2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızzz burda o kadar şekerci insilüncü var aylardır şeker muhabbeti yapıyonuz hiç birinizin idrarında şeker çıkmadımı bir ben miyim
Bende idrarda protein kaçağı var ama şeker çıkmadı, benim şekerim sadece açlık şekeriyle ortaya çıktı canım yükleme yapılmadan teşhis konuldu

Ya kizlar, persembe disciye gittim curugum yokmus, eyvallah. Rontgen hamileyken cekemeyiz dedi(dolgularda sikinti var mi diye icine bakmak acisindan). Beni eve yolladi birseyin yok diye. Ama dis etlerime dokunmasam da hassasiyet var, birsey yedigim de hafif sizliyor(1-2 saat boyunca) benim gbi olan var mi? Normal mi

Canım içinde sodyum miktarı en az olanı seç sorun olmaz. Benim drum da diyetisyende öneriyor ama ben içmiyorum aklıma gelmiyor
Ben dru da uygun görürse 40ı çıkınca en geç yaptırmak istiyorum canım nasipse
Kızzz burda o kadar şekerci insilüncü var aylardır şeker muhabbeti yapıyonuz hiç birinizin idrarında şeker çıkmadımı bir ben miyim
bende hiç çıkmadı canım idrarda şeker. Bir insülinci de benim
Maşallah canım gözünaydın.

Canim enfeksiyonun gecmedigini nasil anladi

Tabi yavrum benim 4-5 aydır problemim olur kendileri röntgen çekmek zorunda oldukları için tedavi yapılamıyor zaten. Ne sancılı geceler geçirdim o diş yüzünden bende de çürük yok. Dipte bir çürük olmuş olabilir ondan ağrı yapıyordur kanal tedavisi doğumdan sonra demişti ama kendiliğinden geçti çok şükür iki haftadır. Hassasiyet de yok. Eczane de doğal karanfil yağıyla yapılan fıs fıs lar var rahatlatiyo. Bı de sensodyne

Biz 1haftalikken yaptıracağız inşallah canım

Eşin neden küçükken istemiyor

Reactions: LaL
Benim eşimde asla olmaz aslaaa!!! Diyor ne güzel travması olmaz hiç yeni doğunca öneriyorlar diyorum ama bana mısın demiyor küçücük korpeye nasıl kiyacaz asla yaptirmam diyor

Biz 1haftalikken yaptıracağız inşallah canım

Eşin neden küçükken istemiyor
ne güzel tarihi kesinleştirmişsiniz canım inş gönlünüzce olur, eşim iğneden kandan fln aşırı derecede korkar bebeğe de kıyamıyor büyüsün diyip geçiştiriyor az mantıklı olsa

Hamilelik öncesi de vardı canım hamileliğe bağlı değil benim bu durum, senin idrar tahlili için ne dedi dr yükleme mi yapılacak
Anladım canım geçmiş olsun sanada
Dönüş yapmadı henüz hanımefendi bekliyoruz bakalım dünden beri
tahlilleri devlette yaptırdım ordaki acil dr u da kendi druna göster dedi

Reactions: LaL
Oğlumu bebekken yaptirmadigima çok pişmanım ki o da konuşup durdu iyileşene kadar eşimin aklına uyumuştum aklına gelsinmis büyük travma oldu çocuğuma bunu bebekken yaptırma kararı aldık ilkinde ağzımız yaninca

Kızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Dün sancim olunca acile geldim alttan baskı ağrı oldu hep tuvaletim geliyor hissi vardı ilk başta herşey iyi dediler net de sancim da normal di .kontrol ederken birden kanama başladı ve hemen diğer geliştirici iğne yapıldı kanama durmazsa hemen bugün sezeryan yapılacaktı şükür kanamam durdu ilaç bağladılar sancim da kesildi .en az üç gün daha burdayım 24 saat arayla 2 tane daha ciğer geliştirici iğne yapılacak. Kâbus gibiydi çok korktum lütfen dua edin .

Cook gecmis olsun.Daha once riskli bir.durumun var miydi yoksa aniden mi oldu canim

Geçmiş olsun canım. İnşallah zamanında gelir bebeğin..

Allah yardımcınız olsun canım kuyruk sokumu sancısı Doğuma sebep oluyor daha öncede yazmıştım neyse ki kontrol altına alınmış durumunuz
Tansiyon normal mi canim
Tansiyon normal hatta baya düşük canım protein kaçağı çocukluğumdan beri var diğer hamileliklerimde de vardı sorun olmadı hamdolsun

Canimmm seni çok iyi anlıyorum. Durduruyorlar merak etme Allah'ın izniyle. Dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…