2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
+6 kilo ile ben ve oğlum: son popo bükücü
Kem göz attım
Kızlar ayıptır söylemesi ben gebelik şekerimi öldürdüm. Demin 1 büyük pizza götürdüm, tokluğum 122. Hadi alet bozuldu dicem ama kilom da stabil. Çocuklar da hareketli, enteresan şeyler oluyor
Ooohhh yarasın çok iyi olmuş arkadaşım. Afiyet olsun canolsun lan olsun kuzulara

Çok sagol canım gerçekten insan çok korkuyor panikliyor benim eskiden polip vardı tedaviden önce almıştılar. Doktor spektulum mudur nedir onla bakınca bi anda kanama başladı ve ne olduğunu oda anlayamadı.
Rabbim hiç birimize yasatmasin sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım dualarımız tüm yavrularimiz ve annelerimiz için, tabi ki senin için de...inşallah zamanında sağ salim kavuşuruz sipalara

Belki rahim ağzında yara vardır spekulumun ucu değince kanama olmuştur. En azından durdu canım, çok şükür. Allah zamanında gelmesini nasip etsin.

Kızlar baskı normal mi? Bazen karnıma kramp giriyo bazen de vajinaya ve makata baskı hissediyorum yalnız değilimdir umarım... oğlumda sadece ara ara makata baskı olurdu onun haricinde bu kadar net hissetmedim vajinaya yakın bi baskı...her şeyi geçtim kramp hiç olmadı bir kere kasılmam oldu iki gün sonrası doğmuştu

Belki rahim ağzında yara vardır spekulumun ucu değince kanama olmuştur. En azından durdu canım, çok şükür. Allah zamanında gelmesini nasip etsin.
Aynen olabilir çünkü acayip canım yandı ve başka doktor da geldi baktı nerden geldiğini anlamadı bayada geldi çok. Şükür ki durdu .

Bendede var özellikle makatta baskı hissedince acaba kanalamı girdi bebiş diye dün gece haziran annelerine sordum bu kanala girmek nasıl bişey diye bi 36 olayım hiç umrumda değil nereye ne baskı yaptığı ama bu haftalarda kesin küvez nedeni olduğu için herşey tedirgin ediyor.

Evet çok korkuyor insan 36yi görmeden bu kadar aşağıda hissetmek endişelendiriyor ayağa kalktığım an sanki tuvaletimi yapicam nasıl bi baskı kah önde kah arkada erken doğum belirtilerine de bakıyorum nefes rahatlar bebek daha aşağıda durur diyolar bunlar hep bende olan şeyler...

Merhaba kizlar bugun bebegimi bende gördum sukur iyi 28. Haftada ölcumleri 33 çikiyordu kafasi özellikle çok büyuk demisti 4haftadir kendimi yedim bitirdim bugun ölçümleri 32 6 hafta çikti haftasiyla uyumlu dedi.Dedim 4 hafta önce kafasi buyuk demistiniz diye. 2 kere daha ölctü her seferinde farkli cikti ölçumlere takmamak lazimmis anlayacagimiz bosuna kafaya takmisim özellikle bebegin kafasi önde giden varsa hic takilmayin

Ay kuzum benim ya çok geçmiş olsun. İnşallah geçecek bu durum. Hayırlısıyla vaktinde al kucağına yavrunu

Benim demir eksikliğine bağlı nefes darlığım vardı onun harici hiç yukarda değildiki mideme kaburgama ciğerime çok nadir baskı yaptı, benimki hep aşağıdaydı. Yürürken bile alt tarafımı kasıp yürüyorum sanki serbest bıraksam bişey pat diye düşecekmiş gibi. Doktor rahim ağzı iyi olduğu sürece endişelenme dedi. İçimizi ferah tutup tevekkül edeceğiz.

Evet rabbim heyecanla yavrusunu bekleyen bütün hamileleri sağlıkla kavuştursun yavrusuna o kadar zor ki bu bekleyiş feraha selamete erelim inşallah sağ salim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…