2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hastane için bunları tercih ettim ben
İçine gümüş draje koyucam

Bi de beze kulesi, mini acıbadem ve şerbet yerine de vişne suyu düşündüm serin serin
Canım bende kendim yapicam bundanda seninki açılır olmasi için nasıl yapmış

benimkininde 2 hafta önde gidiyo
normal doğuramazsın diyo doktorum böyle olursa

Kizlar perine masaji yapicak misiniz sonlara dogru
Bugün ben de onu araştırdım. Yaparım diye düşünüyordum ilk gebeliği olanlara öneriyorlar ama biraz zormuş ya. Ben sadece dışardan yapılan bir masajdır diye düşünüyordum öyle değilmiş. O haftalardan sonra kendi kendine yapılmaz artık eşim yapabilirse bi denemek istiyorum 34 den sonra.

kızlar benim ki birde 25. haftadan beri dönük baş aşağı. Yani ben o zamandan itibaren oluşunu biliyorum öncesinde de dönüktü belkide. Bir bilseniz bende ne baskılar ne baskılar var rahimde. Kafa taaa ne zamandan beri aşağıda

Canım ben hep vajinamda hissediyorum doktora bugün sordum bebeğin başı baskı yapıyo normal ancak karnında kasılma kramp sancı hissedersen beklemeden gel dedi

Kızlar bugün doktor dedi ki özellikle troidi düşük olan arkadaşlar erken doğum riskim varmıi 34te 35te birden suyun heran gelebilir dedi dozunu o yüzden arttırdı lütfen dikkat sizinde aynı probleminiz varsa

Makata baskı bende de çok var normal mi bilmiyorum
Kızlar bugün doktor dedi ki özellikle troidi düşük olan arkadaşlar erken doğum riskim varmıi 34te 35te birden suyun heran gelebilir dedi dozunu o yüzden arttırdı lütfen dikkat sizinde aynı probleminiz varsa
bende var teoid. İlaçla düzene girdi ama genede erken doğumu artırıyor mu acaba ya zaten yeterince sorunlu geçiyor

Kızlar bugün çok büyük kaza atlattık....eşim araba kullanırken önüne tır kırmış ve arabanın ön tarafına dokunmuş biraz hasar var....eşim direksiyona sıkı sıkı sarılmasaydi Allah korusun aracı savurabilirdi...ya da biraz daha önde olsa Allah korusun tır altına alabilirdi düşündükçe fena oluyorum...ya bı şey olsaydı Allahım çok fena....çok şükür resmen korumuş Rabbim bizi, eşimi bize bağışladı eşim hala kendine gelememiş şokta resmen Allahım her türlü beladan kazadan esirgesin hepimizi ve ailemizi Her şey anlik....Allah'ıma çok şükür çok ucuz atlattik Allah bize bağışladı

Çok sanslisin canım❤
Sağlıklı evlat gibi şans var mı yaa Teşekkür ederim canımcım

Çook geçmiş olsun canım. Sen istediğin kadar profesyonel ol işte, baskası hata yapıyor yine karşına geliyor. Allah size bağışlamış şokta olur tabii. Allah korusun aman

Ya kizlar bebek doğar doğmaz beşikte uyutmak iyi bir fikir mi? Çok küçük kalmaz mi bebek beşiğin içinde?
Ben moses basket de yatırdım. Burda sepette vs yatırırken ayakları tabana dayayıp başı serbest bıraktırıyolar. Toddler gibi yastık yerinde kafası olmuyo yani bebeğin. Aşağı dayıyolar iyice. Sepet de gayet rahat olmuştu beşik büyük oluyor ancak nest ile vs rahat olur

Aynen öyle canım her yer trafik canavarı bı şey olsa napardik, düşüncesi bile korkunc....Allahima çok şükür çok....

Çok geçmiş olsun ALlah beterinden korusun canım atlatmışsınız şükür

Canım ebe yada doktora sor ama ben 36da başlanıyor haftada 4-5 kez 5er dk diye biliyorum.

Allah korumuş canım, büyük geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…