- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Ay bende dün annemgilde bulgur yedim ama 3 kaşık falan fazla yedim 150 falan ciktibende bugün normal ekmek yedim bir dilimden az fazla sonuç 151
Magnezyum veriyorlardır canım o da yapar bu tür şikayetler evet
Yanlız olmamak güzel bi duyguCanım takma kafana bebisin sağlıkla gelsinde sanki podyuma mı çıkıcaaz
Inan şuan hiç bisey umrumda değil ben 25. Haftadan çatlamaya başladım göbek altim hep çatlak hatta göğsümde de olmuş ince ince çizgiler şimdi düşündüğüm tek şey bebişimin zamanında sağlıkla gelmesi .
Canım valla yağlarla alakalı olsaydı yada az kilo almayla ben 30 kere çatlamam lazımdıDün gece bebişim bana yeni çatlaklar hediye etmiş
Gebeliğin başından beri hindistan cevizi yağı zeytinyağı badem yağı elime geçen nemlendirici ne varsa kullandım ama yine oldu yine oldu kendimi o kadar inandırmıştımki olmayacağına o kadar şeyi sürmeme rağmen yinede çatladı nerde hata yaptım acabaaaa çatlamamalıydııı
Sus kız canım yanıyo herşeyi yaptım yine olmadı yine olmadıCanım valla yağlarla alakalı olsaydı yada az kilo almayla ben 30 kere çatlamam lazımdı
Bi tane yok gayette kilo da aldım iç karnımda dar adam akıllı yağlanmadım sadece göbüş açık gezip bol su içtim
Kesinlikle yapıyla alakası var olsun bebişlere feda olsun
İşte kendini suçlama canısı elinde olacak bişey değil boşuna sağlıkla gelsin de bi çaresi bulunur krem lazer vsSus kız canım yanıyo herşeyi yaptım yine olmadı yine olmadı
Senin kontroller heyecanlı geçecek o zamanCumartesi yine nstye giricem mesela yine Bi doğumla karşılaşabilirim
Doğurana kadar benim artık böyle Bi muayene Bi kontrol gidicez bakalım ne zaman gelmek isticek sıpa
Bide nstyi hiç sevmedi çırpınıp duruyo parmağımla cihazı oynata oynata 20 dakika dayandık
Ayy deme öyle benimkinin başı aşağıdaydı zaten son kontrolde inşallah dönmemiştirBenim bebeş makat gelisi bacaklar kafasindaydi 3 gün önce sabaha kadar durmadi karnim bi oyana bi buyana dün kontrolum vardi bas asagi dönmustu dönuyordur büyukbi ihtimalle
Tecrübeli anneler bu uyku arkadaşı nasıl kullanılmalı faydası vs. nedir bir aydınlatıverin size zahmet
Amin inşallah hepumize.basarilar diliyorum simdidenÖnümüzdeki haftasonu finallerim var canım.Allah kolaylık versin hepimize.
