Geçmiş olsun cnmKızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Dün sancim olunca acile geldim alttan baskı ağrı oldu hep tuvaletim geliyor hissi vardı ilk başta herşey iyi dediler net de sancim da normal di .kontrol ederken birden kanama başladı ve hemen diğer geliştirici iğne yapıldı kanama durmazsa hemen bugün sezeryan yapılacaktı şükür kanamam durdu ilaç bağladılar sancim da kesildi .en az üç gün daha burdayım 24 saat arayla 2 tane daha ciğer geliştirici iğne yapılacak. Kâbus gibiydi çok korktum lütfen dua edin .
Çok geçmiş olsun canımSelmaal25 Allah korusun ikinizi de zamanında gelsin bebiş hayırlısı ile
Ben de 40 dk yürüyüş yapıp kan ter içinde geldim
Bir
Canım çok geçmiş olsun inşallah vakti zamanında sağlıkla gelsin bebişin Allah yardımcınız olsun
Sagolun kızlar tessekkür ederim inşallah.Geçmiş olsun cnm
Aradım ama çok yoğun ulaşamadım canımsen sağlıklı olan zamanda yaptır testleri açken için rahat etsin bence. Drunu arasan daha çabuk cevap alırsın belki
Kızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Dün sancim olunca acile geldim alttan baskı ağrı oldu hep tuvaletim geliyor hissi vardı ilk başta herşey iyi dediler net de sancim da normal di .kontrol ederken birden kanama başladı ve hemen diğer geliştirici iğne yapıldı kanama durmazsa hemen bugün sezeryan yapılacaktı şükür kanamam durdu ilaç bağladılar sancim da kesildi .en az üç gün daha burdayım 24 saat arayla 2 tane daha ciğer geliştirici iğne yapılacak. Kâbus gibiydi çok korktum lütfen dua edin .
Biz çok kullandık canım. Travel set içinde geldi zaten. Arabamız yok ama sağa sola hep bunla gitti. Arkadaşlara gittiğimizde, evde masa üstünde ya da temiz olmadığını düşündüğüm mekanlarda vs içinde durdu..Kızlar ben bir türlü karar veremiyorum ya bu yenidoğan için olan adı artık ana kucağı mıdır oto koltuğu mudur buna ihtiyaç var mı? Gerekli olmadığını düşünenler bebeği taşımak için bunun yerine ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
Araba var mutlaka da bir yerlere çıkarız ama kısa bir süre kullanılacağı için emin olamıyorum. İşi bittiğinde daha az yer kaplayan birşey olsa daha iyi olur diye düşünüyorum evde fazladan tek bir parçaya tahammülüm yokBiz çok kullandık canım. Travel set içinde geldi zaten. Arabamız yok ama sağa sola hep bunla gitti. Arkadaşlara gittiğimizde, evde masa üstünde ya da temiz olmadığını düşündüğüm mekanlarda vs içinde durdu..
Arabanız varsa ve çıkarız diyorsanız evet kullanışlı.
Ama etrafınızda anne baba akraba dost komşu vs varsa çocuğu orda kendi başına bırakmazlar pek mıncıklamak varken, halıya koltuğa kucağa alırlar gibi geliyo
Valla canım ben hep Beypazarı içiyordum, diyetisyende Beypazarının minerali daha iyi dedi, bazıları soda diye geçiyormuş gaz basıyorlar içine dedi, doğal mineralli maden suyu için diyo, zaten tansiyonum hep çok düşükCanım içinde sodyum miktarı en az olanı seç sorun olmaz. Benim drum da diyetisyende öneriyor ama ben içmiyorumaklıma gelmiyor
Hay Allah ya geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıcakla gelsin bebişinKızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Yalnız annelerin kurtarıcısı, tek başına araba kullanan market alışverişi yapan anneler bunu öyle bir kullanır ki eli kolu gibiAraba var mutlaka da bir yerlere çıkarız ama kısa bir süre kullanılacağı için emin olamıyorum. İşi bittiğinde daha az yer kaplayan birşey olsa daha iyi olur diye düşünüyorum evde fazladan tek bir parçaya tahammülüm yokSiz kaç aylığa kadar kullanmıştınız canım?
