Çok sağ ol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun ALlah beterinden korusun canım atlatmışsınız şükür
Allah korudu gerçekten de...ne kadar sukretsek az çok sağ ol canimCanım ebe yada doktora sor ama ben 36da başlanıyor haftada 4-5 kez 5er dk diye biliyorum.
Allah korumuş canım, büyük geçmiş olsun.
Rahim ağzı iyi olduğu sürece sorun yok diyorlar. Haftaya kaç cm çıkacak bende merak ediyorum. Benim perinatologun tek önemsediği rahim ağzı. Ama ikiz olmasınında etkisiyle pzt 4,6cm olan serviks cuma 10cm açılmış çocuk vajene girmişti bile. O yüzden perinatologun bakış açısını ben kendim için çok önemsemiylrum. Malum herkeste 500cc amniyo sıvısı varsa bende 1000cc var.Makata baskı bende de çok var normal mi bilmiyorum
Bende doğum sonu burda bebeği nerde yatıracağım dönüşte atacakmıyım yoksa götürebileceğim birşeymi olsun diye düşünüyordum. Genelde park yatakların içine babynest koyup yatırmışlar.Ya kizlar bebek doğar doğmaz beşikte uyutmak iyi bir fikir mi? Çok küçük kalmaz mi bebek beşiğin içinde?
Canım yükseklik bebeğin gelişimini etkiliyor doğrudanMakata baskı bende de çok var normal mi bilmiyorum
bende var teoid. İlaçla düzene girdi ama genede erken doğumu artırıyor mu acaba ya zaten yeterince sorunlu geçiyor
Canım ben geceleri sepet beşikte yatak odasında gündüzleri kendi odasında büyüyen karyolasının içinde yatırıcam reflü yatağıyla birlikteYa kizlar bebek doğar doğmaz beşikte uyutmak iyi bir fikir mi? Çok küçük kalmaz mi bebek beşiğin içinde?
Allah korusun canım bi daha yaşatmasın inşallah çok haklısın korkusu yeterKızlar bugün çok büyük kaza atlattık....eşim araba kullanırken önüne tır kırmış ve arabanın ön tarafına dokunmuş biraz hasar var....eşim direksiyona sıkı sıkı sarılmasaydi Allah korusun aracı savurabilirdi...ya da biraz daha önde olsa Allah korusun tır altına alabilirdi düşündükçe fena oluyorum...ya bı şey olsaydı Allahım çok fena....çok şükür resmen korumuş Rabbim bizi, eşimi bize bağışladıeşim hala kendine gelememiş şokta resmen Allahım her türlü beladan kazadan esirgesin hepimizi ve ailemizi Her şey anlik....Allah'ıma çok şükür çok ucuz atlattik Allah bize bağışladı
Bnde aynen ilk defa bugun izledim nasil biseymis diye.yok yapamam dedim.baskasina da yaptiramam gibi geldi.zormusBugün ben de onu araştırdım. Yaparım diye düşünüyordum ilk gebeliği olanlara öneriyorlar ama biraz zormuş ya. Ben sadece dışardan yapılan bir masajdır diye düşünüyordum öyle değilmiş. O haftalardan sonra kendi kendine yapılmaz artık eşim yapabilirse bi denemek istiyorum 34 den sonra.
Geçmiş olsun canım .allah her türlü beladan,kazadan korusunKızlar bugün çok büyük kaza atlattık....eşim araba kullanırken önüne tır kırmış ve arabanın ön tarafına dokunmuş biraz hasar var....eşim direksiyona sıkı sıkı sarılmasaydi Allah korusun aracı savurabilirdi...ya da biraz daha önde olsa Allah korusun tır altına alabilirdi düşündükçe fena oluyorum...ya bı şey olsaydı Allahım çok fena....çok şükür resmen korumuş Rabbim bizi, eşimi bize bağışladıeşim hala kendine gelememiş şokta resmen Allahım her türlü beladan kazadan esirgesin hepimizi ve ailemizi Her şey anlik....Allah'ıma çok şükür çok ucuz atlattik Allah bize bağışladı
Kızlar bugün çok büyük kaza atlattık....eşim araba kullanırken önüne tır kırmış ve arabanın ön tarafına dokunmuş biraz hasar var....eşim direksiyona sıkı sıkı sarılmasaydi Allah korusun aracı savurabilirdi...ya da biraz daha önde olsa Allah korusun tır altına alabilirdi düşündükçe fena oluyorum...ya bı şey olsaydı Allahım çok fena....çok şükür resmen korumuş Rabbim bizi, eşimi bize bağışladıeşim hala kendine gelememiş şokta resmen Allahım her türlü beladan kazadan esirgesin hepimizi ve ailemizi Her şey anlik....Allah'ıma çok şükür çok ucuz atlattik Allah bize bağışladı
VajinAda iğne batar gibi his oluyor
