Evet son 3 gunde catlayan duydum o yuzden son ana kadar nolur belli olmaz diyorum.suana kadar olmadi bende de.
6 kilo almayi nasil basardin.hedefim oydu ama olmadi benim.suan 11 falan aldim
Rabbim yardımcın olsun valla şekeri olanlar için daha zordur .
Bana her yapıldığında canım çok acıyor sizdede acıyor mu çok eşim diyor şimdi içinden bebeğin ebesine saydırıyorsun:) olurmu dedim katlandigim herşey onun için. Rabbim kolaylık versin hepimize .
Valla kızlar erken merken değil hazırlayın çantanızı ne zaman ne olcağı belli değil bakmayın siz sağa sola içiniz rahat etsin.2 muslin koyun bir tane penye battaniye yenidoğan takım koyun kafanıza göre:) kendinize ped çamaşır sezer yan yapcaklar özellikle göğüs pompası poşeti bebeğe bez tabii sonraaa gecelikleriniz terliğiniz tacınız diş macunu fırçası makyaj malzemesi bol bol toka moka:))
Ben İzmir'den ayrıldığımdan beri simit demeye başladım. Artık çiğdem de demiyorum çekirdek diyorum arada kaciriyorum ağzımdan. Özümden uzaklastim ya. Olsun onlar benim için hâlâ çiğdem, gevrek ve banko tabiki
Tansiyonumu ölçtüler iyidi ondan sonra kalktığımda çok titreme oldu belkide kan sekerim düştü. Bi tane ilaç var veriyorlar çok etkili 6 dakikada bi bi damla kadar sıkıyor kalbim herseferinde yerinden çıkacak gibi atıyor ondan da oluyor olabilir .
Valla ilk gordugumde ben de şoka girip çok uzulmustum ama yapacak bir şey yok:) şu an catlaklarim göbek deligime ulaşmış durumda yan taraflarimi hiç söylemeyin:))) anneyiz biz canım kolay mı karnında can taşımak onlar da yavrularimizi taşımanın bedelleri diyelim boşver:)
Canım takma kafana bebisin sağlıkla gelsinde sanki podyuma mı çıkıcaaz
Inan şuan hiç bisey umrumda değil ben 25. Haftadan çatlamaya başladım göbek altim hep çatlak hatta göğsümde de olmuş ince ince çizgiler şimdi düşündüğüm tek şey bebişimin zamanında sağlıkla gelmesi .