2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yanlız olmamak güzel bi duygu Tabi bebeler önemli sağlık önemli
belkide ben kendimi çok şartlamıştım o yüzden bu yıkım

Canım valla yağlarla alakalı olsaydı yada az kilo almayla ben 30 kere çatlamam lazımdı
Bi tane yok gayette kilo da aldım iç karnımda dar adam akıllı yağlanmadım sadece göbüş açık gezip bol su içtim
Kesinlikle yapıyla alakası var olsun bebişlere feda olsun

Kızlar hastaneye yattığımda 62 ydim çıktığımda 65. Şimdi bı baktım 61 e düşmüşüm bu ne yaman çelişki böyle :)))) ödem mi kilo mu bunlar ? Bir de inanılmaz bişey farkettim iki üç gündür. Oğlum benle uyuyup benle uyanıyor ya şaka gibi. Ben uyuyana kadar hareketleri 5 dk bile kesilmiyor. Ben uyuyorum o da uyuyor çok rahat ediyorum. Sabahları da ben gözümü aciyorum üç beş dakka sonra o da başlıyor oynamaya ağzını yüzünü yediğim

Sus kız canım yanıyo herşeyi yaptım yine olmadı yine olmadı

Sus kız canım yanıyo herşeyi yaptım yine olmadı yine olmadı
İşte kendini suçlama canısı elinde olacak bişey değil boşuna sağlıkla gelsin de bi çaresi bulunur krem lazer vs
Ayrıca doğumda çatlayan arkadaşım var benim kızın karnında 1 tane 7 cm çatlak oldu doğururken bu işler belli olmuyo yani
Boşver

Senin kontroller heyecanlı geçecek o zaman Nasıl hissediyor acaba nstyi ya minnoşa bak
Benim bebeş makat gelisi bacaklar kafasindaydi 3 gün önce sabaha kadar durmadi karnim bi oyana bi buyana dün kontrolum vardi bas asagi dönmustu dönuyordur büyukbi ihtimalle
Ayy deme öyle benimkinin başı aşağıdaydı zaten son kontrolde inşallah dönmemiştir Sağa sola dönerken de baya sarsıyor

Suçlamamak için herşeyi yaptım ona rağmen çatladım yandığım nokta o
Kız birtane 7 cm den ne olur

Aynen katılıyorum.ben ilk gebeligimde badem yagi zeytinyaği sürdüm duzenli hic catlamadim sonra ablamlara baktim surmedikleri halde hic catlamamislar.sonraki gebeligimde ve bunda hic birşey surmedim ve hic catlamadim yapiyla alakali olduguna ikna oldum yani

Benimkide ne zaman yatsam ozaman deliriyor yatma kalk der gibi:) bu ararlar eskisi kadar güniçi hareketli değil ama onunla konuşunca tepki veriyor sesimi tanıyor artık bence:))

İstemiyo hanım göbeğe bişey değsin rahatı bozulsun babası da dokununca hemen itiyo sert sert ultrasonda da durmuyo dayak yiyorum paso

Kizlar ya aramizda oruç tutabilen var mi?ben tutmak istiyordum da eşim izin vermiyordu.dun evde oldugu icin eşim zorlanirsam yardimci olur diye ikna edip tuttum.iftardan sonra ateşim cıktı ayağa kalkamadim☹

Benim annemdede hiç çatlak yoktu bizimde baldır üst yan tarafta ve meme kenarında oluyo mesela benim ergenlikten kalma var Bi kaç tane kesinlikle genler canım

Kizlar ya aramizda oruç tutabilen var mi?ben tutmak istiyordum da eşim izin vermiyordu.dun evde oldugu icin eşim zorlanirsam yardimci olur diye ikna edip tuttum.iftardan sonra ateşim cıktı ayağa kalkamadim☹
Dinimiz izin vermişken neden kendini de bebeği de zor durumda bıraktın, bebeğin büyüdükçe borçlarını tutarsın

Dinimiz izin vermişken neden kendini de bebeği de zor durumda bıraktın, bebeğin büyüdükçe borçlarını tutarsın
Ramazani hissetmek istedim sanirim.bi de bunyem saglam deyip artistlik yaptim demek burnumdan geldi☹.saka bi yana arada tutarsam etkilenmeyiz diye düşündüm yanılmışım

Reactions: LaL
Benim oğlan da gece gündüz bilmiyo daha. Oğlum diyorum gündüz oynucan, gece uyucan. Yok yine gece uyandırdı beni. Dönmeye calisiyordu donemiyordu tosbaga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…