Allah korusun canım bi daha yaşatmasın inşallah çok haklısın korkusu yeter
Geçmiş olsun canım .allah her türlü beladan,kazadan korusun
Allah bir daha göstermesin cok gecmis olsun canim.Hepimizi kazalardan belalardan korusun.Hersey anlık.Sadaka vermenizi öneririm.
Maşallah kızı gelinlik çağa getirdin
Çok çok geçmiş olsun, sağlıkla zaöanında gelsin yavrun. Allah bir daha aynı korkuyu yaşatmasın.
Nerende baskı kasılma yok diye sor sen bana. Karın bir sağa bir sola yazık bana dakızımda da olurdu. Korkma zaten doğum yaptın, kötü bir şey olsa bilirsin.
Çok geçmiş olsun, allah size bağışlamış resmen. Eşin ve yavrun için sadaka verin canım.
Boydan sığmadı5 aylıkken nasıl çıktı ki10 ay diyolar da ben ona inanmıyorum kendini tutup çekmeye başladıktan sonra durmaz çocuk
Kızlar valla kendimi dinlemeye vaktim olmuyor, inşallah ikizlerim iyilerdir garibanlar. Bir yandan eşime bakıyorum bir yandan en az 2 saat kızımla oyun oynamaya çabalıyorum, bir yandan hasta görmeye gelirler diye bütün evi süpürdim sildim toz aldım banyo yıkadım, eşime 3 çeşit yemek yaptım. Artık yeni yatışHüniyi takacam yakındır. Şaka maka bence evren beni 3 çocuklu olmaya hazırlıyor
He tamam kuzum o küçük onda durmaz sığmaz dana oluyorlar Bi yerden sonraBoydan sığmadı ☺
Uyurken elini sağa sola vurup uyanmaya, ya da gerinirken kafasını vurmaya başladı,
Sepet beşikten kastım moses basket denilen sepetlerden.
Nerde yaşıyosunuz orda canım
Ne kadar kalıcaksınız sonra
Nerdesiniz orada
Gibi sorular :)
Gecti şükür ya çok AĞRIDI bugün
Varis yok ama romatizma bilmem ki varmı yok mu?Geçmiş olsun Pelocum.Bacaklarinda varis ya da romatizma var mı?
Benim de alt karında baskı oluyor arada, yalancı kasılma olsa gerek, ilk gebeligimde hic böyle şeyler yasamamıştım..Kızlar baskı normal mi? Bazen karnıma kramp giriyo bazen de vajinaya ve makata baskı hissediyorum yalnız değilimdir umarım... oğlumda sadece ara ara makata baskı olurdu onun haricinde bu kadar net hissetmedim vajinaya yakın bi baskı...her şeyi geçtim kramp hiç olmadı bir kere kasılmam oldu iki gün sonrası doğmuştu
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş, tır şoförleri gerçekten çok dikkatsiz, bazıları da sabıkalı.. Bununla gelmiş geçmiş olsun ins.Kızlar bugün çok büyük kaza atlattık....eşim araba kullanırken önüne tır kırmış ve arabanın ön tarafına dokunmuş biraz hasar var....eşim direksiyona sıkı sıkı sarılmasaydi Allah korusun aracı savurabilirdi...ya da biraz daha önde olsa Allah korusun tır altına alabilirdi düşündükçe fena oluyorum...ya bı şey olsaydı Allahım çok fena....çok şükür resmen korumuş Rabbim bizi, eşimi bize bağışladıeşim hala kendine gelememiş şokta resmen Allahım her türlü beladan kazadan esirgesin hepimizi ve ailemizi Her şey anlik....Allah'ıma çok şükür çok ucuz atlattik Allah bize bağışladı
Kızlar gördünüz mü İstanbul da biri acil süt annesi arıyor mamada yemiyormuş kuzu
Canım benimGördüm canımikizler öldüğünde ebelere sormuştum kimse istememişti bi dondurucu sütümü çöpe toprağa dökmüştüm en kötüsahnelerden biriydi bazı anneler sütüm yok diye üzülürken ben çöpe atmak zorundakalıp sütüm kessin diye hormon ilacı alıyordun. Allah kuzuya yardım etsin olsada versem.
Varis yok ama romatizma bilmem ki varmı yok mu?
Baktırmak lazım canım.romatizmanın bir ilacı var mı tedavisi?Bende romatizma var yağmurlu günlerde özellikle ağrı oluyor.Çok fena sızlıyor dizlerim.Pamuklu bi bezle sarmak zorunda kalıyorum bazen.
Ne bileyim alttan muayene eder diye söylemiyorum olmadı p.tesi kontrolum var o zaman bı sorayımCanım Kasdettiğin his bende titreme şeklinde oluyo bildiğin çene titrer ya üşüyünce öyle seyirme gibi bazen vajinada bazen yukarda ama aklına takıldıysa Bi Doktorunla mı görüşsen
Sende bendensin alttan muayene etmesin diye bişey sorup diyemeyenlerden:))))))Ne bileyim alttan muayene eder diye söylemiyorum olmadı p.tesi kontrolum var o zaman bı sorayım
Baktırmak lazım canım.romatizmanın bir ilacı var mı tedavisi?
Edemezler bugün yine doktorla konuştum bu konuyu ciddi kasılma (oda nstde çıkarsa) su sızıntısı olursa kanama varsa çatı yaparım yoksa 38e kadar benden bekleme bebekler erken gelmeye kalkıyor sonra ben olayım olmayayım sancın ağrın yoksa aksi durum yoksa asla yaptırma önermiyorum çatı muayenesi dedi içim rahatladıNe bileyim alttan muayene eder diye söylemiyorum olmadı p.tesi kontrolum var o zaman bı sorayım
İşte ne güzel Dr en istediğimden neredeydin cnm senEdemezler bugün yine doktorla konuştum bu konuyu ciddi kasılma (oda nstde çıkarsa) su sızıntısı olursa kanama varsa çatı yaparım yoksa 38e kadar benden bekleme bebekler erken gelmeye kalkıyor sonra ben olayım olmayayım sancın ağrın yoksa aksi durum yoksa asla yaptırma önermiyorum çatı muayenesi dedi içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?