2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayy çok zor
Kalmayın çok kalmayın gelin evinize
Halıflex bencede çok fena otellerde bile öyleyse tercih etmiyorum ben
Alışmışız biz şaldur şuldur silmeye yıkamaya gözünü seveyim memleketimiizin

Ya newyorkta ve texasta arkadaşlarım var küçük çocuklu bebekli belki yardımcı olurlar diyw düşündüm sana araç gereç için ama uzaksınız sanırım epey

Oğlumu sifada doğurmuştur ne güzeldi o zaman dogumhanenin nst su ayrı muayenelerin ayrıydı kız kardeşim mecburen devlette doğurdu orada sancı odasında TDI nst sancı cekenle nst için gelen aynı yerdeyim ay ne korkan olmuştu biz beklerken

Kızlar gün içinde dinlenirken vajinada sanki pirinç cuvali oynuyormuş gibi hareket hissi oluşuyor bu nedir yahu
Canım ya çok güldüm pirinç çuvalı oynaması nasıl bi his acaba benimde çok değişik tabirlerim vardır ama bu baya ilginç geldi bu bebekler bize daha neler hissettirecekler kim bilir inşallah önemli nişey değildir

Bizim ki özel nasıl desem doğumhane girişi ortak
sancı odası Bi tık geride ama kadın iç taraftaydı tabiki o bağırtıları duymamak imkansızdı
Da korkmadım ya heyecanlandım

Sağ ol canım benim Allah beterinden korusun çok korktuk, eşim de aşırı korkmuş hâlâ sersem gibi... Allahım korudu çok şükür

Ayy kuzum ya çok büyük geçmiş olsun, Rabbim size bağışlamış eşini çok şükür.. Sadakayı ihmal etmemek gerek, özellikle ramazanda fıtır sadakası verebilirsiniz..

Var canım tedavisi.Baslamistim ben.Hamile kalınca bıraktım.Emzirme sonrası tekrar başlıcam insallah
Var canım tedavisi.Baslamistim ben.Hamile kalınca bıraktım.Emzirme sonrası tekrar başlıcam insallah
Benim anneminde ayak bilekleri şiş bacakları ağrıyo belinede vurunca gitti mr çekildi daha sonucu gelmedi de Dr romatizmadan şüphelenmiş annem de varsa bende de var olabilir

Benim anneminde ayak bilekleri şiş bacakları ağrıyo belinede vurunca gitti mr çekildi daha sonucu gelmedi de Dr romatizmadan şüphelenmiş annem de varsa bende de var olabilir
Ayy inşallah yoktur canım, çok fena ne zaman vuracağı belli olmuyor, benim de iltihaplı eklem romatizmam var öldürüyor beni

Kız yürek mi yedin sen hemen kaçıverseydin ordan cehalet mutluluktur boşversene yaaa ben bırdan gerildim

özeldeyim canım resmi tatillerde çalışıyorz biz market olduğu için 365 gün açık yani izin yok mesai alıyoruz

Normal doğum deneyimlemeyi çok isterdim merak ediyorum çok o sancıyı
Ben narkoz alarak kürtaj oldum ve bi sancıyla uyandım kıvrandırıyodu yalan yok rahim kasılmasını yaşadım ağrı kesiciyi vurmadılar hemen yarım saat beklediler
Doktora sormuştum benzer mi doğum sancısı diye dedi ki evet biz dıştan müdahale ettiğimiz için rahim kasılıyor doğumda içten müdahale olucak ve yine kasılıcak 6-7 cm açıklıkla eş değer dedi
Ama bende merak ediyorum cidden

Ayy inşallah yoktur canım, çok fena ne zaman vuracağı belli olmuyor, benim de iltihaplı eklem romatizmam var öldürüyor beni

Offf iltihaplı değil benimki.Ona ragmen bazen cok agriyor.Sogugu nemi asla sevmiyor dizlerim.Sıcak tutmam gerekiyor.Iltihaplida sıcağı da sevmiyormuş galiba.Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…