2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende istiyorum canım da işte aileden kimse arkamda değil, çokta ısrar edemiyorum acaba doğru mu yaparım yanlış mı bilemiyorum
Valla 2 hafta olmasa da 1ay sonra yaptırmaya ikna et bari:) daha cabuk iyileştiği ve bebek anlamadığı için tercih edicem ben sonuçta öylede böylede olucak

32de çalışabilir alan arkadaşlar ne zamana kadar çalışmayı düşünüyosunuz 37ye kadar durabileceğine inanan var mı :)
ben 34te çıkıcam bayramda çalışmak istemiyorum
benim bayram haftası 36 ya denk geliyor allahtan yani 35e kadar çalışmış olacağım.
Biz 8 aylıkken yaptırmıştık 2 gunde iyilesti ama simdi hic donmeden yaptirmak istiyorum. Çünkü hareketlerinde acısı olabiliyor biraz 3 4 aylıkken düşünüyorum.

Reactions: LaL
Valla 2 hafta olmasa da 1ay sonra yaptırmaya ikna et bari:) daha cabuk iyileştiği ve bebek anlamadığı için tercih edicem ben sonuçta öylede böylede olucak
Evet hiç dönmeden çok kolay iyileşiyormuş ne kadar erken o kadar iyi diyorlar, eşim trde yaptırırız diyor ama bu yıl kesinlikle gidemeyiz seneye yaza çocuk 1 yaşında olacak en hareketli dönemi

Oh şükür, Allah bir daha yaşatmasın. Evlatlarını korusun.
S Saryamarya süpersin, sen kaç kilo aldın canm maşallah
Sağol canım. +13 deyim

Sünneti bende en geç dönmeye başlamadan yaptırmak istiyorum. Eşim de benimle aynı fikirde. Ama kararı doktorlar veriyor. Arkadaşımın 2 oğlu var birini yaptırdı hemen. Diğerini doktor yapmadı. Uygun görmedi. Biraz daha büyümesi lazım dedi. Abimin küçük oğlunu da doktor yapmadı. Kilolu bi bebek olduğu için şekil bozukluğu olabilir ya da tekrar sünnet gerekebilir dedi doktor. 1 yaşını geçtikten sonra yaptırdılar. 1-2 gün zor geçti. Altının alınmasını istemedi filan ama sonra geçti gitti çok şükür.

Tabi doktor muayene edip uygun görürse yapılabiliyor

Benim çevremde de 40 çıkmadan yaptıranlar oldu çok kolay iyilestigini rahat olduklarını söylemişlerdi bebiste hareketlenmedigi için

Sagol Canim
Benim oglanin kafasi assagda. gögüs kafesim dar , bu yüzden bu agrilar geliyormus. 1 ay daha dayanabilirsem insallah,sezeryanla alacaklar zaten

Sagol Canim
Benim oglanin kafasi assagda. gögüs kafesim dar , bu yüzden bu agrilar geliyormus. 1 ay daha dayanabilirsem insallah,sezeryanla alacaklar zaten
Benim bir ara agriyodu canim ama cok sukur ki cok surmeden gecti. Senin sanirim daha sidettli.Ona ragmen asiri rahatsiz ediyodu Allah yardimcin olsun.Bence kalca agrisiymis vs hepsinden de zor o kaburga agrisi.

Bende gobegi dusunce yapayim diyorum ama gobek ne kadar zamanda dusuyo acaba.Ama 15 20 gunlukken yaparim.Kafam rahat olsun sonra daha zor olur bence.Ablam erkenden yaptirdi cok cabuk igilesti.

Biz 5 aylıkken yaptırdık. Bir kaç saat içinde ilk çişini yaptı. Kanama ya da ağlama hiç olmadı. 4-5 saate dönüyodu ve kucakta taşınıyodu, oyuncaklarını bezine vurduğunda vs rahatsız olmadı hiç.
2 yaş öncesi öneriliyor ama sanırım en güzeli ilk 6 ay

Bize de bebek kilolu diye sonradan bi minik düzeltme gerekebilir dediler.. Londradaydık ve Tr uzun zaman gitmicektik.. Bi de pipi ucunda daralma vardı , o sebeple yaptırmak zorunda kaldık gibi bişii..
1,5 yaşında kontrol oldu Tr de bir dr bi minik operasyon daha gerekebilir, azıcık daha fazlası var demişti.. Fiziksel işlevsel olarak çalışıyo ama sünnetten sonra o pipi ucundaki daralma devam ettiği için bir dikişi tutmamıştı vs vs..
Artık kardeşiyle bi daha sünnet olur herhalde kes kes bitmiyo yea

Benim oğlum 3.5 yaşında oldu küçük 1.5 tu ikisini beraber sünnet ettirmistik hiç bi sorun yaşamadık.. canım dediğin gibi biraz yurt dışında sıkıntılı oluyo sanırım sünnet ablam almanyada oda senin dediğin gibi oğlunda sıkıntı yasada Tr deki doktor bi daha sünnet gerekiyo dedi şimdi ikizleri var Tr de yaptırmayı dusunuyo

Evet yurtdışında tıbben gerekli olmasa yaptırmazdım ben de..
Türk hekimlerine emanet edicem oğlumu

Çok sewindim canim Allah bir daha yasatmasin

Cokkk şükür ki geçmiş, Rabbim tekrar göstermesin insaAllah canım, :)

Kızzz burda o kadar şekerci insilüncü var aylardır şeker muhabbeti yapıyonuz hiç birinizin idrarında şeker çıkmadımı bir ben miyim

Bacaksız alime iyi çok şükür kilo olmuş 2200 gr ben geçen haftadan bu yana hiç kilo almamışım kışımı beslemişim
Tekrar açlık tokluk baktı normal çıktı
T3 t4 normal tsh yerlerde ilacın dozunu yükseltti
Tekrar antibiyotik ve fitil verdi enfeksiyon azalmış ama geçmemiş tam dedi
Ve sonunda magnezyuma başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…