2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Makata baskı bende de çok var normal mi bilmiyorum
Rahim ağzı iyi olduğu sürece sorun yok diyorlar. Haftaya kaç cm çıkacak bende merak ediyorum. Benim perinatologun tek önemsediği rahim ağzı. Ama ikiz olmasınında etkisiyle pzt 4,6cm olan serviks cuma 10cm açılmış çocuk vajene girmişti bile. O yüzden perinatologun bakış açısını ben kendim için çok önemsemiylrum. Malum herkeste 500cc amniyo sıvısı varsa bende 1000cc var.

Ya kizlar bebek doğar doğmaz beşikte uyutmak iyi bir fikir mi? Çok küçük kalmaz mi bebek beşiğin içinde?
Bende doğum sonu burda bebeği nerde yatıracağım dönüşte atacakmıyım yoksa götürebileceğim birşeymi olsun diye düşünüyordum. Genelde park yatakların içine babynest koyup yatırmışlar.

Makata baskı bende de çok var normal mi bilmiyorum

bende var teoid. İlaçla düzene girdi ama genede erken doğumu artırıyor mu acaba ya zaten yeterince sorunlu geçiyor
Canım yükseklik bebeğin gelişimini etkiliyor doğrudan
Ama benim gibi düşük troidi olan hızlı çalışan kişilerinde bebekte ki gelişimini etkilemeyi Malesef erken doğum riski oluyomuş çok şükür yaşamsal sınırı geçtik ama küveze girmesin zamanında gelsin kese erken açılmasın diye ilacın dozunu arttırdı

Allah korusun canım bi daha yaşatmasın inşallah çok haklısın korkusu yeter

Bnde aynen ilk defa bugun izledim nasil biseymis diye.yok yapamam dedim.baskasina da yaptiramam gibi geldi.zormus

Geçmiş olsun canım .allah her türlü beladan,kazadan korusun

Allah bir daha göstermesin cok gecmis olsun canim.Hepimizi kazalardan belalardan korusun.Hersey anlık.Sadaka vermenizi öneririm.

Reactions: LaL
VajinAda iğne batar gibi his oluyor
Sizde de oluyor mu

Nadiren canım.Bazen de kasığımda da aynı şeyi hissediyorum.Diger arkadaşların bahsettiği gibi bazen vajinaya bazen makata baskı hissediyorum.Ara ara kuyruk sokumu ağrısı da oluyor.Ne ararsan var yani.İlk gebeliğimle alakası yok.O zaman çok rahattım son 20 güne kadar.

Dün gebe okuluna gittim maden suyunu saymadı içilebilecekler içinde neden dedim sodyum var içinde dedi bişeylere sebep oluyormuş falan filan yakında ayran da zararlı içmeyin diyecekler
Yok artık sayın seyirciler benim günde 3 içtiğim oluyor. Gaviscon yerine soda kullanıyorum
32de çalışabilir alan arkadaşlar ne zamana kadar çalışmayı düşünüyosunuz 37ye kadar durabileceğine inanan var mı :)
ben 34te çıkıcam bayramda çalışmak istemiyorum
Ben çarşamba günü 30 hafta çalışabikşr alıcam. İnşallah 35. Haftaya kadar çalışabilirim. Sen özelde misin bayram resmi tatil boş yere bozma raporunu
Sana da kuzuna da maşallah canım. Allah kolaylık versin

Bende de ara ara oluyor ,bugun koltuk sildim 1 saat yordum diye sanırım kendimi
Birde göbüş büyüdü yürümekte zorlanıyorum

Nerde yaşıyosunuz orda canım
Ne kadar kalıcaksınız sonra
Nerdesiniz orada

Gibi sorular :)

Sağol Canım gerçekten erken diyip durdum bende çıkınca hemen hazirlicam bende .hazirla bi kenarda dursun inşallah vaktinde gelsinler de.
Aynen canım çok haklısın. Hemencicik çıkın siz de, az daha duruversin göbüşünde bebişin

Ya adam akıllı bir baby nest bulamıyorum koca Kanada da

Baby nest bulamıyorum kii! Online baktım bir sürü site gelmesi doğumla ayni tarihte olacak,ya bebek 1-2 hafta erken dogarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…