Çok sanslisin canım+6 kilo ile ben ve oğlum: son popo bükücü
Canım bende kendim yapicam bundanda seninki açılır olmasi için nasıl yapmışHastane için bunları tercih ettim ben
İçine gümüş draje koyucam
Bi de beze kulesi, mini acıbadem ve şerbet yerine de vişne suyu düşündüm serin serin
fiyatlar nasıl kızlar ?Çok tatlıymıs aynı sayfadan bunu begendim ben de
Bolca ödem yaparsın canım tansiyon bile tetikler dikkat etsen iyi olur artikErikte tuzu seviyorum. Yapacak bir şey yok
benimkininde 2 hafta önde gidiyoMerhaba kizlar bugun bebegimi bende gördum sukur iyi 28. Haftada ölcumleri 33 çikiyordu kafasi özellikle çok büyuk demisti 4haftadir kendimi yedim bitirdim bugun ölçümleri 32 6 hafta çikti haftasiyla uyumlu dedi.Dedim 4 hafta önce kafasi buyuk demistiniz diye. 2 kere daha ölctü her seferinde farkli cikti ölçumlere takmamak lazimmis anlayacagimiz bosuna kafaya takmisim özellikle bebegin kafasi önde giden varsa hic takilmayin
Tanesi 4.5 liraymışfiyatlar nasıl kızlar ?
Bugün ben de onu araştırdım. Yaparım diye düşünüyordum ilk gebeliği olanlara öneriyorlar ama biraz zormuş ya. Ben sadece dışardan yapılan bir masajdır diye düşünüyordum öyle değilmiş. O haftalardan sonra kendi kendine yapılmaz artık eşim yapabilirse bi denemek istiyorum 34 den sonra.Kizlar perine masaji yapicak misiniz sonlara dogru
kızlar benim ki birde 25. haftadan beri dönük baş aşağı. Yani ben o zamandan itibaren oluşunu biliyorum öncesinde de dönüktü belkide. Bir bilseniz bende ne baskılar ne baskılar var rahimde. Kafa taaa ne zamandan beri aşağıdaEvet çok korkuyor insan 36yi görmeden bu kadar aşağıda hissetmek endişelendiriyor ayağa kalktığım an sanki tuvaletimi yapicam nasıl bi baskı kah önde kah arkada erken doğum belirtilerine de bakıyorum nefes rahatlar bebek daha aşağıda durur diyolar bunlar hep bende olan şeyler...
Kapaklı işte canım önü açılıyoCanım bende kendim yapicam bundanda seninki açılır olmasi için nasıl yapmış
Canım ben hep vajinamda hissediyorum doktora bugün sordum bebeğin başı baskı yapıyo normal ancak karnında kasılma kramp sancı hissedersen beklemeden gel dediKızlar baskı normal mi? Bazen karnıma kramp giriyo bazen de vajinaya ve makata baskı hissediyorum yalnız değilimdir umarım... oğlumda sadece ara ara makata baskı olurdu onun haricinde bu kadar net hissetmedim vajinaya yakın bi baskı...her şeyi geçtim kramp hiç olmadı bir kere kasılmam oldu iki gün sonrası doğmuştu
Saol canım anladım içine yapistirmisKapaklı işte canım önü açılıyo
Şöyle çektim anlarsın böyle
Makata baskı bende de çok var normal mi bilmiyorumBendede var özellikle makatta baskı hissedince acaba kanalamı girdi bebiş diye dün gece haziran annelerine sordum bu kanala girmek nasıl bişey diyebi 36 olayım hiç umrumda değil nereye ne baskı yaptığı ama bu haftalarda kesin küvez nedeni olduğu için herşey tedirgin ediyor.
