Kullanışını bilmem ama Montessori çok güzel benceKızlar ozellıkle 2 yasından buyuk cocugu olan annelerCocugunuz nasıl bir yatakta yatıyor.Montessori almak istiyordum tam benim gibi pimpirikli anneye göre düşmez yanında yatabılırım vs diye. Ama annem de baza al dıyor. Bazaya ne zaman gectınız. Kafam karıstı
Ben de montessoriciyimKullanışını bilmem ama Montessori çok güzel bence ☺
Bakma bakma:))))))))Bende 1/2 dilim baklava yedim moralim bozulmasın dye hiç bakmadım nasılsa yüksek
İnmez o inmez:))Ya kizlarrr kafayi yicemmm 18 ünite insuline rağmen sabah açlık şekerim hep ayni. Ne yapicami sasırdım artik vallahi
Oha diyorum, bu şeker de ne acaip. Bence senin insulinde yetersiz geliyor canı ç benim en bokunu çıkardığımda 142 falan çıkmıştı. Yanlış mı acaba aletin deKız bu sabah cnm gevrek istedi yedim şeker 279 cıktı yemeden insülinde vurmustum halbuki
Yani beni de tolladı eve dişçi ama hala gün içinde hafif de olsa sızlıyor(üstelik aynı taraf da değilTabi yavrum benim 4-5 aydır problemim olur kendileriröntgen çekmek zorunda oldukları için tedavi yapılamıyor zaten. Ne sancılı geceler geçirdim o diş yüzünden bende de çürük yok. Dipte bir çürük olmuş olabilir ondan ağrı yapıyordur kanal tedavisi doğumdan sonra demişti ama kendiliğinden geçti çok şükür iki haftadır. Hassasiyet de yok. Eczane de doğal karanfil yağıyla yapılan fıs fıs lar var rahatlatiyo. Bı de sensodyne
Ben de pek ayakta duramıyorum ya. Ayakta durduğumda ya da biraz yürüdüğümde hem vajinama ağrı saplanıyor hem de kasilmalarim oluyor. Yine ara ara oluyor bende. Doktor ilacı da kesti. Sadece progestanla devam ediyorum. Ama bugün kasilmam sabah çok oldu. Bir tane nidicard içtim kasılma önleyici. Korktum bir an. 36- 37. Haftayı bir görsem rahatlicam kasılma falan da kalmayacak bence o zaman. Doguralim diye acele edicezYok kuzum ilaç vermedi kontrole çağırdı bu hafta içi ama şeytan kulağına kurşun dün iftara falan gittim 7 den 1 e kadar yatmadım mesela normalde evde iki saat oturur vaziyette olsam ağrım olurdu. Hiç ağrı kasılma yaşamadım. Allah'a çok şükür kız böyle kasılma olmayınca hayat ne kolaysen ne durumdasın oluyor mu sende ?
O kadar insanı mağdur ediyorlar ya. Şakaya gelmez ki bu. Sonuçta gerekli bir ilaç risk altında olanlar tüp bebek yaptıranlar icin.Çok şükür canım bulduk. Allah herkesin yardımcısı olsun tamamen firmanın işgüzarlığı
Benim bildiğim hurmayı 37. Haftadan sonra falan yiyorlar canım.kızlar hurmayı doğumu kolaylaştırdığı için yiyin diyolar duymuşsunuzdur belki
kaçıncı haftadan sonra yemeye başlamak lazım acaba
ben bikaç gündür canım istiyo 2-3 yiyom valla
Bu açılmayı kolaylaştıran, doğumu tetikleyen aktiviteleri 36 dan sonra öneriyorlar genelde hurma da öyledir diye düşünüyorum :)kızlar hurmayı doğumu kolaylaştırdığı için yiyin diyolar duymuşsunuzdur belki
Biz 19. Ay gibi geçtik. Ikea yataklarından çocuk boy olana. Hiç düşmedi. Bi yanı duvar yastık zaten.Kızlar ozellıkle 2 yasından buyuk cocugu olan annelerCocugunuz nasıl bir yatakta yatıyor.Montessori almak istiyordum tam benim gibi pimpirikli anneye göre düşmez yanında yatabılırım vs diye. Ama annem de baza al dıyor. Bazaya ne zaman gectınız. Kafam karıstı
36’da başladım. 37’de 5’er tane, 38’de kafama göre yedim. 39’da sorunsuz çok hızlı bi doğum oldu.kızlar hurmayı doğumu kolaylaştırdığı için yiyin diyolar duymuşsunuzdur belki
Çatlamanın hakkını vermişsin canım maşallahKızlar çatlak olup olmadığı muhabbeti konuşmuşsunuz
Çatlak nedir görün
15.haftadan beri inanılmaz çatladım ben Eki Görüntüle 2270407
Bu küçük bi bölümü
Canım normalde 1 dilim ekmek yiyorum 145 falan çıkıyor bugün gevrek yedim 279 cıktı 3 ünite vuruyorum sabah yok alet doğru öğlen falan normal cıktı sabah kaç kere ölçüm hep 200 lerde cıktı bende 2 ünite vurdum arada:)) öğle yemeğinden önce 80 çıktıOha diyorum, bu şeker de ne acaip. Bence senin insulinde yetersiz geliyor canı ç benim en bokunu çıkardığımda 142 falan çıkmıştı. Yanlış mı acaba aletin de
Ben çatlak hakkımı ergenlik de kullandım o yüzden şimdi hiç catlamadı beyaz olunca böyle durmuyor zaten eşim bile bugüne kadar farketmemiş göbek büyüyünce belli oldu AA çatlamışın diyo halbuki kaç asır önceki onlar:)))))Kızlar çatlak olup olmadığı muhabbeti konuşmuşsunuz
Çatlak nedir görün
15.haftadan beri inanılmaz çatladım ben Eki Görüntüle 2270407
Bu küçük bi bölümü
Canım evin ısınma durumunu sen bilirsin tabii. Benim Evim kışın çok soğuk misal ısınması zorBen de montessoriciyimAma alçak oldugu için toz olur mu soguk olur mu diye dusunme ye basladım kızım hastalanınca
Kesinlikle canım şaka gibi 10 liralık ilaç resmen karaborsa yani.O kadar insanı mağdur ediyorlar ya. Şakaya gelmez ki bu. Sonuçta gerekli bir ilaç risk altında olanlar tüp bebek yaptıranlar icin.
Hayır çokta büyümemişti ama direkt damar damar belirmiştiÇatlamanın hakkını vermişsin canım maşallah15. Haftada çok mu büyümüştü karnın hemen çatlamaya başladı
Yahu bir anlasam niye böyle? Bu gece 24 unite yapicam artikBende de sabahta çok bir fark yok. Salı doz artar büyük ihtimalle gene. Ne yapalım artık ne derlerse yapacağız
Allah bildiği gibi yapsin diyorum daha da bisey demiyorumİnmez o inmez:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?