Bende idrarda protein kaçağı var ama şeker çıkmadı, benim şekerim sadece açlık şekeriyle ortaya çıktı canım yükleme yapılmadan teşhis konulduKızzz burda o kadar şekerci insilüncü var aylardır şeker muhabbeti yapıyonuz hiç birinizin idrarında şeker çıkmadımı bir ben miyim
Teşekkür ederim canım peki protein kaçağı için bi önlem alındımıBende idrarda protein kaçağı var ama şeker çıkmadı, benim şekerim sadece açlık şekeriyle ortaya çıktı canım yükleme yapılmadan teşhis konuldu
Canım içinde sodyum miktarı en az olanı seç sorun olmaz. Benim drum da diyetisyende öneriyor ama ben içmiyorumAllah Allah ya her kafadan bir ses çıkıyor demekki, benim gebe okulundaki diyetisyenlerde en az günlük 1 tane için diyorlar magnezyum ve mineral bakımından çok faydalı diyorlar, hatta ben günde 2 bazen 3 bile içiyorum maden suyu çünkü bazı zamanlar maden suyu ile nefes alıyorumeğitime gelen diyetisyenin biri kendi gebeliğin de 2 tane içiyormuş, zararlı olsa kendi içmezdi herhaldee
Ben dru da uygun görürse 40ı çıkınca en geç yaptırmak istiyorum canım nasipseGünaydın herkese iyi haftasonları
Oğlu olan olacak olan arkadaşlar sünnet konuşuldu mu ben kaçırdım mı o kısımları yeniden konuşur musunuzne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz yada yaptıranlar ne zaman uygun oluyor? Geçen bir arkadaş 15 günlükken yaptırmış ve 2 günde iyileşti diyor eşimi az kalsın ikna ediyordum ama yok istemiyor
Kızzz burda o kadar şekerci insilüncü var aylardır şeker muhabbeti yapıyonuz hiç birinizin idrarında şeker çıkmadımı bir ben miyim
Maşallah canım gözünaydın.Bacaksız alime iyi çok şükürkilo olmuş 2200 gr ben geçen haftadan bu yana hiç kilo almamışım kışımı beslemişim
Tekrar açlık tokluk baktı normal çıktı
T3 t4 normal tsh yerlerde ilacın dozunu yükseltti
Tekrar antibiyotik ve fitil verdi enfeksiyon azalmış ama geçmemiş tam dedi
Ve sonunda magnezyuma başlıyorum
Hamilelik öncesi de vardı canım hamileliğe bağlı değil benim bu durum, senin idrar tahlili için ne dedi dr yükleme mi yapılacakTeşekkür ederim canım peki protein kaçağı için bi önlem alındımı
Canim enfeksiyonun gecmedigini nasil anladiBacaksız alime iyi çok şükürkilo olmuş 2200 gr ben geçen haftadan bu yana hiç kilo almamışım kışımı beslemişim
Tekrar açlık tokluk baktı normal çıktı
T3 t4 normal tsh yerlerde ilacın dozunu yükseltti
Tekrar antibiyotik ve fitil verdi enfeksiyon azalmış ama geçmemiş tam dedi
Ve sonunda magnezyuma başlıyorum
Tabi yavrum benim 4-5 aydır problemim olur kendileriYa kizlar, persembe disciye gittim curugum yokmus, eyvallah. Rontgen hamileyken cekemeyiz dedi(dolgularda sikinti var mi diye icine bakmak acisindan). Beni eve yolladi birseyin yok diye. Ama dis etlerime dokunmasam da hassasiyet var, birsey yedigim de hafif sizliyor(1-2 saat boyunca) benim gbi olan var mi? Normal mi
Biz 1haftalikken yaptıracağız inşallah canımGünaydın herkese iyi haftasonları
Oğlu olan olacak olan arkadaşlar sünnet konuşuldu mu ben kaçırdım mı o kısımları yeniden konuşur musunuzne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz yada yaptıranlar ne zaman uygun oluyor? Geçen bir arkadaş 15 günlükken yaptırmış ve 2 günde iyileşti diyor eşimi az kalsın ikna ediyordum ama yok istemiyor
ne güzel tarihi kesinleştirmişsiniz canım inş gönlünüzce olur, eşim iğneden kandan fln aşırı derecede korkar bebeğe de kıyamıyor büyüsün diyip geçiştiriyor az mantıklı olsaBiz 1haftalikken yaptıracağız inşallah canım
Eşin neden küçükken istemiyor
Anladım canım geçmiş olsun sanadaHamilelik öncesi de vardı canım hamileliğe bağlı değil benim bu durum, senin idrar tahlili için ne dedi dr yükleme mi yapılacak
He şöyle bana sizin yorumunuz lazımbende hiç çıkmadı canım idrarda şeker. Bir insülinci de benim
Tansiyon normal mi canimBende idrarda protein kaçağı var ama şeker çıkmadı, benim şekerim sadece açlık şekeriyle ortaya çıktı canım yükleme yapılmadan teşhis konuldu
Cook gecmis olsun.Daha once riskli bir.durumun var miydi yoksa aniden mi oldu canimKızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Dün sancim olunca acile geldim alttan baskı ağrı oldu hep tuvaletim geliyor hissi vardı ilk başta herşey iyi dediler net de sancim da normal di .kontrol ederken birden kanama başladı ve hemen diğer geliştirici iğne yapıldı kanama durmazsa hemen bugün sezeryan yapılacaktı şükür kanamam durdu ilaç bağladılar sancim da kesildi .en az üç gün daha burdayım 24 saat arayla 2 tane daha ciğer geliştirici iğne yapılacak. Kâbus gibiydi çok korktum lütfen dua edin .
Geçmiş olsun canım. İnşallah zamanında gelir bebeğin..Kızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Dün sancim olunca acile geldim alttan baskı ağrı oldu hep tuvaletim geliyor hissi vardı ilk başta herşey iyi dediler net de sancim da normal di .kontrol ederken birden kanama başladı ve hemen diğer geliştirici iğne yapıldı kanama durmazsa hemen bugün sezeryan yapılacaktı şükür kanamam durdu ilaç bağladılar sancim da kesildi .en az üç gün daha burdayım 24 saat arayla 2 tane daha ciğer geliştirici iğne yapılacak. Kâbus gibiydi çok korktum lütfen dua edin .
Allah yardımcınız olsun canım kuyruk sokumu sancısı Doğuma sebep oluyor daha öncede yazmıştım neyse ki kontrol altına alınmış durumunuzKızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Tansiyon normal hatta baya düşük canım protein kaçağı çocukluğumdan beri var diğer hamileliklerimde de vardı sorun olmadı hamdolsunTansiyon normal mi canim
Canimmm seni çok iyi anlıyorum. Durduruyorlar merak etme Allah'ın izniyle. DualarimdasinKızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?