2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ciğer geliştirici acayip yakıyor ya. Hemşire demişti biraz yakar. O kadar beklemiyordum. Yerimden zipladim valla.

Valla kızlar erken merken değil hazırlayın çantanızı ne zaman ne olcağı belli değil bakmayın siz sağa sola içiniz rahat etsin.2 muslin koyun bir tane penye battaniye yenidoğan takım koyun kafanıza göre:) kendinize ped çamaşır sezer yan yapcaklar özellikle göğüs pompası poşeti bebeğe bez tabii sonraaa gecelikleriniz terliğiniz tacınız diş macunu fırçası makyaj malzemesi bol bol toka moka:))

Ciğer geliştirici falan değil haftada bir yaptırdığım proluton depot beni bitirdi artık 35. Hafta gelsede bitse artık
Hahahaha valla dedim anlarlar mı acaba simit yazcaktım aman dedim bilmeyen kaldı mı:))))
Ben İzmir'den ayrıldığımdan beri simit demeye başladım. Artık çiğdem de demiyorum çekirdek diyorum arada kaciriyorum ağzımdan. Özümden uzaklastim ya. Olsun onlar benim için hâlâ çiğdem, gevrek ve banko tabiki

Evet el titremesini o yapıyor bende de olduydu.

Muhakkak öyle tabi canım ama bazıları çatlamıyor baksana onlarda çatlasın onlar ana değil mi

Muhakkak öyle tabi canım ama bazıları çatlamıyor baksana onlarda çatlasın onlar ana değil mi
Canım takma kafana bebisin sağlıkla gelsinde sanki podyuma mı çıkıcaaz
Inan şuan hiç bisey umrumda değil ben 25. Haftadan çatlamaya başladım göbek altim hep çatlak hatta göğsümde de olmuş ince ince çizgiler şimdi düşündüğüm tek şey bebişimin zamanında sağlıkla gelmesi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…