Evet bende hiç çıkmadı idrarda şekerKızzz burda o kadar şekerci insilüncü var aylardır şeker muhabbeti yapıyonuz hiç birinizin idrarında şeker çıkmadımı bir ben miyim
Hadi gözün aydın büyütmüşün kızını:)Bacaksız alime iyi çok şükürkilo olmuş 2200 gr ben geçen haftadan bu yana hiç kilo almamışım kışımı beslemişim
Tekrar açlık tokluk baktı normal çıktı
T3 t4 normal tsh yerlerde ilacın dozunu yükseltti
Tekrar antibiyotik ve fitil verdi enfeksiyon azalmış ama geçmemiş tam dedi
Ve sonunda magnezyuma başlıyorum
Canım çok geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler yavruşunKızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Dün sancim olunca acile geldim alttan baskı ağrı oldu hep tuvaletim geliyor hissi vardı ilk başta herşey iyi dediler net de sancim da normal di .kontrol ederken birden kanama başladı ve hemen diğer geliştirici iğne yapıldı kanama durmazsa hemen bugün sezeryan yapılacaktı şükür kanamam durdu ilaç bağladılar sancim da kesildi .en az üç gün daha burdayım 24 saat arayla 2 tane daha ciğer geliştirici iğne yapılacak. Kâbus gibiydi çok korktum lütfen dua edin .
Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninleKızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Dün sancim olunca acile geldim alttan baskı ağrı oldu hep tuvaletim geliyor hissi vardı ilk başta herşey iyi dediler net de sancim da normal di .kontrol ederken birden kanama başladı ve hemen diğer geliştirici iğne yapıldı kanama durmazsa hemen bugün sezeryan yapılacaktı şükür kanamam durdu ilaç bağladılar sancim da kesildi .en az üç gün daha burdayım 24 saat arayla 2 tane daha ciğer geliştirici iğne yapılacak. Kâbus gibiydi çok korktum lütfen dua edin .
Enteresan olan şeyler hep benim başıma gelir zatenEvet bende hiç çıkmadı idrarda şeker
He şöyle bana sizin yorumunuz lazım
Canım çok geçmiş olsun inşallah dayanacak bebeğin rabbim yardımcın olsunKızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Geçmiş olsun canım. İlaçlar durduruyor sanciyi. Ben de yaşadım.Kızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Canım çok sağolCanım içinde sodyum miktarı en az olanı seç sorun olmaz. Benim drum da diyetisyende öneriyor ama ben içmiyorumaklıma gelmiyor
Ben dru da uygun görürse 40ı çıkınca en geç yaptırmak istiyorum canım nasipse
bende hiç çıkmadı canım idrarda şeker. Bir insülinci de benim
Maşallah canım gözünaydın.
Canım aynı gün kan verdim glukoz açlık serum diye bir değere de bakılmış 90.3 çıkmış ama ben o an aç değildim akşam yemeğimi filan yiyeli 2/3 saat olmuştuinşallah şeker çıkmaz insülüncilik çok zor hamilelikte
Cook gecmis olsun.Daha once riskli bir.durumun var miydi yoksa aniden mi oldu canim
Geçmiş olsun canım. İnşallah zamanında gelir bebeğin..
Allah yardımcınız olsun canım kuyruk sokumu sancısı Doğuma sebep oluyor daha öncede yazmıştım neyse ki kontrol altına alınmış durumunuz
Tansiyon normal hatta baya düşük canım protein kaçağı çocukluğumdan beri var diğer hamileliklerimde de vardı sorun olmadı hamdolsun
Canimmm seni çok iyi anlıyorum. Durduruyorlar merak etme Allah'ın izniyle. Dualarimdasin
Selmaal25 Çok geçmiş olsun canım çok şükür ki gerek kalmamış öyle birşeye. Daha önce bir problemin var mıydı yoksa birden mi böyle bir durum oldu?
Canım çok geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler yavruşun
Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle
inşallah şeker çıkmaz insülüncilik çok zor hamilelikte
Canım çok geçmiş olsun inşallah dayanacak bebeğin rabbim yardımcın olsun
Çok sağolun allah razı olsun hepinizden.Geçmiş olsun canım. İlaçlar durduruyor sanciyi. Ben de yaşadım.
Canım akıntımı sordu idrar testi yaptı yassı bişey yazıyodu az miktarda Bi 3 gün daha kullanalım tam geçsin dediCanim enfeksiyonun gecmedigini nasil anladi
Bizde de ben kıyamıyorumKızlar sünnet konusunda fikirleriniz için teşekkürlerbizim nazlı babayı ikna edebilirsek inşallah ilk 3 ay içinde yaptırırız bizde
Geçmiş olsun canımÇok sağolun allah razı olsun hepinizden.
Inşallah 2 ay daha sabreder şimdilik.hersey kontrol altına alındı. Daha önce kuyruk sokumu ağrısı tek vardı dün şiddetli oldu ve alttan da sancim oldu önceden pek bişeyim yoktu birden oldu.
Canım aynı gün kan verdim glukoz açlık serum diye bir değere de bakılmış 90.3 çıkmış ama ben o an aç değildim akşam yemeğimi filan yiyeli 2/3 saat olmuştu
Şuan şeker çıkmış gibi tedirginim kendi çapımda şekerlilerden kaçınıyorum
Sağol canım allah razı olsun inşallah hepimizinki zamanında gelsinler .Geçmiş olsun canım
İnş zamanında gelsin bebişin
Canım çok geçmiş olsun inşallah vakti zamanında sağlıkla gelsin bebişin Allah yardımcınız olsunKızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?