Dayancaz artık napalım mecbur bütün acılar biz kadınlara zaten:)Kalçadan yaptılar zaten hemşire baştan söyledi çok yakacak hazır olun diye yavaş yavaş da yaptı halbuki ama yok öyle yanma
Ciğer geliştirici falan değil haftada bir yaptırdığım proluton depot beni bitirdi artıkCiğer geliştirici hayatımda vurulan en acı verici iğne, ne serum ne iğneler hiçbirinden korkmam etkilenmem ama bu ciğer geliştiriciler vurulurken resmen ağladım
Bana 24mg ile başladılar çok ağır geldi ama sancılar kesilene kadar beklemek zorundaydık sonra 4 mg indirdiler6 dakikada 1 4mg kadar sıkıyor dozu çok değil aslında ama yinede her geldiğinde oluyor o sıkınca ses çıkıyor diyorum aha geliyor benimkisi :)
Ilk bağladığında olacağını söylediler normalmiş ilacın etkisinden .
O ne içindi canım düşük engellemek için mi Allah yardımcın olsun inşallah bitecek az kaldıCiğer geliştirici falan değil haftada bir yaptırdığım proluton depot beni bitirdi artık35. Hafta gelsede bitse artık
Aynen öyle sabah naparsam yapayım yüksek açlık ve 1. Tokluk sorunlu sonrakiler güllük gülüstanlık.sabah hiç kahvaltı etmesem mi diyorum artıkYok canım ya artık geçtim ben yemekten. Dikkat ettikçe nasıl hala yüksek çıkıyor ona şaşırıyorum. Bende şöyle piknik sepetimi hazırlayıp çayıra çimene kahvaltıya gitmek istiyorum ama hayaller hayatlar. Öğlen akşam gayet iyi sabah şekerleri sorunlu
Ooo cokmus senin benim bu kadara kalbim nasıl atıyor seni dusunemiyorum .Bana 24mg ile başladılar çok ağır geldi ama sancılar kesilene kadar beklemek zorundaydık sonra 4 mg indirdiler
Bebeler için katlanıyoruz canım geçecek bugünler unutulacak bile, sen almanyadaydın değil mi merak ediyorum kahvaltıda hastanede ne veriyorlarOoo cokmus senin benim bu kadara kalbim nasıl atıyor seni dusunemiyorum .
Ben nst de ilaç gelince kalp atışı 135 lere çıkıyor bu dozda .
Dün Bülent tıraşın sitesinde okudum da orda birde birkaç yerde daha 34 diyordu. Ama tabii ne olur ne olmaz çok erkenci davranmamak lazım. Yapıp yapamayacağım da şüpheli biraz zor geldi açıkçasıCanım ebe yada doktora sor ama ben 36da başlanıyor haftada 4-5 kez 5er dk diye biliyorum.
Doktorların da istemediği bir durum aslında ama niyeyse hastanelerin çoğunda nst odası sancı odalarının yanında oluyormuş. Ama sen anlatınca ben de merak etmedim değilBizim ki özel nasıl desem doğumhane girişi ortak
sancı odası Bi tık geride ama kadın iç taraftaydı tabiki o bağırtıları duymamak imkansızdı
Da korkmadım ya heyecanlandım
Aaaa adamlar daha napsın tereyağı sütü reçeli:))))) Türkiye de ne veriyorlar Acep bilmiyorum:)))) o değilde sezeryanla doğurucağım için hastanede aç kalacağım bir kesin benim:))P Pelinim35 gülmeee acınacak halde Fransa’nın sabah kahvaltısı1 küçücük paket tereyağı bir minik ekmek ve bir tas sıcak süt bu kadar, ha birde reçel var onu yiyemiyorum zaten... karnımda iki bebe ve ben şekerli bir anne olarak mümkün değil böyle doymuyorum, kocama zeytin peynir ceviz badem ve tam buğday ekmeği getirttim onlarla doyabiliyorum şükür allahtan buzdolabı var odada, nerde bizim yumurtalı domates salatalıklı kahvaltılarımız
Tabi canım üstüne teşekkür etmem lazımAaaa adamlar daha napsın tereyağı sütü reçeli:))))) Türkiye de ne veriyorlar Acep bilmiyorum:)))) o değilde sezeryanla doğurucağım için hastanede aç kalacağım bir kesin benim:))
:))) vardır heraldeTabi canım üstüne teşekkür etmem lazımhaklarını yiyemem diğer öğünler güzel tek problem kahvaltı.. trde zeytin peynir fln vardır bence
Evet canım gebeliğin başından beri kullanıyorum şimdide erken doğum olmasın diye devam ediyorum.O ne içindi canım düşük engellemek için mi Allah yardımcın olsun inşallah bitecek az kaldı
Yok canım o zaman daha beter olur. Kahvaltını yap gerekirse insülinin dozunu artıracak drAynen öyle sabah naparsam yapayım yüksek açlık ve 1. Tokluk sorunlu sonrakiler güllük gülüstanlık.sabah hiç kahvaltı etmesem mi diyorum artık
Pirinç çuvalına çok güldüm ya dün unuttum yazamadım kim yazmıştı hatırlamıyorum daYa bu bebişler hareket etse suç etmese suç gibi olacak ama 1 saattir aralıksız oynuyor yahuBir sağımda bir solumda bir göbek deliğimin orda ara ara aşağıda pirinç çuvalı titremesi şeklinde Bu kadar süre aralıksız hareket halinde olması normal mi ki acaba?
Ay etiketleyecektim ama ben de hatırlayamadımPirinç çuvalına çok güldüm ya dün unuttum yazamadım kim yazmıştı hatırlamıyorum da
Bunlar bu işin cilvesi canım olacak kötü hissetme. Ben hala çatlamadım bu saatten sonra olur mu acabaDün gece bebişim bana yeni çatlaklar hediye etmiş
Gebeliğin başından beri hindistan cevizi yağı zeytinyağı badem yağı elime geçen nemlendirici ne varsa kullandım ama yine oldu yine oldu kendimi o kadar inandırmıştımki olmayacağına o kadar şeyi sürmeme rağmen yinede çatladı nerde hata yaptım acabaaaa çatlamamalıydııı
Olacak elbet , ben hiç takmıyorum bir kaç yerde oldu çatlak :)Dün gece bebişim bana yeni çatlaklar hediye etmiş
Gebeliğin başından beri hindistan cevizi yağı zeytinyağı badem yağı elime geçen nemlendirici ne varsa kullandım ama yine oldu yine oldu kendimi o kadar inandırmıştımki olmayacağına o kadar şeyi sürmeme rağmen yinede çatladı nerde hata yaptım acabaaaa çatlamamalıydııı
Allah yardimcin olsun onun da çok yaktığını duymuştum tüp bebek tedavisinde veriyorlarmış banada verecek diye korkmuştum vermediler.Ciğer geliştirici falan değil haftada bir yaptırdığım proluton depot beni bitirdi artık35. Hafta gelsede bitse artık
Inşallah canım.Bebeler için katlanıyoruz canım geçecek bugünler unutulacak bile, sen almanyadaydın değil mi merak ediyorum kahvaltıda hastanede ne veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?