Kızlar bugün doktor dedi ki özellikle troidi düşük olan arkadaşlar erken doğum riskim varmıi 34te 35te birden suyun heran gelebilir dedi dozunu o yüzden arttırdı lütfen dikkat sizinde aynı probleminiz varsa
Sağlıklı evlat gibi şans var mı yaaÇok sanslisin canım❤
Çook geçmiş olsun canım. Sen istediğin kadar profesyonel ol işte, baskası hata yapıyor yine karşına geliyor. Allah size bağışlamış şokta olur tabii. Allah korusun amanKızlar bugün çok büyük kaza atlattık....eşim araba kullanırken önüne tır kırmış ve arabanın ön tarafına dokunmuş biraz hasar var....eşim direksiyona sıkı sıkı sarılmasaydi Allah korusun aracı savurabilirdi...ya da biraz daha önde olsa Allah korusun tır altına alabilirdi düşündükçe fena oluyorum...ya bı şey olsaydı Allahım çok fena....çok şükür resmen korumuş Rabbim bizi, eşimi bize bağışladıeşim hala kendine gelememiş şokta resmen Allahım her türlü beladan kazadan esirgesin hepimizi ve ailemizi Her şey anlik....Allah'ıma çok şükür çok ucuz atlattik Allah bize bağışladı
Ben moses basket de yatırdım. Burda sepette vs yatırırken ayakları tabana dayayıp başı serbest bıraktırıyolar. Toddler gibi yastık yerinde kafası olmuyo yani bebeğin. Aşağı dayıyolar iyice. Sepet de gayet rahat olmuştu beşik büyük oluyor ancak nest ile vs rahat olurYa kizlar bebek doğar doğmaz beşikte uyutmak iyi bir fikir mi? Çok küçük kalmaz mi bebek beşiğin içinde?
Sağlıklı evlat gibi şans var mı yaaTeşekkür ederim canımcım
Çook geçmiş olsun canım. Sen istediğin kadar profesyonel ol işte, baskası hata yapıyor yine karşına geliyor. Allah size bağışlamış şokta olur tabii. Allah korusun aman
Ben moses basket de yatırdım. Burda sepette vs yatırırken ayakları tabana dayayıp başı serbest bıraktırıyolar. Toddler gibi yastık yerinde kafası olmuyo yani bebeğin. Aşağı dayıyolar iyice. Sepet de gayet rahat olmuştu beşik büyük oluyor ancak nest ile vs rahat olur
Çok geçmiş olsun ALlah beterinden korusun canım atlatmışsınız şükürKızlar bugün çok büyük kaza atlattık....eşim araba kullanırken önüne tır kırmış ve arabanın ön tarafına dokunmuş biraz hasar var....eşim direksiyona sıkı sıkı sarılmasaydi Allah korusun aracı savurabilirdi...ya da biraz daha önde olsa Allah korusun tır altına alabilirdi düşündükçe fena oluyorum...ya bı şey olsaydı Allahım çok fena....çok şükür resmen korumuş Rabbim bizi, eşimi bize bağışladıeşim hala kendine gelememiş şokta resmen Allahım her türlü beladan kazadan esirgesin hepimizi ve ailemizi Her şey anlik....Allah'ıma çok şükür çok ucuz atlattik Allah bize bağışladı
Canım ebe yada doktora sor ama ben 36da başlanıyor haftada 4-5 kez 5er dk diye biliyorum.Bugün ben de onu araştırdım. Yaparım diye düşünüyordum ilk gebeliği olanlara öneriyorlar ama biraz zormuş ya. Ben sadece dışardan yapılan bir masajdır diye düşünüyordum öyle değilmiş. O haftalardan sonra kendi kendine yapılmaz artık eşim yapabilirse bi denemek istiyorum 34 den sonra.
Kızlar bugün çok büyük kaza atlattık....eşim araba kullanırken önüne tır kırmış ve arabanın ön tarafına dokunmuş biraz hasar var....eşim direksiyona sıkı sıkı sarılmasaydi Allah korusun aracı savurabilirdi...ya da biraz daha önde olsa Allah korusun tır altına alabilirdi düşündükçe fena oluyorum...ya bı şey olsaydı Allahım çok fena....çok şükür resmen korumuş Rabbim bizi, eşimi bize bağışladıeşim hala kendine gelememiş şokta resmen Allahım her türlü beladan kazadan esirgesin hepimizi ve ailemizi Her şey anlik....Allah'ıma çok şükür çok ucuz atlattik Allah bize bağışladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?