İstanbul canımİşte ne güzel Dr en istediğimden neredeydin cnm sen
Ayy çok zorİklimi güzel diye san diego/ california. Bize uzak kesim. Florida, miami çok uygundu ama orası haziran kasırga dönemi hiçgerek yok2gece hotelde kaldık sonra ev kiraladık, evlerin yatak odaları halıfleks çocuğa allerji yapacak diye tırsıyorum, allah bilir kimler kaldı, bana leş geliyo, biz alışmışız heryerin deterjan kokmasına. Hastaneden randevu aldık haftaya. Burda doğuma kadar hastaneyle işin yok 3-5 doktor klinik açmış sen onların kliniğine gidiyorsun, doğum yaklaşınca hastaneye gidip kayıt açıyorsun. O gece kliniğin hangi doktoru varsa o doğurtuyor. Sezeryan ise kendi doktorun giriyor. Ultrason ekstra gerekli görürlerse siyah beyaz ve 150-160dolar. Muayenede bizim sağlık ocaklarında bile olan doppler ile kalp atımı dinleme, kilo tansiyon ölçme,soru/sorun varmı hadi bye bye, bukadar. Şindiden orayı çok özledim burası kesinlikle bana göre değil ki burası insanların emekli olup yaşamak istediği yer bizim datça gibi. En kötüsüde ortak çamaşır makinadı çamaşırlarımı elimde yıkadım valla, geçen atalım dedim makinanın için 3 parmak hayvan kılı yani çok severim kedileri fln ama ne bileyim, artık ne attılarsa orda nasıl donumu yıkayayım yani, bi silip boş çalıştırdım ama tiksindim valla.
Kızlar bugün nstde aklıma gelen başıma geldi Bi abla sancım var diyerek kıvranarak kendi geldi eşi yanında anne mi kaynana mı almışlar yanlarına ellerde çantalar hemen doğumhaneye aldılar doktorlar girip çıkıyo falan içeri Bi girdim ne göreyim sancı odası yazan yer nst çekiyorlar ve abla bağırıyordu bende hemşireye sordum evet doğumu başladı şuan hemen seni burdan çıkaralım korkma dedi bende yemin ederim korkudan ziyade merak ve heyecan oluştukızcağızda yüzüme deli misin manyak mı der gibi baktı
Canım ya çok güldüm pirinç çuvalı oynaması nasıl bi his acaba benimde çok değişik tabirlerim vardır ama bu baya ilginç geldiKızlar gün içinde dinlenirken vajinada sanki pirinç cuvali oynuyormuş gibi hareket hissi oluşuyor bu nedir yahu
Bizim ki özel nasıl desem doğumhane girişi ortakOğlumu sifada doğurmuştur ne güzeldi o zaman dogumhanenin nst su ayrı muayenelerin ayrıydı kız kardeşim mecburen devlette doğurdu orada sancı odasında TDI nst sancı cekenle nst için gelen aynı yerdeyim ay ne korkan olmuştu biz beklerken
Sağ ol canım benim Allah beterinden korusun çok korktuk, eşim de aşırı korkmuş hâlâ sersem gibi... Allahım korudu çok şükürBenim de alt karında baskı oluyor arada, yalancı kasılma olsa gerek, ilk gebeligimde hic böyle şeyler yasamamıştım..
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş, tır şoförleri gerçekten çok dikkatsiz, bazıları da sabıkalı.. Bununla gelmiş geçmiş olsun ins.
