2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Maşallah kızı gelinlik çağa getirdin
Çok çok geçmiş olsun, sağlıkla zaöanında gelsin yavrun. Allah bir daha aynı korkuyu yaşatmasın.
Nerende baskı kasılma yok diye sor sen bana. Karın bir sağa bir sola yazık bana da kızımda da olurdu. Korkma zaten doğum yaptın, kötü bir şey olsa bilirsin.
Çok geçmiş olsun, allah size bağışlamış resmen. Eşin ve yavrun için sadaka verin canım.

Vallahi cidden bu gebelik bana gelinlik çağa getirmiş gibi hissettiriyor canım büyüyor ama büyüyomuş gibi gün geçmiyor gibi
Çok şükür meleklerimiz hep iyi olsun

Off yaa. Benim yer sıkıntım var +adam akıllı bisey bulamıyorum beşiğin içine koyup öyle bebeği yatirayim
Bencede canım yer sıkıntın varsa bu şekilde değerlendirmek mantıklı belki güvenli yan yatış yastığıalabilir belki reflü yastığı alabilirsin yardımcın olacaktır

O nasıl bir benzetme hahaha Allah iyiliğini versin valla çok güldüm
Kasdettiğin titreme gibi mi sarsıntı gibi
İnan çok düşündüm bu nasıl bir his diye işte pirinç paketiyle elinle oynarken eline verdiği hareket gibi benim bı sonlandirmam olmuştu keseyi Dr eliyle açmıştı onun gibi sallantı ama sanki bisey sallanıyor içeride gibi

Kızlar valla kendimi dinlemeye vaktim olmuyor, inşallah ikizlerim iyilerdir garibanlar. Bir yandan eşime bakıyorum bir yandan en az 2 saat kızımla oyun oynamaya çabalıyorum, bir yandan hasta görmeye gelirler diye bütün evi süpürdim sildim toz aldım banyo yıkadım, eşime 3 çeşit yemek yaptım. Artık yeni yatış Hüniyi takacam yakındır. Şaka maka bence evren beni 3 çocuklu olmaya hazırlıyor

Ya adam akıllı bir baby nest bulamıyorum koca Kanada da

Aslında online bulduysan sipariş verebilirsin, erken gelirse de bi kaç gün onsuz yatsın canım, biz hiç kullanmadık. Olmaz diye bişi yok..
Hatta benim ilk ebe, ilk bir kaç ay istersen sepette çekmecede leğende yatır umru olmaz demişti

Diğer bi seçenek de biz arkadaşıma yapmıştık onu. Yatağın üstüne havlu rulo yapıp baby nest şekli vermiştik. Üstüne çarşafını vs takmıştık.. Sağa sola taşıyamıyosun tabi ama epey bi zaman öyle idare etmişti o da, sonradan ikinci el almıştı uygun bulunca..

Canım Kasdettiğin his bende titreme şeklinde oluyo bildiğin çene titrer ya üşüyünce öyle seyirme gibi bazen vajinada bazen yukarda ama aklına takıldıysa Bi Doktorunla mı görüşsen

Allah sana güç versin ya, ben tek bebekle çocuk bak ev alışverişi temizlik vs derken taktım huniyi, sen bi de hasta bakıp misafir ağırlıyosun ikizlerle. Allah kolaylık versin sağlık versin inşallah

Herkese tatlı geceler olsun..
Oğluş uyumuşken bi’ film izleyip yatmayı düşünüyorum ben
Yarın kendimi yormak için enerji toplayayım geceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…