2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım inan dünden beri sinir krizi geçiriyorum ülkemizde her meslek gırubundan ihmalkar işini iyi yapmayan insanlar malesef oldukça fazla ama sağlık sektörü olunca hepten çileden çıkıyorum son kontrolümde kilosu suyu haftasıyla uyumluydu ama anlayamadım kendi dr umda dönüş yapmadı henüz
Bu konuda hiç bir bilgim yok

Benim de öyle canım, tam geçmiyo kısaca. Ama işte sebze ağırlıklı yiyince daha rahat çıkıyosun o bir gerçek. Fitili al sen, kremin varsa...
Çok ilginçtir ki gebelik şekerim basladi başlayalı çok afedersin tuvalete günde en az 2 kez çıkıyorum Az yemenin faydalari

Öyle mi? Valla ben netten baktım iyi seyler okudum

Aa iyimis. Benimki sadece bacağına yapabilirsin dedi
Kolumdan ve bacağımdan önerdi bana , göbeği bu haftalarda önermiyoruz dedi. İlk gün bacaktan yaptım aman aman kol daha iyi
Vitaminlerine hala devam eden sabır abideleri var mı kız ben saldım kocam kabus gibi çokmese OMEGA da almiycam
Ben varım baya istikrarlı gidiyorum

Süperr olmuş
Hayırlı olsun hadi

Vitaminlerine hala devam eden sabır abideleri var mı kız ben saldım kocam kabus gibi çokmese OMEGA da almiycam
valla ben bazen bebek zaten iri içmeyeyim şunları daha fazla kilo almasın normal doğurabilirim belki diyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum ya içmediğimde gelişimi etkilenirse falan diye içiyom yine dayanamıyom :)

vitamin ben sadece decavit ve d vitamini alıyorum kan hapınada devam tabi

Ben şuanda magnezyum dışında ne vitamin ne kan hapı nede elektrolit takviyesi alıyorum. Onegayı bile avokado ve cevizden alıyorum. Çünkü bebiş iri doktorum vitamin alma dedi, kendisine şimdilik katılıyorum d vitaminini de ayda 1 kere ampulü kırıp ekmeğe damlatarak alıyorum. Güzel beslenirsek dışardan takviyeye gerek yok, iki doktorumunda dediği bu. Biz zaten şekerden dolayı dikkat ediyoruz. 1 öğün meyve 3 öğün kalsiyum peynir protein sınırlı karbonhidrat vs

Saç ve mide yanması olayına bende inanmıyorum tabi ki
Dün bi görsel gördüm o midecik sıkışmış kalmış oracıkta yanar tabi zavallımm benim

O bez matikten var bizdede ama kullanmadığım için bilemicem gerekli mi market poşetleri de iş görüyodu

Kabızlık sorunu olmayan varmı ki hergun çıkıyorum WC ye ama nasıl çıkıyorum yani
Benim erikten mi acaba bazen zor yetişiyorum wcye.
Artık konuşmak istemiyorum bu konulari canım. Burda bebeğimle sağlık durumumla alakalı konuları konuşmak istiyorum

İster 20 ister 40 olsun her yaşta yanlış seçimlerimiz ve kararlarımız olabilir. Geçmiş geçmiştir. Deşmek, sorgulamak anlamlı değil. Haklısın konuşmamakta.

Dün gebe okuluna gittim maden suyunu saymadı içilebilecekler içinde neden dedim sodyum var içinde dedi bişeylere sebep oluyormuş falan filan yakında ayran da zararlı içmeyin diyecekler

Hadi ya her gün içiyordum ben de bir dilim limonla.

Iyi de canim sen kendin soyledin merak.ettiginiz baska seyler varsa sorun diye Dikkat ettimde boyle sakaya falan vuruyosun ama sert tepkilerin varNeyse canim herkesin hayati kendini ilgilendirir.

Yanlış anlama vs. olmaması için en güzeli kimseye kişilik yönünde eleştiride bulunmamak. Naçizane fikrim.

Her bir haltı kullanıyorum ben

Evet Erikden :) erik yicen bide su içcen kabızlık kalmaz

Canım haftasıyla uyumluysa bir sorun yoktur diye tahmin ediyorum çünkü ultrasonda gözüküyor. Ama dediğin gbi sağlık sektöründe bu şekilde hata olamaz, olmamalı..

Aynen öyle canım. Hem sadece yanlış ya da hata değil, ne kadar doğru ve dikkatli olsanda, imtihan olunabiliyorsun bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…