2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tansiyona baktılar canım normaldi ama hem iğne hemde başka ilaç verince böyle oldu demekki bu ilaçta çok etkili .

Evet bana da bağladılar o serumdan 48 saat sürdü kalbi direkt etkiliyor, yan etkileri de fazla

Daha gelmedi gelince sorucam dünde olmuştu aynısı. Normalde kan sekerim düşünce çok acıkırsam oluyor bu sefer farklı çok titriyor gözlerim de kararıyor.
Belki dediğin gibi ilacın etkisidir doktor nedicek bakalım şeker çok yükselip düştü mü acaba benimde şeker yüksek zaten çarşamba günü de ciğer geliştirici vurulmam lazım nasıl olucak bilmiyorum

Kız bu sabah cnm gevrek istedi yedim şeker 279 cıktı yemeden insülinde vurmustum halbuki
bende bugün normal ekmek yedim bir dilimden az fazla sonuç 151
Magnezyum veriyorlardır canım o da yapar bu tür şikayetler evet

bende bugün normal ekmek yedim bir dilimden az fazla sonuç 151

Magnezyum veriyorlardır canım o da yapar bu tür şikayetler evet
Ağız tadıyla bir pazar kahvaltısı yapamıcakmıyız biz ya bende yüksek bekliyodum da bu kadar da değil:))

Benimde bi tane bitti daha 2 ciyi bağladılar kalbimi kulaklarımda hisediyorum resmen nefesim kesiliyor
Yanında alarm vardır canım çağır hemşireler gelirler dozunu düşürürler, benimde kalbime bıçak saplanır gibi oluyordu kalp atımı çok yükseldi hemen söyledim yavaşlattılar

Rabbim yardımcın olsun valla şekeri olanlar için daha zordur .
Bana her yapıldığında canım çok acıyor sizdede acıyor mu çok eşim diyor şimdi içinden bebeğin ebesine saydırıyorsun:) olurmu dedim katlandigim herşey onun için. Rabbim kolaylık versin hepimize .

Öyle canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun herşey bebeklerimiz için sağsağlim atlatcaz inşallah az kaldı

Yanında alarm vardır canım çağır hemşireler gelirler dozunu düşürürler, benimde kalbime bıçak saplanır gibi oluyordu kalp atımı çok yükseldi hemen söyledim yavaşlattılar
6 dakikada 1 4mg kadar sıkıyor dozu çok değil aslında ama yinede her geldiğinde oluyor o sıkınca ses çıkıyor diyorum aha geliyor benimkisi :)
Ilk bağladığında olacağını söylediler normalmiş ilacın etkisinden .

Reactions: LaL
Ciğer geliştirici hayatımda vurulan en acı verici iğne, ne serum ne iğneler hiçbirinden korkmam etkilenmem ama bu ciğer geliştiriciler vurulurken resmen ağladım
Deme kız nerden vuruluyor bu koldan mı göbekden mi

Ağız tadıyla bir pazar kahvaltısı yapamıcakmıyız biz ya bende yüksek bekliyodum da bu kadar da değil:))
Yok canım ya artık geçtim ben yemekten. Dikkat ettikçe nasıl hala yüksek çıkıyor ona şaşırıyorum. Bende şöyle piknik sepetimi hazırlayıp çayıra çimene kahvaltıya gitmek istiyorum ama hayaller hayatlar. Öğlen akşam gayet iyi sabah şekerleri sorunlu

Reactions: LaL
Ciğer geliştirici hayatımda vurulan en acı verici iğne, ne serum ne iğneler hiçbirinden korkmam etkilenmem ama bu ciğer geliştiriciler vurulurken resmen ağladım
Ben ilk gün bebeği sezeryanla alıcaz dediler bide iğnnede yapılınca bi agladim eşim diyor çocuk musun iğneye ağlıyorsun dedim ben onamı ağlıyorum sanki halbuki oda çok canımı yakmıştı:)
Dün gece yine yapıldı bu sefer utandım daha ağlamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…