Ayy kuzum ya çok büyük geçmiş olsun, Rabbim size bağışlamış eşini çok şükür.. Sadakayı ihmal etmemek gerek, özellikle ramazanda fıtır sadakası verebilirsiniz..Kızlar bugün çok büyük kaza atlattık....eşim araba kullanırken önüne tır kırmış ve arabanın ön tarafına dokunmuş biraz hasar var....eşim direksiyona sıkı sıkı sarılmasaydi Allah korusun aracı savurabilirdi...ya da biraz daha önde olsa Allah korusun tır altına alabilirdi düşündükçe fena oluyorum...ya bı şey olsaydı Allahım çok fena....çok şükür resmen korumuş Rabbim bizi, eşimi bize bağışladıeşim hala kendine gelememiş şokta resmen Allahım her türlü beladan kazadan esirgesin hepimizi ve ailemizi Her şey anlik....Allah'ıma çok şükür çok ucuz atlattik Allah bize bağışladı
Var canım tedavisi.Baslamistim ben.Hamile kalınca bıraktım.Emzirme sonrası tekrar başlıcam insallah
Benim anneminde ayak bilekleri şiş bacakları ağrıyo belinede vurunca gitti mr çekildi daha sonucu gelmedi de Dr romatizmadan şüphelenmiş annem de varsa bende de var olabilirVar canım tedavisi.Baslamistim ben.Hamile kalınca bıraktım.Emzirme sonrası tekrar başlıcam insallah
Ayy inşallah yoktur canım, çok fena ne zaman vuracağı belli olmuyor, benim de iltihaplı eklem romatizmam var öldürüyor beniBenim anneminde ayak bilekleri şiş bacakları ağrıyo belinede vurunca gitti mr çekildi daha sonucu gelmedi de Dr romatizmadan şüphelenmiş annem de varsa bende de var olabilir
Yaa inşallah yoktur canım kötü desene.Ayy inşallah yoktur canım, çok fena ne zaman vuracağı belli olmuyor, benim de iltihaplı eklem romatizmam var öldürüyor beni
Kız yürek mi yedin sen hemen kaçıverseydin ordan cehalet mutluluktur boşversene yaaa ben bırdan gerildimKızlar bugün nstde aklıma gelen başıma geldi Bi abla sancım var diyerek kıvranarak kendi geldi eşi yanında anne mi kaynana mı almışlar yanlarına ellerde çantalar hemen doğumhaneye aldılar doktorlar girip çıkıyo falan içeri Bi girdim ne göreyim sancı odası yazan yer nst çekiyorlar ve abla bağırıyordu bende hemşireye sordum evet doğumu başladı şuan hemen seni burdan çıkaralım korkma dedi bende yemin ederim korkudan ziyade merak ve heyecan oluştukızcağızda yüzüme deli misin manyak mı der gibi baktı
İllaki ilacı tedavisi var ama nredeyse ömrü billah senle gidiyor hastalık, hele iltihaplı romatizma daha zor canım inşallah yoktur.Yaa inşallah yoktur canım kötü desene.
Acısını bilmediğim şeyden korkmam ki kuzumKız yürek mi yedin sen hemen kaçıverseydin ordan cehalet mutluluktur boşversene yaaa ben bırdan gerildim
özeldeyim canım resmi tatillerde çalışıyorz biz market olduğu için 365 gün açık yani izin yok mesai alıyoruzYok artık sayın seyircilerbenim günde 3 içtiğim oluyor. Gaviscon yerine soda kullanıyorum
Ben çarşamba günü 30 hafta çalışabikşr alıcam. İnşallah 35. Haftaya kadar çalışabilirim. Sen özelde misin bayram resmi tatil boş yere bozma raporunu
Sana da kuzuna da maşallah canım. Allah kolaylık versin
Ben narkoz alarak kürtaj oldum ve bi sancıyla uyandım kıvrandırıyodu yalan yok rahim kasılmasını yaşadım ağrı kesiciyi vurmadılar hemen yarım saat bekledilerNormal doğum deneyimlemeyi çok isterdim merak ediyorum çok o sancıyı
Ayy inşallah yoktur canım, çok fena ne zaman vuracağı belli olmuyor, benim de iltihaplı eklem romatizmam var öldürüyor beni
Geçmiş olsun canım sana da.Offf iltihaplı değil benimki.Ona ragmen bazen cok agriyor.Sogugu nemi asla sevmiyor dizlerim.Sıcak tutmam gerekiyor.Iltihaplida sıcağı da sevmiyormuş galiba.Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?