2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selmaal25 Çok geçmiş olsun canım çok şükür ki gerek kalmamış öyle birşeye. Daha önce bir problemin var mıydı yoksa birden mi böyle bir durum oldu?

Biz de oğlumu 8 günlük sünnet ettirdik. Olumlu deneyimleyenlerdeniz. Zaten yapısal olarak olup olmayacağına dr karar veriyor. Emiyor mu diye de sormuştu bize. Biz iyi ki yaptırmışız diyoruz. Pek nazlı benim oğluş eminim sonra çok daha zor olacaktı. Oysa bebekken çiş gaz pipi birbirine karıştı bi iki ağladı geçti..

Hadi gözün aydın büyütmüşün kızını:)

Canım çok geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler yavruşun

Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle

He şöyle bana sizin yorumunuz lazım
inşallah şeker çıkmaz insülüncilik çok zor hamilelikte
Canım çok geçmiş olsun inşallah dayanacak bebeğin rabbim yardımcın olsun

Geçmiş olsun canım. İlaçlar durduruyor sanciyi. Ben de yaşadım.

Canım çok sağol

Canım aynı gün kan verdim glukoz açlık serum diye bir değere de bakılmış 90.3 çıkmış ama ben o an aç değildim akşam yemeğimi filan yiyeli 2/3 saat olmuştu
Şuan şeker çıkmış gibi tedirginim kendi çapımda şekerlilerden kaçınıyorum

Cook gecmis olsun.Daha once riskli bir.durumun var miydi yoksa aniden mi oldu canim
Geçmiş olsun canım. İnşallah zamanında gelir bebeğin..
Canimmm seni çok iyi anlıyorum. Durduruyorlar merak etme Allah'ın izniyle. Dualarimdasin
Selmaal25 Çok geçmiş olsun canım çok şükür ki gerek kalmamış öyle birşeye. Daha önce bir problemin var mıydı yoksa birden mi böyle bir durum oldu?
Canım çok geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler yavruşun
Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle

Canım çok geçmiş olsun inşallah dayanacak bebeğin rabbim yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım. İlaçlar durduruyor sanciyi. Ben de yaşadım.
Çok sağolun allah razı olsun hepinizden.
Inşallah 2 ay daha sabreder şimdilik.hersey kontrol altına alındı. Daha önce kuyruk sokumu ağrısı tek vardı dün şiddetli oldu ve alttan da sancim oldu önceden pek bişeyim yoktu birden oldu.

Geçmiş olsun canım
İnş zamanında gelsin bebişin

sen sağlıklı olan zamanda yaptır testleri açken için rahat etsin bence. Drunu arasan daha çabuk cevap alırsın belki

Çok geçmiş olsun canım Selmaal25 Allah korusun ikinizi de zamanında gelsin bebiş hayırlısı ile
Ben de 40 dk yürüyüş yapıp kan ter içinde geldim

Bir
Canım çok geçmiş olsun inşallah vakti zamanında sağlıkla gelsin bebişin Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…