2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen öyle canım. Hem sadece yanlış ya da hata değil, ne kadar doğru ve dikkatli olsanda, imtihan olunabiliyorsun bazen.
Kesinlikle bu çok doğru kimin ne yaşacağını kaderinde nolduğunu kimse bilemiyor canım evet bazen bile bile lades diyebiliyoruz oda tercihler oluyo işte bedeli neyse ödüyorsun
Bazen bizi öldürecek kadar üzen şeyler sonradan hayra çıkıyo şükrediyor insan
Herşeyin hayırlısı

Teşekkür ederim canım. Bile bile lades desem birazda hak etmiş olurdum. O zaman çok kızardım kendime ama öyle olmadı, imtihan olundum bu da Rabbimden geldi. Dilerim kimse kaldıramayacağı yükle imtihan olmasın. Rabbim yanlış insanları bizden uzak etsin, dünyada ve ahirette afiyet versin.

Ya sende kız anası mısın oğlan anası mı bizim beğenmemiz lazım bizim kız tarafı biziz alooooooo
Geçen hafta 2 kiloyu geçmişti bakalım
Olurrr mu oğlan anasıyım ben kaynanayım ben beğenmediğim kızı alırmıyım heç:) etine dolgun olacak kaynanasına hizmet edecek

Olurrr mu oğlan anasıyım ben kaynanayım ben beğenmediğim kızı alırmıyım heç:) etine dolgun olacak kaynanasına hizmet edecek
Kız bizim zamanımız da bile kalmadı Bi sonraki nesilden bekleme onu ben sana diyim hemde oğluşun çok çalışsın da anasına da karısına da baktırsın ellerini sıcak sudan soğuk suya sokturmasın
Ah yavrum benim kızım alınmaz benim kocamın kızı hiç alınmaz illerdeki da damadımın Allah yardımcısı olsun

Hayranım sana yaaa ben kendimi zor yıkıyorum nefes nefese giyiniyorum maşallah maşallah
Çalışmadığım günler bende aynıyım canım işten gelir gelmez soyunup dökünüp hemen işe koyulursam çok güzel yapıyorum ki bugün öyle yaptım eğer yatarsam bitti asla kalkamam
Herkesin süreci farklı oluyo kuzum senin elinde değil ki

Dün gebe okuluna gittim maden suyunu saymadı içilebilecekler içinde neden dedim sodyum var içinde dedi bişeylere sebep oluyormuş falan filan yakında ayran da zararlı içmeyin diyecekler
Allah Allah ya her kafadan bir ses çıkıyor demekki, benim gebe okulundaki diyetisyenlerde en az günlük 1 tane için diyorlar magnezyum ve mineral bakımından çok faydalı diyorlar, hatta ben günde 2 bazen 3 bile içiyorum maden suyu çünkü bazı zamanlar maden suyu ile nefes alıyorum eğitime gelen diyetisyenin biri kendi gebeliğin de 2 tane içiyormuş, zararlı olsa kendi içmezdi herhaldee

Iyi geceler kizlar
2 aydir kaburga agrisindan yataga bagli kaldim. Anca yemek icin ayaktayim. Yarim saat ayakta kaldam bicak saplanir gibi agri giriyor. Careside yokmus. Rahim büyüdügü icin kaslara baski yapiyormus. Insallah benim gibi ceken yoktur

Geçmiş olsun bir hamilenin yazısında okumuştum sürekli ve şiddetli kaburga acısıyla geçmiş hamilelik doğunca anlamışlar ki bebeğin kafası kaburga altına sıkışmış o yüzdenmiş acısı, benimde kızım sağ kaburgaya kafasını sol tarafa da ayaklarını dayayıp geriniyor nefes aldırmıyor zaman zaman

Günaydın herkese iyi haftasonları
Oğlu olan olacak olan arkadaşlar sünnet konuşuldu mu ben kaçırdım mı o kısımları yeniden konuşur musunuz ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz yada yaptıranlar ne zaman uygun oluyor? Geçen bir arkadaş 15 günlükken yaptırmış ve 2 günde iyileşti diyor eşimi az kalsın ikna ediyordum ama yok istemiyor

Ben yaptırmak istiyorum canım 2 haftalıkken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…