Kızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Dün sancim olunca acile geldim alttan baskı ağrı oldu hep tuvaletim geliyor hissi vardı ilk başta herşey iyi dediler net de sancim da normal di .kontrol ederken birden kanama başladı ve hemen diğer geliştirici iğne yapıldı kanama durmazsa hemen bugün sezeryan yapılacaktı şükür kanamam durdu ilaç bağladılar sancim da kesildi .en az üç gün daha burdayım 24 saat arayla 2 tane daha ciğer geliştirici iğne yapılacak. Kâbus gibiydi çok korktum lütfen dua edin .
Bacaksız alime iyi çok şükür kilo olmuş 2200 gr ben geçen haftadan bu yana hiç kilo almamışım kışımı beslemişim
Tekrar açlık tokluk baktı normal çıktı
T3 t4 normal tsh yerlerde ilacın dozunu yükseltti
Tekrar antibiyotik ve fitil verdi enfeksiyon azalmış ama geçmemiş tam dedi
Ve sonunda magnezyuma başlıyorum
Dün sancim olunca acile geldim alttan baskı ağrı oldu hep tuvaletim geliyor hissi vardı ilk başta herşey iyi dediler net de sancim da normal di .kontrol ederken birden kanama başladı ve hemen diğer geliştirici iğne yapıldı kanama durmazsa hemen bugün sezeryan yapılacaktı şükür kanamam durdu ilaç bağladılar sancim da kesildi .en az üç gün daha burdayım 24 saat arayla 2 tane daha ciğer geliştirici iğne yapılacak. Kâbus gibiydi çok korktum lütfen dua edin .
Bacaksız alime iyi çok şükür kilo olmuş 2200 gr ben geçen haftadan bu yana hiç kilo almamışım kışımı beslemişim
Tekrar açlık tokluk baktı normal çıktı
T3 t4 normal tsh yerlerde ilacın dozunu yükseltti
Tekrar antibiyotik ve fitil verdi enfeksiyon azalmış ama geçmemiş tam dedi
Ve sonunda magnezyuma başlıyorum
Aklıma hangi isim gelirse o Bu doktor öyle kuzum Bi hafta kontrol Bi hafta muayene doğuma kadar bu şekilde gidicez haftaya tekrar nst istedi mesela aşırı aşırı garanti i
Merhabalar.Bu halde ders çalışmak ne zormuş yahu bilgisayara bakarken uykum geliyor.Sandalyede otururken belim ağrıyor.Hamileligi boyunca masa başı oturup bilgisayarda çalışan arkadaşlara sonsuz tebriklerimi takdirlerimi sunuyorum.
Çok tessekkür ederim allah hepinizden razı olsun.
Gerçekten bu Bebisler çok korkutuyor insanı inşallah hepsi zamanında gelsinler. Burdan çıkınca ilk işim çantamı hazırlamak olacak hep erken diyordum hiç belli olmuyormuş çok hazırlıksızim
Evet kuzum benimde azaldı ama az bişey daha kaldı oda bunlarla biter doğuma bişey kalmadı kurtuluruz en azından
Eşime de bi kutu daha yazdı ilk defa Bi ilaçtan bu kadar fayda gördüm
Evet kuzum benimde azaldı ama az bişey daha kaldı oda bunlarla biter doğuma bişey kalmadı kurtuluruz en azından
Eşime de bi kutu daha yazdı ilk defa Bi ilaçtan bu kadar fayda gördüm
Çok geçmiş olsun canım, benimde rahim ağzında polip var çok ayakta kalınca, yorulunca, gaz ve kabızlık varsa vajinal kanamam oluyor. Belki öyle birseydir. Rabbim tekrarını yaşatmadın hergün korkuyla uyanıyorum