıkıyorum son kontrolümde kilosu suyu haftasıyla uyumluydu ama anlayamadım kendi dr umda dönüş yapmadı henüz
Bu konuda hiç bir bilgim yok
Aynen öyle canımBenim erikten mi acaba bazen zor yetişiyorum wcye.
İster 20 ister 40 olsun her yaşta yanlış seçimlerimiz ve kararlarımız olabilir. Geçmiş geçmiştir. Deşmek, sorgulamak anlamlı değil. Haklısın konuşmamakta.
Hadi ya her gün içiyordum ben de bir dilim limonla.
Yanlış anlama vs. olmaması için en güzeli kimseye kişilik yönünde eleştiride bulunmamak. Naçizane fikrim.
Her bir haltı kullanıyorum ben
Az değil de canım sağlıklı yiyince(sebze ağırlıklı)dışkı da daha yumuşak oluyor, zorlanmıyorsunÇok ilginçtir ki gebelik şekerim basladi başlayalı çok afedersin tuvalete günde en az 2 kez çıkıyorumAz yemenin faydalari
Haklısın canım bazı konular hassas dalga geçer gibi sormak hoş degilİster 20 ister 40 olsun her yaşta yanlış seçimlerimiz ve kararlarımız olabilir. Geçmiş geçmiştir. Deşmek, sorgulamak anlamlı değil. Haklısın konuşmamakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?