Canım sen kurutmaya atmıştın bebe kıyafetlerini. Ütü kuruluğuna. Önümüzdeki hafta bir şeyler alırsam elimdekilerle birlikte hemen yıkamayı planlıyorum. Problem olmadıysa kurutma kullanayım ben de. Zira çamaşır kurutmalığı elden çıkarmıştım makina alınca.
Canım benim gebelik başından beri düşük belki senin bu aylık tahlilinde çıkmış diye öyle demiştir sonuçlarım hep 0.00 çıkıyo başından beri hem dahiliye hem endokrin takipliyim ilaç kullanıyorum aylardır
He şunu da sölim yüksek olmasındansa düşük olmasını tercih ediyorlar tabi sen yinede git bakalım ne dicekler önlemini almış olursun
Bence yapısal canım
Yağlarla yüzüp çatlayan çok
Dışardan müdahale ile bence anca %20 si falan engelleniyodur.
Eşim bi karışım hazırlamıştı ilkinde onu sürdüm ama bunda onu da sürmedim üşendiğimden 32. Haftaya girdik işte her an çatlama ihtimalim var yinede
Allah korusun
Canım sen kurutmaya atmıştın bebe kıyafetlerini. Ütü kuruluğuna. Önümüzdeki hafta bir şeyler alırsam elimdekilerle birlikte hemen yıkamayı planlıyorum. Problem olmadıysa kurutma kullanayım ben de. Zira çamaşır kurutmalığı elden çıkarmıştım makina alınca.
Hiç çekme falan yaşamadım canım ama benim görümce bi takım almıştı bebişime, onunda ayıcık deseninin arkası ince telalıymış aynı peçete kalmış gibi mahvetti bütün kıyafetleri, ben kuruduktan sonra farkettim , 3 kez daha yıkadım bi telis parçasıyla ama yine de toz çıkıyor çmaşırlardan böyle minik minik peçete parçası gibi makineden bizim çamaşırlara bile geçmiş cinnetliğim 3 haftadır
Ramazani hissetmek istedim sanirim.bi de bunyem saglam deyip artistlik yaptim demek burnumdan geldi☹.saka bi yana arada tutarsam etkilenmeyiz diye düşündüm yanılmışım
Sorma walla iftardan sonra bi korku sardi beni napmisim diye.doktorum da arada tutabilirsin dedi ona da guvendim ama yok vucudum asiri tepki verdi.sonra kaza ederiz artık napalim
Bence yapısal canım
Yağlarla yüzüp çatlayan çok
Dışardan müdahale ile bence anca %20 si falan engelleniyodur.
Eşim bi karışım hazırlamıştı ilkinde onu sürdüm ama bunda onu da sürmedim üşendiğimden 32. Haftaya girdik işte her an çatlama ihtimalim var yinede
Allah korusun
Sorma walla iftardan sonra bi korku sardi beni napmisim diye.doktorum da arada tutabilirsin dedi ona da guvendim ama yok vucudum asiri tepki verdi.sonra kaza ederiz artık napalim
Bana da doktor oruc tutabilirsin demisti.Ben de tutamam dedim sen bilirsin ama tibben sakincasi yok dedi.Ablama da soyleyince o erkek tabi hic hamile kalmadigi.icin bilemez nasil zor.oldugunu.Tutabilirsiniz vs diyorlarda ben sabah kahvalti yaptigim halde oglen biraz geciksin.aksam biraz geciksin perisan oluyorum. Ondan dinlememek lazim doktorun her dedigini
Kizlar ya aramizda oruç tutabilen var mi?ben tutmak istiyordum da eşim izin vermiyordu.dun evde oldugu icin eşim zorlanirsam yardimci olur diye ikna edip tuttum.iftardan sonra ateşim cıktı ayağa kalkamadim☹
Hiç çekme falan yaşamadım canım ama benim görümce bi takım almıştı bebişime, onunda ayıcık deseninin arkası ince telalıymış aynı peçete kalmış gibi mahvetti bütün kıyafetleri, ben kuruduktan sonra farkettim , 3 kez daha yıkadım bi telis parçasıyla ama yine de toz çıkıyor çmaşırlardan böyle minik minik peçete parçası gibi makineden bizim çamaşırlara bile geçmiş cinnetliğim 3 haftadır
Yok kuzum ilaç vermedi kontrole çağırdı bu hafta içi ama şeytan kulağına kurşun dün iftara falan gittim 7 den 1 e kadar yatmadım mesela normalde evde iki saat oturur vaziyette olsam ağrım olurdu. Hiç ağrı kasılma yaşamadım. Allah'a çok şükür kız böyle kasılma olmayınca hayat ne kolay sen ne durumdasın oluyor mu sende ?
Kızlar ozellıkle 2 yasından buyuk cocugu olan annelerCocugunuz nasıl bir yatakta yatıyor.Montessori almak istiyordum tam benim gibi pimpirikli anneye göre düşmez yanında yatabılırım vs diye. Ama annem de baza al dıyor. Bazaya ne zaman gectınız. Kafam karıstı