2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bebeler için katlanıyoruz canım geçecek bugünler unutulacak bile, sen almanyadaydın değil mi merak ediyorum kahvaltıda hastanede ne veriyorlar
Burdada diğer öğünler sıkıntı bana yemek getirdi dün salam sosis falan domuz değil tavuk diyor yiyebilirsin tamam dedim :) sanki o helal :)
Eşim sağolsun getiriyor kaynanam evden yolluyor yemekte sıkıntı yok :)

Reactions: LaL
Evet canım transferle birlikte başladım yapmaya 30 haftadır yaptırıyorum. Popomda yer kalmadı artık

Kahvaltıları burdan iyiymiş en azından peynir var ben peynirsiz doyamadığım için neden helal kavramını anlamadıklarına şaşırdım çok kalabalık orda da müslüman nüfus.. yemeklere çok dikkat ediyorlar ya balık ya omlet kesinlikle et tavuk domuz vs gelmiyor menüde mutlaka helal alternatifleri var

Valla heyecanlandım
Sanada başlarlar yakında nst takibine az kalmış

İlla olur demedi tabiki sadece riski var dedi
Aynen kuzum problem olsa söylerdi doktorun

Ayy kuzum ya çok büyük geçmiş olsun, Rabbim size bağışlamış eşini çok şükür.. Sadakayı ihmal etmemek gerek, özellikle ramazanda fıtır sadakası verebilirsiniz..

Teşekkür ederim kızlar Allah hepimizi ailemizi evlatlarımızı korusun...fitreyi her ramazanda veriyoruz canım, onun haricinde sadaka da vericem Allah kabul etsin inşallah

Aslinda biliyorlar ama tavuğu helal sanıyorlar getirende türk bi kızdı:) ona şaşırdım zaten tavuk yiyebilirsin domuz degil diyor:)
Sadece balık yiyebilirim diğerleri helal kesim değil zaten .
Yanında salata falan da vardı akşam yemeği için gelip sordular ben yedim dedim. Istediğin bisey varsa onu getiriyorlar .

Canım inanır mısın eşim işteyken evde pehlivan gibi geziyorum yağlanıp ama çatlaklarımı 10 dan sonra saymamaya karar verdim o derece çok düşün, takmıyorum onlar güzel kızımın işaretleri diyorum

Ağız tadıyla bir pazar kahvaltısı yapamıcakmıyız biz ya bende yüksek bekliyodum da bu kadar da değil:))

Şu an pazar kahvaltısında tam olarak bunu anlatıyodum eşime.. Bi gevrek böyle yapmamalı vs die, foruma girdim sen yazmışsın.. Bebiş yanınızda uyurken bol tabaklı pazar kahvaltılarınız olsun inşallah

Bende sayıyordum artık saymayacağımmm sayamam matematiğim yetmez doğumdan sonra hemen beyazlıyomu ki acaba doğum sonrası sürsek sıcağı sıcağına belki toparlar biraz
İşaret konusu farklı ben onun işaretini yirim ama nebilem olmayaydı iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…