Sizde de oluyor mu
Yok artık sayın seyircilerDün gebe okuluna gittim maden suyunu saymadı içilebilecekler içinde neden dedim sodyum var içinde dedi bişeylere sebep oluyormuş falan filan yakında ayran da zararlı içmeyin diyecekler
Ben çarşamba günü 30 hafta çalışabikşr alıcam. İnşallah 35. Haftaya kadar çalışabilirim. Sen özelde misin bayram resmi tatil boş yere bozma raporunu32de çalışabilir alan arkadaşlar ne zamana kadar çalışmayı düşünüyosunuz 37ye kadar durabileceğine inanan var mı :)
ben 34te çıkıcam bayramda çalışmak istemiyorum
Sana da kuzuna da maşallah canım. Allah kolaylık versinSelam kizlar dün doktor günümüzdü kizim büyümüş 2350 gram 45 cm olmuş ilk defa yüzünü az da olsa gördük 33+1 deyiz olcumleri 34+2 cıktı cok hareketli masallah korkuyorum erkenden dogacakk diye doğum için 20 haziran olarak plan yapiyoruz normalde olsa sezeryanda olsa 38 haft dolunca olacak daha önceki risklerden dolayı son zamani beklemeyeceğiz ☺ bugum elbiselerin bi kısmını yikadim yarin utuliycem kendimi gec kalmis hissediyorum artik agirlastim kendimi zor tasiyorum size bi kac resim atayim
Bende de ara ara oluyor ,bugun koltuk sildim 1 saat yordum diye sanırım kendimiNadiren canım.Bazen de kasığımda da aynı şeyi hissediyorum.Diger arkadaşların bahsettiği gibi bazen vajinaya bazen makata baskı hissediyorum.Ara ara kuyruk sokumu ağrısı da oluyor.Ne ararsan var yani.İlk gebeliğimle alakası yok.O zaman çok rahattım son 20 güne kadar.
Bende de ara ara oluyor ,bugun koltuk sildim 1 saat yordum diye sanırım kendimi
Birde göbüş büyüdü yürümekte zorlanıyorum
Nerde yaşıyosunuz orda canımRahim ağzı iyi olduğu sürece sorun yok diyorlar. Haftaya kaç cm çıkacak bende merak ediyorum. Benim perinatologun tek önemsediği rahim ağzı. Ama ikiz olmasınında etkisiyle pzt 4,6cm olan serviks cuma 10cm açılmış çocuk vajene girmişti bile. O yüzden perinatologun bakış açısını ben kendim için çok önemsemiylrum. Malum herkeste 500cc amniyo sıvısı varsa bende 1000cc var.
Bende doğum sonu burda bebeği nerde yatıracağım dönüşte atacakmıyım yoksa götürebileceğim birşeymi olsun diye düşünüyordum. Genelde park yatakların içine babynest koyup yatırmışlar.
Koltuk silmek nedir yaBende de ara ara oluyor ,bugun koltuk sildim 1 saat yordum diye sanırım kendimi
Birde göbüş büyüdü yürümekte zorlanıyorum
Aynen canım çok haklısın. Hemencicik çıkın siz de, az daha duruversin göbüşünde bebişinSağol Canım gerçekten erken diyip durdum bende çıkınca hemen hazirlicam bende .hazirla bi kenarda dursun inşallah vaktinde gelsinler de.
Ya adam akıllı bir baby nest bulamıyorum koca Kanada daSağlıklı evlat gibi şans var mı yaaTeşekkür ederim canımcım
Çook geçmiş olsun canım. Sen istediğin kadar profesyonel ol işte, baskası hata yapıyor yine karşına geliyor. Allah size bağışlamış şokta olur tabii. Allah korusun aman
Ben moses basket de yatırdım. Burda sepette vs yatırırken ayakları tabana dayayıp başı serbest bıraktırıyolar. Toddler gibi yastık yerinde kafası olmuyo yani bebeğin. Aşağı dayıyolar iyice. Sepet de gayet rahat olmuştu beşik büyük oluyor ancak nest ile vs rahat olur
Baby nest bulamıyorum kii! Online baktım bir sürü site gelmesi doğumla ayni tarihte olacak,ya bebek 1-2 hafta erken dogarsaRahim ağzı iyi olduğu sürece sorun yok diyorlar. Haftaya kaç cm çıkacak bende merak ediyorum. Benim perinatologun tek önemsediği rahim ağzı. Ama ikiz olmasınında etkisiyle pzt 4,6cm olan serviks cuma 10cm açılmış çocuk vajene girmişti bile. O yüzden perinatologun bakış açısını ben kendim için çok önemsemiylrum. Malum herkeste 500cc amniyo sıvısı varsa bende 1000cc var.
Bende doğum sonu burda bebeği nerde yatıracağım dönüşte atacakmıyım yoksa götürebileceğim birşeymi olsun diye düşünüyordum. Genelde park yatakların içine babynest koyup yatırmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?