- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Gözümde canlandirmaya çalıştım ama olmadi rn iyisi leğen de uyutmak ohh misssAslında online bulduysan sipariş verebilirsin, erken gelirse de bi kaç gün onsuz yatsın canım, biz hiç kullanmadık. Olmaz diye bişi yok..
Hatta benim ilk ebe, ilk bir kaç ay istersen sepette çekmecede leğende yatır umru olmaz demişti
Diğer bi seçenek de biz arkadaşıma yapmıştık onu. Yatağın üstüne havlu rulo yapıp baby nest şekli vermiştik. Üstüne çarşafını vs takmıştık.. Sağa sola taşıyamıyosun tabi ama epey bi zaman öyle idare etmişti o da, sonradan ikinci el almıştı uygun bulunca..
Ayy sağol canım valla ne iyi olurdu. Biz amerikanın en batı ucundayızAyy çok zor
Kalmayın çok kalmayın gelin evinize
Halıflex bencede çok fena otellerde bile öyleyse tercih etmiyorum ben
Alışmışız biz şaldur şuldur silmeye yıkamaya gözünü seveyim memleketimiizin
Ya newyorkta ve texasta arkadaşlarım var küçük çocuklu bebekli belki yardımcı olurlar diyw düşündüm sana araç gereç için ama uzaksınız sanırım epey
Kızlar bugün doktor dedi ki özellikle troidi düşük olan arkadaşlar erken doğum riskim varmıi 34te 35te birden suyun heran gelebilir dedi dozunu o yüzden arttırdı lütfen dikkat sizinde aynı probleminiz varsa
Canim cok gecmis olsun zamaninda kucagina alirsin inşallah kızınıÇok tessekkür ederim allah hepinizden razı olsun.
Gerçekten bu Bebisler çok korkutuyor insanı inşallah hepsi zamanında gelsinler. Burdan çıkınca ilk işim çantamı hazırlamak olacak hep erken diyordum hiç belli olmuyormuş çok hazırlıksızim
Ayni durumdayiz sanirim vizeleri atlattim da finaller duruyor daha☹Merhabalar.Bu halde ders çalışmak ne zormuş yahu bilgisayara bakarken uykum geliyor.Sandalyede otururken belim ağrıyor.Hamileligi boyunca masa başı oturup bilgisayarda çalışan arkadaşlara sonsuz tebriklerimi takdirlerimi sunuyorum.
Canım benim gebelik başından beri düşük belki senin bu aylık tahlilinde çıkmış diye öyle demiştir sonuçlarım hep 0.00 çıkıyo başından beri hem dahiliye hem endokrin takipliyim ilaç kullanıyorum aylardırCanım benim 0.35 çıkmış bu ayki tahlilde bugün doktor bi endokrine görün istersen çok acelesi yok ama yine de görünmekte fayda var dedi sadecehiç ilaç felan kullanmadım bu zamana kadar sen de böyle deyince evham yaptım pazartesi gideyim hemen
Ben ilk doğumu 1 saat arayla normal yaptım ama kuzucuklar çok minikti çok bişey anlamadım. Bir ara popomu kaldırmışım doktor koy popunu koltuğa demişti düşeceğim sandı galibaNormal doğum deneyimlemeyi çok isterdim merak ediyorum çok o sancıyı
Maşallah kızı gelinlik çağa getirdin
Çok çok geçmiş olsun, sağlıkla zaöanında gelsin yavrun. Allah bir daha aynı korkuyu yaşatmasın.
Nerende baskı kasılma yok diye sor sen bana. Karın bir sağa bir sola yazık bana dakızımda da olurdu. Korkma zaten doğum yaptın, kötü bir şey olsa bilirsin.
Çok geçmiş olsun, allah size bağışlamış resmen. Eşin ve yavrun için sadaka verin canım.
Çok tessekkür ederim kızlar allah hepinizden razı olsun dualarınız yeter iyiki hepinizi tanıdım burası çok iyi oldu.Canim cok gecmis olsun zamaninda kucagina alirsin inşallah kızını
Yükselen şekerde el titremesi olmuyor canım aşırı susuzluk uyku gelmesi ve gözlerde karartılar fln uçuyor bende, şeker düşerse titreme oluyor.. tansiyonun mu düştü acaba, verilen serumlar tansiyonu da çok etkiliyorKızlar bu ciğer geliştirici igneler şekeri yükseltiyor demi ben sabah uyandığımda ellerim titriyor kahvaltı getirdiler şimdi ellerim acayip titriyor dün de olmuştu. Yedikten sonra biraz geçmişti.