Ben aldım canım hem taşımak hemde 9 aya kadar oto koltuğu olarak kullanmak için. Araba varsa gerekli bence.Kızlar ben bir türlü karar veremiyorum ya bu yenidoğan için olan adı artık ana kucağı mıdır oto koltuğu mudur buna ihtiyaç var mı? Gerekli olmadığını düşünenler bebeği taşımak için bunun yerine ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
Beypazarı’nın sodyum miktarı Kızılay’a göre oldukça düşük canım. Bana da diyetisyen Beypazarı önermiştiValla canım ben hep Beypazarı içiyordum, diyetisyende Beypazarının minerali daha iyi dedi, bazıları soda diye geçiyormuş gaz basıyorlar içine dedi, doğal mineralli maden suyu için diyo, zaten tansiyonum hep çok düşük
Hay Allah ya geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıcakla gelsin bebişin
Ben ikinci el aldim canim.aldigim bebek arabasinin ayni marka modeli ayni kumaslisiAraba var mutlaka da bir yerlere çıkarız ama kısa bir süre kullanılacağı için emin olamıyorum. İşi bittiğinde daha az yer kaplayan birşey olsa daha iyi olur diye düşünüyorum evde fazladan tek bir parçaya tahammülüm yokSiz kaç aylığa kadar kullanmıştınız canım?
İlk önce alınması gereken şeylerden biri benceKızlar ben bir türlü karar veremiyorum ya bu yenidoğan için olan adı artık ana kucağı mıdır oto koltuğu mudur buna ihtiyaç var mı? Gerekli olmadığını düşünenler bebeği taşımak için bunun yerine ne kullanmayı düşünüyorsunuz?
Selmaal25 canim cok gecmis olsun insallh zamanina kadar kalir bebegin bi sorun yasamazsin umarim
Çok gecmis olsun canim.Allah bir daha gostermesin.İnşallah zamanında sağlıkla doğsun bebeğin.
Geçmiş olsunSelmaal25 haftamız aynıymış, neler olabiliyo bir anda diye düşündüm valla..
İnşallah azıcık daha beklesin vaktinde sağlıkla gelsin bebişin..
Çok tessekkür ederim allah hepinizden razı olsun.Valla canım ben hep Beypazarı içiyordum, diyetisyende Beypazarının minerali daha iyi dedi, bazıları soda diye geçiyormuş gaz basıyorlar içine dedi, doğal mineralli maden suyu için diyo, zaten tansiyonum hep çok düşük
Hay Allah ya geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıcakla gelsin bebişin
Biz 0-6 ay kullanmıştık. Zayıf bebekli bi arkadaşım daha uzun süre kullandı ama 6 ay sonrası biz normal koltuk şeklindeki parçaya geçmiştik. Katlanan bişi olmadığından epey yer kaplıyor evet. Eğer bebek arabası setinde olmasaydı, mesela tamamen yatan bi baston araba almış olsaydım, ayrıca almazdım ben..Araba var mutlaka da bir yerlere çıkarız ama kısa bir süre kullanılacağı için emin olamıyorum. İşi bittiğinde daha az yer kaplayan birşey olsa daha iyi olur diye düşünüyorum evde fazladan tek bir parçaya tahammülüm yokSiz kaç aylığa kadar kullanmıştınız canım?
Çok geçmiş olsun, haftalarımız aynı ben de o kadar hazırlıksızım kiKızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Yalnız annelerin kurtarıcısı, tek başına araba kullanan market alışverişi yapan anneler bunu öyle bir kullanır ki eli kolu gibiarabada uyuyan çocuğu koltuğunda örtülü bir şekilde istediğin yere taşıyabilirsin kucağına almana gerek kalmaz, bebek arabasına takılabilenlerden alırsan çok daha pratik tabi yaşam şartlarına göre değişiyor kullanım gerekliliği..
Ben aldım canım hem taşımak hemde 9 aya kadar oto koltuğu olarak kullanmak için. Araba varsa gerekli bence.
Beypazarı’nın sodyum miktarı Kızılay’a göre oldukça düşük canım. Bana da diyetisyen Beypazarı önermişti
İlk önce alınması gereken şeylerden biri bence
Seyahat ederken taşınabilecek daha güvenli başka bir sistem yok
Kucakta falanno noo ✖
Bebek arabasının şasesine takılabilen aldık biz ilk dönem şase+ bu
Sağolun kızlar fikirlerinizi dikkate alıcam karar verirken. Biraz gereksiz gibi geliyordu ama değil sanırımBiz 0-6 ay kullanmıştık. Zayıf bebekli bi arkadaşım daha uzun süre kullandı ama 6 ay sonrası biz normal koltuk şeklindeki parçaya geçmiştik. Katlanan bişi olmadığından epey yer kaplıyor evet. Eğer bebek arabası setinde olmasaydı, mesela tamamen yatan bi baston araba almış olsaydım, ayrıca almazdım ben..
Ama sizin durum farklı arabada bebeği taşımak için oto koltukları güvenli oluyor ben tavsiye ederim yani.
Sağol Canım gerçekten erken diyip durdum bende çıkınca hemen hazirlicam bende .hazirla bi kenarda dursun inşallah vaktinde gelsinler de.Çok geçmiş olsun, haftalarımız aynı ben de o kadar hazırlıksızım kivaktinde sağlıkla kavusursunuz inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?