Günaydınlar herkese 32. Haftamıza girdik bugünve hala oda fln yapmadım görümcemanne yanı verecek ona güveniyorum bir de kendi pijamalarımı fln bir çantaya koydum dün popomu kaldırıp herkes herşeye erkenmiş gibi davranıyor benim de hevesim kaçıyor
Evet az kaldı ya bir sonraki randevudan sonra daha sıklaşacak benim de kontroller inşallah ama benim ki hastane değil öyle heyecanlar yaşayacağımı sanmıyorum
Cumartesi yine nstye giricem mesela yine Bi doğumla karşılaşabilirim
Doğurana kadar benim artık böyle Bi muayene Bi kontrol gidicez bakalım ne zaman gelmek isticek sıpa
Bide nstyi hiç sevmedi çırpınıp duruyo parmağımla cihazı oynata oynata 20 dakika dayandık
Günaydınlar herkese 32. Haftamıza girdik bugünve hala oda fln yapmadım görümcemanne yanı verecek ona güveniyorum bir de kendi pijamalarımı fln bir çantaya koydum dün popomu kaldırıp herkes herşeye erkenmiş gibi davranıyor benim de hevesim kaçıyor
Bende geç kaldığımı bile düşünüyorum tam zamanları canım hafta sonu 34 doluyo çantamı ancak hazırlayabilicem resmen bana bile erken değil mi diyolar arkadaş belli mi ki ne olacağı garanti köşede dursun işte boşver sen takma kuzum kimseyi
Ben de ilk gebelikte hiç çatlamadım..
30 kilo alıp çatlamadıysam, 6 kilo da beni çatlatmaz inşallah diye rahat davranıyorum..
Haftada bir belki sürüyorum kremimi. Henüz yok çatlak ama 39 hafta durup, doğumdan sonra çaylayanı bile gördü bu gözler. Biraz da şans artık yapcak bişi yook
Ya bu bebişler hareket etse suç etmese suç gibi olacak ama 1 saattir aralıksız oynuyor yahu Bir sağımda bir solumda bir göbek deliğimin orda ara ara aşağıda pirinç çuvalı titremesi şeklinde Bu kadar süre aralıksız hareket halinde olması normal mi ki acaba?
Benim bebeş makat gelisi bacaklar kafasindaydi 3 gün önce sabaha kadar durmadi karnim bi oyana bi buyana dün kontrolum vardi bas asagi dönmustu dönuyordur büyukbi ihtimalle
Valla ilk gordugumde ben de şoka girip çok uzulmustum ama yapacak bir şey yok:) şu an catlaklarim göbek deligime ulaşmış durumda yan taraflarimi hiç söylemeyin:))) anneyiz biz canım kolay mı karnında can taşımak onlar da yavrularimizi taşımanın bedelleri diyelim boşver:)
30 kilo alıp çatlamadıysam, 6 kilo da beni çatlatmaz inşallah diye rahat davranıyorum..
Haftada bir belki sürüyorum kremimi. Henüz yok çatlak ama 39 hafta durup, doğumdan sonra çaylayanı bile gördü bu gözler. Biraz da şans artık yapcak bişi yook
Evet son 3 gunde catlayan duydum o yuzden son ana kadar nolur belli olmaz diyorum.suana kadar olmadi bende de.
6 kilo almayi nasil basardin.hedefim oydu ama olmadi benim.suan 11 falan aldim
Bende geç kaldığımı bile düşünüyorum tam zamanları canım hafta sonu 34 doluyo çantamı ancak hazırlayabilicem resmen bana bile erken değil mi diyolar arkadaş belli mi ki ne olacağı garanti köşede dursun işte boşver sen takma kuzum kimseyi
Evet son 3 gunde catlayan duydum o yuzden son ana kadar nolur belli olmaz diyorum.suana kadar olmadi bende de.
6 kilo almayi nasil basardin.hedefim oydu ama olmadi benim.suan 11 falan aldim
Benim iç karnım dar, ilk gebelikte pilates topu gibiydim.. ikiz sanılan göbeklerden.. Ama 30 kilo o göbek çatlamadı. Şimdi o kadar büyük değil ama kilo da az. Belki genetikten çatlamadı , belki son dk golü atacak