2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım tamamen hormonlardan ve eksik kalan insulin dozundan.

__karamel__ cim yazmıştım görmedin sanırım perine masajı yaptın ya, epizyon oldu mu doğumda

Canım ben 1-2 defa yaptım o masajı ama bana göre bişi değil o :)
Benim açılma sorunum olmadı, bi de suda doğumdu, 0-10 cm açılmam benim 30-40 dk içinde oldu.
Suya girince de bebek önce baş sonra omuz popo vs çıkar ya, bende kafasıyla birlikte komple vücudu tek seferde çıktı. Tam fırlama yani
O hızlı çıkıştan dolayı azıcık bi dikiş gerekti ama dışardan kesi yapılmadı yani

Kızlar burnunun biri devamlı tıkalı olan var mı. Benim sırayla tikaniyorlar. İkisijin de açık olduğu zaman yok. Aldığım nefes yetmiyor artık.
Benim tıkalı..
Hamile olduğumda tıkanıyo, oğlumda da 9 ay tıkalıydı. Dediğin gibi yarım nefes yanda ağızdan soluma yapıyorum.

A çok güzel umarım bizimde öyle olur

Valla herkese böyle doğum nasip olsun ☺
Şimdi 2. bebek daha hızlı doğar diyorlar, hayal edemiyorum
Kesinlikle öyle birinci çok kolaydı, ikincinin 2 cmden 10 cm olması yaklaşık 35-40 DK sürdü doğumumda ebe demişti ki eğer 3. bebeğin olursa yolda doğurabilirsin bu kadar hızlı açılmayla çok hızlı gelmelisin hastaneye

Geceye bir göbek bırakayım dedim
Maşallahhhh. Da senin bebeğin salatalık kadar olması imkansız hata var programda galiba.
Ay ben sana kıyamam. Gel ben sana döktüreyim ne istersen
Benim kızım 2 yaşından beri ikeanın büyüyen yatağında yatıyor çok da memnunuz.
Kız maşallah Lal, ikizleri de hemen doğuruvericeksin

Ya kizlarrr kafayi yicemmm 18 ünite insuline rağmen sabah açlık şekerim hep ayni. Ne yapicami sasırdım artik vallahi
canım bence doktorunla konuş, dozun sana kesinlikle yetersiz geliyor, bu aşikar

Canım benim teşekkür ederim sayılı gün bitecek yemiş kadar oldum
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin bizim biraz genetik abim kapı eşiğinde doğmuş annem bilememiş sancıyı hastaneye yetişemeden doğurmuş, bende de hastaneye sancısız gitmiş 1 saat içinde doğmuşum
Benim asıl mesele çocukları durdurabilmekte

Üzülme canım stres de gerçekten yükseltiyor şekeri. Birde bu dozla dene bakalım inşallah işe yarar
İnan her ogunden sonra stres oluyorum. Ve bana verilen miktari yememe rağmen şimdiye kadar 3-4 defa yüksek çıktı. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah:) son 6.5 hafta

Kizlar ya aramizda oruç tutabilen var mi?ben tutmak istiyordum da eşim izin vermiyordu.dun evde oldugu icin eşim zorlanirsam yardimci olur diye ikna edip tuttum.iftardan sonra ateşim cıktı ayağa kalkamadim☹

İlk gün denedim canım.Zorlandim baya.Ezan okunur okunmaz lavaboya koştum afedersin o safra denilen zehir gibi sıvı çıktı.3 gün falan kendime gelemedim.Orucun 4.günü kontrolüm vardı.Dr da yasakladı.Enfeksiyonum var sürekli su içiyorum.Bi de vitamin değerlerim düşükmüş zaten.

Hemşire bana dedi ki hergun dozunu yükselt doğru dozu bulana kadar. Artık öyle yapicam
Ben sizden önce yaşadım bunları hatırlarsanız. Sürekli bişi yemesem bile açlık vs. Yüksek çıkıyordu. Doktora artık bi dilim beyaz peynir yerine bi dilim kaşar yedim o mu yükseltti acaba diye sorular soruyordum, o da senle alakalı diil bu iş diyordu. Sürekli doz yükseltiyoduk, yetmiyordu. Artık sinirim bozulmuştu.şuan gündüz 5, akşam 25 iyi geldi.2-3 haftadır duruyorum bu dozda

Uyumadan önce mi yapiyorsun? 25i?

Büyük besiginde uyudu canım hep.Allaha şükür hiç düşmedi.Bazaya daha yeni geçicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…