Ayni durumdayiz sanirim vizeleri atlattim da finaller duruyor daha☹
Burdada diğer öğünler sıkıntı bana yemek getirdi dün salam sosis falan domuz değil tavuk diyor yiyebilirsin tamam dedim :) sanki o helal :)Bebeler için katlanıyoruz canım geçecek bugünler unutulacak bile, sen almanyadaydın değil mi merak ediyorum kahvaltıda hastanede ne veriyorlar
Evet canım transferle birlikte başladım yapmaya 30 haftadır yaptırıyorum. Popomda yer kalmadı artıkAllah yardimcin olsun onun da çok yaktığını duymuştum tüp bebek tedavisinde veriyorlarmış banada verecek diye korkmuştum vermediler.
Inşallah canım.
Evet almanyadayim ben .kahvaltıya gelip soruyorlar istediğin bisey varmi diye genelde kasar peynir sürme peynir tereyağı marmelat bal falan veriyorlar. :)
Kahvaltıları burdan iyiymiş en azından peynir var ben peynirsiz doyamadığım içinBurdada diğer öğünler sıkıntı bana yemek getirdi dün salam sosis falan domuz değil tavuk diyor yiyebilirsin tamam dedim :) sanki o helal :)
Eşim sağolsun getiriyor kaynanam evden yolluyor yemekte sıkıntı yok :)
Valla heyecanlandımDün Bülent tıraşın sitesinde okudum da orda birde birkaç yerde daha 34 diyordu. Ama tabii ne olur ne olmaz çok erkenci davranmamak lazım. Yapıp yapamayacağım da şüpheli biraz zor geldi açıkçası
Doktorların da istemediği bir durum aslında ama niyeyse hastanelerin çoğunda nst odası sancı odalarının yanında oluyormuş. Ama sen anlatınca ben de merak etmedim değil
İlla olur demedi tabiki sadece riski var dediAllah korumuş canım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Benim rahim ağzı da kısa canım bakalım. Bebeğin biri başını yerleştirmiş Doğum kanalına sebep olabilir belki
Önce yüksekti sonra düştü kararsız benimki. Neyse iki haftada bir kontrol ediliyor sorun olursa söyler sanırım
Şekeri yükseltir canım. Ama senin şikayetlerin belki tansiyonla da ilgili olabilir
Ayy kuzum ya çok büyük geçmiş olsun, Rabbim size bağışlamış eşini çok şükür.. Sadakayı ihmal etmemek gerek, özellikle ramazanda fıtır sadakası verebilirsiniz..
Allah korumuş canım geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Benim rahim ağzı da kısa canım bakalım. Bebeğin biri başını yerleştirmiş Doğum kanalına sebep olabilir belki
Önce yüksekti sonra düştü kararsız benimki. Neyse iki haftada bir kontrol ediliyor sorun olursa söyler sanırım
Şekeri yükseltir canım. Ama senin şikayetlerin belki tansiyonla da ilgili olabilir
Ay canım rabbim yardimcin olsun çok zor valla iğnelerden o kadar korkardım ki artık tedavilerden sonra kendim bile yapıyorum.Evet canım transferle birlikte başladım yapmaya 30 haftadır yaptırıyorum. Popomda yer kalmadı artık
Aslinda biliyorlar ama tavuğu helal sanıyorlar getirende türk bi kızdı:) ona şaşırdım zaten tavuk yiyebilirsin domuz degil diyor:)Kahvaltıları burdan iyiymiş en azından peynir var ben peynirsiz doyamadığım içinneden helal kavramını anlamadıklarına şaşırdım çok kalabalık orda da müslüman nüfus.. yemeklere çok dikkat ediyorlar ya balık ya omlet kesinlikle et tavuk domuz vs gelmiyor menüde mutlaka helal alternatifleri var
Canım inanır mısın eşim işteyken evde pehlivan gibi geziyorum yağlanıp ama çatlaklarımı 10 dan sonra saymamaya karar verdim o derece çok düşün, takmıyorum onlar güzel kızımın işaretleri diyorumDün gece bebişim bana yeni çatlaklar hediye etmiş
Gebeliğin başından beri hindistan cevizi yağı zeytinyağı badem yağı elime geçen nemlendirici ne varsa kullandım ama yine oldu yine oldu kendimi o kadar inandırmıştımki olmayacağına o kadar şeyi sürmeme rağmen yinede çatladı nerde hata yaptım acabaaaa çatlamamalıydııı
Ağız tadıyla bir pazar kahvaltısı yapamıcakmıyız biz yabende yüksek bekliyodum da bu kadar da değil:))
İnşallah canımm hepimizin olsun:))Şu an pazar kahvaltısında tam olarak bunu anlatıyodum eşime.. Bi gevrek böyle yapmamalı vs die, foruma girdim sen yazmışsın.. Bebiş yanınızda uyurken bol tabaklı pazar kahvaltılarınız olsun inşallah ☺
Evet az kaldı ya bir sonraki randevudan sonra daha sıklaşacak benim de kontroller inşallah ama benim ki hastane değil öyle heyecanlar yaşayacağımı sanmıyorumValla heyecanlandım
Sanada başlarlar yakında nst takibine az kalmış
Kız sus deme ben öyle dedim afedersin bi totom kalktı ertesi gün bi kalktım çatırdamışımBunlar bu işin cilvesi canım olacak kötü hissetme. Ben hala çatlamadım bu saatten sonra olur mu acaba
Canım bende çok korkardım şimdi el mahkum kendim de yapıyorumAy canım rabbim yardimcin olsun çok zor valla iğnelerden o kadar korkardım ki artık tedavilerden sonra kendim bile yapıyorum.
Takıyorum hemde çokkkkOlacak elbet , ben hiç takmıyorum bir kaç yerde oldu çatlak :)
Hatıra kalır ya da doğumlarını tamamladıktan sonra tedavisi de mümkün
Kız sus deme ben öyle dedim afedersin bi totom kalktı ertesi gün bi kalktım çatırdamışım
Bende sayıyordum artık saymayacağımmm sayamam matematiğim yetmez doğumdan sonra hemen beyazlıyomu ki acaba doğum sonrası sürsek sıcağı sıcağına belki toparlar birazCanım inanır mısın eşim işteyken evde pehlivan gibi geziyorum yağlanıp ama çatlaklarımı 10 dan sonra saymamaya karar verdim o derece çok düşün, takmıyorum onlar güzel kızımın işaretleri diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?