2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allah korusun canım bi daha yaşatmasın inşallah çok haklısın korkusu yeter
Geçmiş olsun canım .allah her türlü beladan,kazadan korusun
Allah bir daha göstermesin cok gecmis olsun canim.Hepimizi kazalardan belalardan korusun.Hersey anlık.Sadaka vermenizi öneririm.

Güzel annelerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun...sadaka vermeyi ben de dusunuyorum, aslında kurban kesip dagitmakti niyetim ama eşim sen gelince yaparız diye pek yanasmamisti. Ya kurban kesip 7aileye dağıtcam ya da dediğiniz gibi ihtiyaç sahibi birilerini bulup yardımda bulunucam...iyi ki varsınız ya forumun tüm güzel anneleri

5 aylıkken nasıl çıktı ki 10 ay diyolar da ben ona inanmıyorum kendini tutup çekmeye başladıktan sonra durmaz çocuk
Boydan sığmadı
Uyurken elini sağa sola vurup uyanmaya, ya da gerinirken kafasını vurmaya başladı,
Sepet beşikten kastım moses basket denilen sepetlerden.

Vallahi maşallah sübhanallah.Kendimden utanıyorum.Afedersin kıçımı kaldırmaya takatim yok.Ya siz enerjiksiniz ya da ben tembelim

Boydan sığmadı ☺
Uyurken elini sağa sola vurup uyanmaya, ya da gerinirken kafasını vurmaya başladı,
Sepet beşikten kastım moses basket denilen sepetlerden.
He tamam kuzum o küçük onda durmaz sığmaz dana oluyorlar Bi yerden sonra
Bizimki yeni nesil büyükler var ya yanları kafes gibi onlardan

Nerde yaşıyosunuz orda canım
Ne kadar kalıcaksınız sonra
Nerdesiniz orada

Gibi sorular :)

İklimi güzel diye san diego/ california. Bize uzak kesim. Florida, miami çok uygundu ama orası haziran kasırga dönemi hiçgerek yok 2gece hotelde kaldık sonra ev kiraladık, evlerin yatak odaları halıfleks çocuğa allerji yapacak diye tırsıyorum, allah bilir kimler kaldı, bana leş geliyo, biz alışmışız heryerin deterjan kokmasına. Hastaneden randevu aldık haftaya. Burda doğuma kadar hastaneyle işin yok 3-5 doktor klinik açmış sen onların kliniğine gidiyorsun, doğum yaklaşınca hastaneye gidip kayıt açıyorsun. O gece kliniğin hangi doktoru varsa o doğurtuyor. Sezeryan ise kendi doktorun giriyor. Ultrason ekstra gerekli görürlerse siyah beyaz ve 150-160dolar. Muayenede bizim sağlık ocaklarında bile olan doppler ile kalp atımı dinleme, kilo tansiyon ölçme,soru/sorun varmı hadi bye bye, bukadar. Şindiden orayı çok özledim burası kesinlikle bana göre değil ki burası insanların emekli olup yaşamak istediği yer bizim datça gibi. En kötüsüde ortak çamaşır makinadı çamaşırlarımı elimde yıkadım valla, geçen atalım dedim makinanın için 3 parmak hayvan kılı yani çok severim kedileri fln ama ne bileyim, artık ne attılarsa orda nasıl donumu yıkayayım yani, bi silip boş çalıştırdım ama tiksindim valla.

Kızlar gördünüz mü İstanbul da biri acil süt annesi arıyor mamada yemiyormuş kuzu

Benim de alt karında baskı oluyor arada, yalancı kasılma olsa gerek, ilk gebeligimde hic böyle şeyler yasamamıştım..
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş, tır şoförleri gerçekten çok dikkatsiz, bazıları da sabıkalı.. Bununla gelmiş geçmiş olsun ins.

Kızlar gördünüz mü İstanbul da biri acil süt annesi arıyor mamada yemiyormuş kuzu

Gördüm canımikizler öldüğünde ebelere sormuştum kimse istememişti bi dondurucu sütümü çöpe toprağa dökmüştüm en kötüsahnelerden biriydi bazı anneler sütüm yok diye üzülürken ben çöpe atmak zorundakalıp sütüm kessin diye hormon ilacı alıyordun. Allah kuzuya yardım etsin olsada versem.

Canım benim

Ne bileyim alttan muayene eder diye söylemiyorum olmadı p.tesi kontrolum var o zaman bı sorayım
Edemezler bugün yine doktorla konuştum bu konuyu ciddi kasılma (oda nstde çıkarsa) su sızıntısı olursa kanama varsa çatı yaparım yoksa 38e kadar benden bekleme bebekler erken gelmeye kalkıyor sonra ben olayım olmayayım sancın ağrın yoksa aksi durum yoksa asla yaptırma önermiyorum çatı muayenesi dedi içim rahatladı

Kızlar bugün nstde aklıma gelen başıma geldi Bi abla sancım var diyerek kıvranarak kendi geldi eşi yanında anne mi kaynana mı almışlar yanlarına ellerde çantalar hemen doğumhaneye aldılar doktorlar girip çıkıyo falan içeri Bi girdim ne göreyim sancı odası yazan yer nst çekiyorlar ve abla bağırıyordu bende hemşireye sordum evet doğumu başladı şuan hemen seni burdan çıkaralım korkma dedi bende yemin ederim korkudan ziyade merak ve heyecan oluştu kızcağızda yüzüme deli misin manyak mı der gibi baktı

İşte ne güzel Dr en istediğimden neredeydin cnm sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…