Sekerim yok aslında. Ama ondan mi dedim acaba.
Ellerin titreyip acıktıysan düşmüştür cnm titreme düştüğünde oluyorKızlar bu ciğer geliştirici igneler şekeri yükseltiyor demi ben sabah uyandığımda ellerim titriyor kahvaltı getirdiler şimdi ellerim acayip titriyor dün de olmuştu. Yedikten sonra biraz geçmişti.
Allah korumuş canım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahKızlar bugün çok büyük kaza atlattık....eşim araba kullanırken önüne tır kırmış ve arabanın ön tarafına dokunmuş biraz hasar var....eşim direksiyona sıkı sıkı sarılmasaydi Allah korusun aracı savurabilirdi...ya da biraz daha önde olsa Allah korusun tır altına alabilirdi düşündükçe fena oluyorum...ya bı şey olsaydı Allahım çok fena....çok şükür resmen korumuş Rabbim bizi, eşimi bize bağışladıeşim hala kendine gelememiş şokta resmen Allahım her türlü beladan kazadan esirgesin hepimizi ve ailemizi Her şey anlik....Allah'ıma çok şükür çok ucuz atlattik Allah bize bağışladı
Benim rahim ağzı da kısa canım bakalım. Bebeğin biri başını yerleştirmiş Doğum kanalına sebep olabilir belkiRahim ağzı iyi olduğu sürece sorun yok diyorlar. Haftaya kaç cm çıkacak bende merak ediyorum. Benim perinatologun tek önemsediği rahim ağzı. Ama ikiz olmasınında etkisiyle pzt 4,6cm olan serviks cuma 10cm açılmış çocuk vajene girmişti bile. O yüzden perinatologun bakış açısını ben kendim için çok önemsemiylrum. Malum herkeste 500cc amniyo sıvısı varsa bende 1000cc var.
Bende doğum sonu burda bebeği nerde yatıracağım dönüşte atacakmıyım yoksa götürebileceğim birşeymi olsun diye düşünüyordum. Genelde park yatakların içine babynest koyup yatırmışlar.
Önce yüksekti sonra düştü kararsız benimki. Neyse iki haftada bir kontrol ediliyor sorun olursa söyler sanırımCanım yükseklik bebeğin gelişimini etkiliyor doğrudan
Ama benim gibi düşük troidi olan hızlı çalışan kişilerinde bebekte ki gelişimini etkilemeyi Malesef erken doğum riski oluyomuş çok şükür yaşamsal sınırı geçtik ama küveze girmesin zamanında gelsin kese erken açılmasın diye ilacın dozunu arttırdı
Şekeri yükseltir canım. Ama senin şikayetlerin belki tansiyonla da ilgili olabilirKızlar bu ciğer geliştirici igneler şekeri yükseltiyor demi ben sabah uyandığımda ellerim titriyor kahvaltı getirdiler şimdi ellerim acayip titriyor dün de olmuştu. Yedikten sonra biraz geçmişti.
Kız bu sabah cnm gevrek istedi yedim şeker 279 cıktı yemeden insülinde vurmustum halbukiYükselen şekerde el titremesi olmuyor canım aşırı susuzluk uyku gelmesi ve gözlerde karartılar fln uçuyor bende, şeker düşerse titreme oluyor.. tansiyonun mu düştü acaba, verilen serumlar tansiyonu da çok etkiliyor
Kız bu sabah cnm gevrek istedi yedim şeker 279 cıktı yemeden insülinde vurmustum halbuki
Valla hiçbişeyim yok gayet iyiyimnasıl hissettin kendini o seviyede, ben 175i ciğer geliştiricilerden sonra gördüm daha üstünü hiç görmedim
Tansiyonumu ölçtüler iyidi ondan sonra kalktığımda çok titreme oldu belkide kan sekerim düştü. Bi tane ilaç var veriyorlar çok etkili 6 dakikada bi bi damla kadar sıkıyor kalbim herseferinde yerinden çıkacak gibi atıyor ondan da oluyor olabilir .Yükselen şekerde el titremesi olmuyor canım aşırı susuzluk uyku gelmesi ve gözlerde karartılar fln uçuyor bende, şeker düşerse titreme oluyor.. tansiyonun mu düştü acaba, verilen serumlar tansiyonu da çok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?