- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Maşallah kızı gelinlik çağa getirdinBacaksız alime iyi çok şükürkilo olmuş 2200 gr ben geçen haftadan bu yana hiç kilo almamışım kışımı beslemişim
Tekrar açlık tokluk baktı normal çıktı
T3 t4 normal tsh yerlerde ilacın dozunu yükseltti
Tekrar antibiyotik ve fitil verdi enfeksiyon azalmış ama geçmemiş tam dedi
Ve sonunda magnezyuma başlıyorum
Çok çok geçmiş olsun, sağlıkla zaöanında gelsin yavrun. Allah bir daha aynı korkuyu yaşatmasın.Kızlar ben hastanedeyim az daha kızım 7 aylık geliyordu banada dua edin lütfen.
Dün sancim olunca acile geldim alttan baskı ağrı oldu hep tuvaletim geliyor hissi vardı ilk başta herşey iyi dediler net de sancim da normal di .kontrol ederken birden kanama başladı ve hemen diğer geliştirici iğne yapıldı kanama durmazsa hemen bugün sezeryan yapılacaktı şükür kanamam durdu ilaç bağladılar sancim da kesildi .en az üç gün daha burdayım 24 saat arayla 2 tane daha ciğer geliştirici iğne yapılacak. Kâbus gibiydi çok korktum lütfen dua edin .
Nerende baskı kasılma yok diye sor sen bana. Karın bir sağa bir sola yazık bana daKızlar baskı normal mi? Bazen karnıma kramp giriyo bazen de vajinaya ve makata baskı hissediyorum yalnız değilimdir umarım... oğlumda sadece ara ara makata baskı olurdu onun haricinde bu kadar net hissetmedim vajinaya yakın bi baskı...her şeyi geçtim kramp hiç olmadı bir kere kasılmam oldu iki gün sonrası doğmuştu
Çok geçmiş olsun, allah size bağışlamış resmen. Eşin ve yavrun için sadaka verin canım.Kızlar bugün çok büyük kaza atlattık....eşim araba kullanırken önüne tır kırmış ve arabanın ön tarafına dokunmuş biraz hasar var....eşim direksiyona sıkı sıkı sarılmasaydi Allah korusun aracı savurabilirdi...ya da biraz daha önde olsa Allah korusun tır altına alabilirdi düşündükçe fena oluyorum...ya bı şey olsaydı Allahım çok fena....çok şükür resmen korumuş Rabbim bizi, eşimi bize bağışladıeşim hala kendine gelememiş şokta resmen Allahım her türlü beladan kazadan esirgesin hepimizi ve ailemizi Her şey anlik....Allah'ıma çok şükür çok ucuz atlattik Allah bize bağışladı
Canım ben geceleri sepet beşikte yatak odasında gündüzleri kendi odasında büyüyen karyolasının içinde yatırıcam reflü yatağıyla birlikte
Tozluydu sildim dayanamadımKoltuk silmek nedir ya
Yatarken yukarı doğru tut biraz duvara dayayıp çok iyi geliyorKızlar benim bacaklarım çok ağrıyor ya nereye koycagımı şaşırıyorum
Vallahi cidden bu gebelik bana gelinlik çağa getirmiş gibi hissettiriyor canımMaşallah kızı gelinlik çağa getirdin
Çok çok geçmiş olsun, sağlıkla zaöanında gelsin yavrun. Allah bir daha aynı korkuyu yaşatmasın.
Nerende baskı kasılma yok diye sor sen bana. Karın bir sağa bir sola yazık bana dakızımda da olurdu. Korkma zaten doğum yaptın, kötü bir şey olsa bilirsin.
Çok geçmiş olsun, allah size bağışlamış resmen. Eşin ve yavrun için sadaka verin canım.
Bencede canım yer sıkıntın varsa bu şekilde değerlendirmek mantıklı belki güvenli yan yatış yastığıalabilir belki reflü yastığı alabilirsin yardımcın olacaktırOff yaa. Benim yer sıkıntım var +adam akıllı bisey bulamıyorum beşiğin içine koyup öyle bebeği yatirayim
O nasıl bir benzetme hahaha Allah iyiliğini versin valla çok güldümKızlar gün içinde dinlenirken vajinada sanki pirinç cuvali oynuyormuş gibi hareket hissi oluşuyor bu nedir yahu
İnan çok düşündüm bu nasıl bir his diye işte pirinç paketiyle elinle oynarken eline verdiği hareket gibi benim bı sonlandirmam olmuştu keseyi Dr eliyle açmıştı onun gibi sallantı ama sanki bisey sallanıyor içeride gibiO nasıl bir benzetme hahaha Allah iyiliğini versin valla çok güldüm
Kasdettiğin titreme gibi mi sarsıntı gibi
Bende aynı şekilde düşünüyorum canımCanım ben geceleri sepet beşikte yatak odasında gündüzleri kendi odasında büyüyen karyolasının içinde yatırıcam reflü yatağıyla birlikte
Ya adam akıllı bir baby nest bulamıyorum koca Kanada da
Canım Kasdettiğin his bende titreme şeklinde oluyo bildiğin çene titrer ya üşüyünce öyle seyirme gibi bazen vajinada bazen yukarda ama aklına takıldıysa Bi Doktorunla mı görüşsenİnan çok düşündüm bu nasıl bir his diye işte pirinç paketiyle elinle oynarken eline verdiği hareket gibi benim bı sonlandirmam olmuştu keseyi Dr eliyle açmıştı onun gibi sallantı ama sanki bisey sallanıyor içeride gibi
Allah sana güç versin ya, ben tek bebekle çocuk bak ev alışverişi temizlik vs derken taktım huniyi, sen bi de hasta bakıp misafir ağırlıyosun ikizlerle. Allah kolaylık versin sağlık versin inşallahKızlar valla kendimi dinlemeye vaktim olmuyor, inşallah ikizlerim iyilerdir garibanlar. Bir yandan eşime bakıyorum bir yandan en az 2 saat kızımla oyun oynamaya çabalıyorum, bir yandan hasta görmeye gelirler diye bütün evi süpürdim sildim toz aldım banyo yıkadım, eşime 3 çeşit yemek yaptım. Artık yeni yatışHüniyi takacam yakındır. Şaka maka bence evren beni 3 çocuklu olmaya hazırlıyor
Gecti şükür ya çok AĞRIDI bugünYatarken yukarı doğru tut biraz duvara dayayıp çok iyi geliyor
Sonradan odasına alışma sıkıntısı da olmaz diye düşünüyorumBende aynı şekilde düşünüyorum canım
Biz 4-5 ay anca kullanabildik, çıktı içinden tosbağam. 8 ay kullanabilene aşkolsunSonradan odasına alışma sıkıntısı da olmaz diye düşünüyorum
Çünkü dana olcaklar sepet beşik en fazla 8 ay canım en mantıklısı böyle olucak gibi
5 aylıkken nasıl çıktı kiBiz 4-5 ay anca kullanabildik, çıktı içinden tosbağam. 8 ay kullanabilene aşkolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?