Suçlamamak için herşeyi yaptım ona rağmen çatladım yandığım nokta oİşte kendini suçlama canısı elinde olacak bişey değil boşuna sağlıkla gelsin de bi çaresi bulunur krem lazer vs
Ayrıca doğumda çatlayan arkadaşım var benim kızın karnında 1 tane 7 cm çatlak oldu doğururken bu işler belli olmuyo yani
Boşver
Aynen katılıyorum.ben ilk gebeligimde badem yagi zeytinyaği sürdüm duzenli hic catlamadim sonra ablamlara baktim surmedikleri halde hic catlamamislar.sonraki gebeligimde ve bunda hic birşey surmedim ve hic catlamadim yapiyla alakali olduguna ikna oldum yaniCanım valla yağlarla alakalı olsaydı yada az kilo almayla ben 30 kere çatlamam lazımdı
Bi tane yok gayette kilo da aldım iç karnımda dar adam akıllı yağlanmadım sadece göbüş açık gezip bol su içtim
Kesinlikle yapıyla alakası var olsun bebişlere feda olsun
Yakında fotosentez yapıcaz:))Ay bende dün annemgilde bulgur yedim ama 3 kaşık falan fazla yedim 150 falan cikti
Benimkide ne zaman yatsam ozaman deliriyor yatma kalk der gibi:) bu ararlar eskisi kadar güniçi hareketli değil ama onunla konuşunca tepki veriyor sesimi tanıyor artık bence:))Kızlar hastaneye yattığımda 62 ydim çıktığımda 65. Şimdi bı baktım 61 e düşmüşüm bu ne yaman çelişki böyle :)))) ödem mi kilo mu bunlar ? Bir de inanılmaz bişey farkettim iki üç gündür. Oğlum benle uyuyup benle uyanıyor ya şaka gibi. Ben uyuyana kadar hareketleri 5 dk bile kesilmiyor. Ben uyuyorum o da uyuyor çok rahat ediyorum. Sabahları da ben gözümü aciyorum üç beş dakka sonra o da başlıyor oynamayaağzını yüzünü yediğim
İstemiyo hanım göbeğe bişey değsin rahatı bozulsun babası da dokununca hemen itiyo sert sert ultrasonda da durmuyo dayak yiyorum pasoSenin kontroller heyecanlı geçecek o zamanNasıl hissediyor acaba nstyi ya minnoşa bak
Ayy deme öyle benimkinin başı aşağıdaydı zaten son kontrolde inşallah dönmemiştirSağa sola dönerken de baya sarsıyor
AA olur mu bildiğin yarık gibi ameliyat izi gibi tam göbek deliğinin yanında kocaman küçük küçük alt karında olsaydı keşke diyoSuçlamamak için herşeyi yaptım ona rağmen çatladım yandığım nokta o
Kız birtane 7 cm den ne olur
Benim annemdede hiç çatlak yoktu bizimde baldır üst yan tarafta ve meme kenarında oluyo mesela benim ergenlikten kalma var Bi kaç tane kesinlikle genler canımAynen katılıyorum.ben ilk gebeligimde badem yagi zeytinyaği sürdüm duzenli hic catlamadim sonra ablamlara baktim surmedikleri halde hic catlamamislar.sonraki gebeligimde ve bunda hic birşey surmedim ve hic catlamadim yapiyla alakali olduguna ikna oldum yani
Dinimiz izin vermişken neden kendini de bebeği de zor durumda bıraktın, bebeğin büyüdükçe borçlarını tutarsınKizlar ya aramizda oruç tutabilen var mi?ben tutmak istiyordum da eşim izin vermiyordu.dun evde oldugu icin eşim zorlanirsam yardimci olur diye ikna edip tuttum.iftardan sonra ateşim cıktı ayağa kalkamadim☹
Ramazani hissetmek istedim sanirim.bi de bunyem saglam deyip artistlik yaptim demek burnumdan geldi☹.saka bi yana arada tutarsam etkilenmeyiz diye düşündüm yanılmışımDinimiz izin vermişken neden kendini de bebeği de zor durumda bıraktın, bebeğin büyüdükçe borçlarını tutarsın
Bende ilk gördüğümde üzülmüştüm üstelik ger gün yaglaniyordum da demekki genetik bisey canımız sağolsun.Yanlız olmamak güzel bi duygu ❤ Tabi bebeler önemli sağlık önemli
belkide ben kendimi çok şartlamıştım o yüzden bu yıkım
Benim oğlan da gece gündüz bilmiyo daha. Oğlum diyorum gündüz oynucan, gece uyucan. Yok yine gece uyandırdı beni. Dönmeye calisiyordu donemiyordu tosbagaKızlar hastaneye yattığımda 62 ydim çıktığımda 65. Şimdi bı baktım 61 e düşmüşüm bu ne yaman çelişki böyle :)))) ödem mi kilo mu bunlar ? Bir de inanılmaz bişey farkettim iki üç gündür. Oğlum benle uyuyup benle uyanıyor ya şaka gibi. Ben uyuyana kadar hareketleri 5 dk bile kesilmiyor. Ben uyuyorum o da uyuyor çok rahat ediyorum. Sabahları da ben gözümü aciyorum üç beş dakka sonra o da başlıyor oynamayaağzını yüzünü yediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?