2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gözümde canlandirmaya çalıştım ama olmadi rn iyisi leğen de uyutmak ohh misss

Ayy sağol canım valla ne iyi olurdu. Biz amerikanın en batı ucundayız

Kızlar bugün doktor dedi ki özellikle troidi düşük olan arkadaşlar erken doğum riskim varmıi 34te 35te birden suyun heran gelebilir dedi dozunu o yüzden arttırdı lütfen dikkat sizinde aynı probleminiz varsa

Canım benim 0.35 çıkmış bu ayki tahlilde bugün doktor bi endokrine görün istersen çok acelesi yok ama yine de görünmekte fayda var dedi sadece hiç ilaç felan kullanmadım bu zamana kadar sen de böyle deyince evham yaptım pazartesi gideyim hemen

Canim cok gecmis olsun zamaninda kucagina alirsin inşallah kızını

Ayni durumdayiz sanirim vizeleri atlattim da finaller duruyor daha☹

Canım benim gebelik başından beri düşük belki senin bu aylık tahlilinde çıkmış diye öyle demiştir sonuçlarım hep 0.00 çıkıyo başından beri hem dahiliye hem endokrin takipliyim ilaç kullanıyorum aylardır
He şunu da sölim yüksek olmasındansa düşük olmasını tercih ediyorlar tabi sen yinede git bakalım ne dicekler önlemini almış olursun

Normal doğum deneyimlemeyi çok isterdim merak ediyorum çok o sancıyı
Ben ilk doğumu 1 saat arayla normal yaptım ama kuzucuklar çok minikti çok bişey anlamadım. Bir ara popomu kaldırmışım doktor koy popunu koltuğa demişti düşeceğim sandı galiba şimdi düşünüyorum 4 kg normal doğurmuş analarımız hemde ne epidural nede hastanede evde, ben nasıl çıkaracağım diyorum birazcık tedirginim, bakalım Allah neyi nasip etcek.

Canim cok gecmis olsun zamaninda kucagina alirsin inşallah kızını
Çok tessekkür ederim kızlar allah hepinizden razı olsun dualarınız yeter iyiki hepinizi tanıdım burası çok iyi oldu.
Rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun bebeğine.

Kızlar bu ciğer geliştirici igneler şekeri yükseltiyor demi ben sabah uyandığımda ellerim titriyor kahvaltı getirdiler şimdi ellerim acayip titriyor dün de olmuştu. Yedikten sonra biraz geçmişti.
Sekerim yok aslında. Ama ondan mi dedim acaba.

Yükselen şekerde el titremesi olmuyor canım aşırı susuzluk uyku gelmesi ve gözlerde karartılar fln uçuyor bende, şeker düşerse titreme oluyor.. tansiyonun mu düştü acaba, verilen serumlar tansiyonu da çok etkiliyor

Ellerin titreyip acıktıysan düşmüştür cnm titreme düştüğünde oluyor

Allah korumuş canım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Benim rahim ağzı da kısa canım bakalım. Bebeğin biri başını yerleştirmiş Doğum kanalına sebep olabilir belki
Önce yüksekti sonra düştü kararsız benimki. Neyse iki haftada bir kontrol ediliyor sorun olursa söyler sanırım
Şekeri yükseltir canım. Ama senin şikayetlerin belki tansiyonla da ilgili olabilir

Kız bu sabah cnm gevrek istedi yedim şeker 279 cıktı yemeden insülinde vurmustum halbuki

Tansiyonumu ölçtüler iyidi ondan sonra kalktığımda çok titreme oldu belkide kan sekerim düştü. Bi tane ilaç var veriyorlar çok etkili 6 dakikada bi bi damla kadar sıkıyor kalbim herseferinde yerinden çıkacak gibi atıyor ondan da oluyor olabilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…