- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
İnşallah canım az kaldı 2 ay sonra istediğini yeCanım benim teşekkür ederim sayılı gün bitecek yemiş kadar oldum
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin bizim biraz genetik abim kapı eşiğinde doğmuş annem bilememiş sancıyı hastaneye yetişemeden doğurmuş, bende de hastaneye sancısız gitmiş 1 saat içinde doğmuşum
Benim asıl mesele çocukları durdurabilmekte
Kızlar ozellıkle 2 yasından buyuk cocugu olan annelerCocugunuz nasıl bir yatakta yatıyor.Montessori almak istiyordum tam benim gibi pimpirikli anneye göre düşmez yanında yatabılırım vs diye. Ama annem de baza al dıyor. Bazaya ne zaman gectınız. Kafam karıstı
Kesinlikle öyle birinci çok kolaydı, ikincinin 2 cmden 10 cm olması yaklaşık 35-40 DK sürdü doğumumda ebe demişti ki eğer 3. bebeğin olursa yolda doğurabilirsin bu kadar hızlı açılmayla çok hızlı gelmelisin hastaneye
Aynen magnezyum olabilir biraz hizlaninca farklı etkileri oluyordu ve bitmesini beklemek zulüm gibiydi ibende bugün normal ekmek yedim bir dilimden az fazla sonuç 151
Magnezyum veriyorlardır canım o da yapar bu tür şikayetler evet
Bende öyleydim çok şükür karnımda göğüslerim de kalçalarımda hiç çatlağım yok bol bol sürdüğüm yerler de yok amaa geçen gün nerem de gördüm küçük küçük kırmızı çizgileri popomda resmen ben şok dikkat et popona dahil sür ben Bi oraya sürmedim yani aklıma gelmedi sürmek bak orda olduBen görememiyorum çatladım mı
Bazen çamaşır izi tayt izin oluyo ödüm kopuyo sonra bakıyorum geçmiş
Evet canım doğru dozu bulana kadar böyle olacak sanırımCanım tamamen hormonlardan ve eksik kalan insulin dozundan.
Canım stres yapma gerçekten yediğin ekmekten daha çok yükseltir şekerini. Az kaldı dediğin gibi bitip gidecek inşallahİnan her ogunden sonra stres oluyorum. Ve bana verilen miktari yememe rağmen şimdiye kadar 3-4 defa yüksek çıktı. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah:) son 6.5 hafta
Cuma günü arttırdı daha canımcanım bence doktorunla konuş, dozun sana kesinlikle yetersiz geliyor, bu aşikar
Canim iyi olmaniza sevindim. Ben simdilik ana yani besik aldim ama biz esimle montessoru almaya karar verdik odayida ona gore yapicaz kendi ulasabilecegi sekilde herseyeKızlar ozellıkle 2 yasından buyuk cocugu olan annelerCocugunuz nasıl bir yatakta yatıyor.Montessori almak istiyordum tam benim gibi pimpirikli anneye göre düşmez yanında yatabılırım vs diye. Ama annem de baza al dıyor. Bazaya ne zaman gectınız. Kafam karıstı
Bende halıları verdim bugün kocacımda bir güzel temizlik yaptı:)))Ben tembeliye bebeğimin çantasını hazırladım.Yarina kendi çantamı hazirliyciyim inşallahBayram sonu ev temizliği vs zaman kalmaz bi de şimdiden ağırlaştım.İyi oldu aradan çıktı.Ben hazırladıysam hazirlamayan kalmamıştır sanırım
Beyni pişcek çocuğun :))Selam güzel hanımlar ❤ Bebeğin dolabı, eşimin doğum günü falan derken baya yoruldum. Sabah kalktık denize gittik. Hava misHafif de rüzgar var, bayılarak oturdum 2-3 saat.. Anam eve bi geldik yemin ediyorum pancarim ben şu an. Göbeğim bildiğin kıpkırmızı. Bikini izi, yeni bir şekil kazanmış. Yaniyorummmmm
Ayy 3-4 gün önce benim öyleydi ödüm kopuyordu çıktı çıkacak bu çocuk diyordumKızlar bebişin hareketkerini baldırlarımda hissediyorum ayaklarıyla vuruyor yaramaz
Neden utanıyorsun doğum erkeklerin başına verilseydi inan kimse dopurmak istemezdi. Eşimin bi dişi yapılıyor çocuk gibi suratı düşüyor, her duygunu yaşa ne yapmak gerekiyorsa içinden yapBen ilk gün bebeği sezeryanla alıcaz dediler bide iğnnede yapılınca bi agladim eşim diyor çocuk musun iğneye ağlıyorsun dedim ben onamı ağlıyorum sanki halbuki oda çok canımı yakmıştı:)
Dün gece yine yapıldı bu sefer utandım daha ağlamadım:)
Ayy o fransız mutfağı, hiç sevmemiştim peynirinide tatlılarınıda salyangozlar fln. Hoş pariside sevmedim ben, fransada hiç yaşayamazdım.P Pelinim35 gülmeee acınacak halde Fransa’nın sabah kahvaltısı1 küçücük paket tereyağı bir minik ekmek ve bir tas sıcak süt bu kadar, ha birde reçel var onu yiyemiyorum zaten... karnımda iki bebe ve ben şekerli bir anne olarak mümkün değil böyle doymuyorum, kocama zeytin peynir ceviz badem ve tam buğday ekmeği getirttim onlarla doyabiliyorum şükür allahtan buzdolabı var odada, nerde bizim yumurtalı domates salatalıklı kahvaltılarımız
İnce düşünürsen okadar kafana takacak şey varki, mesela balık ızgara yiyorsun 5 dk önce pork pişirmişler onun yağında ohh. En iyisi yurtdışında vejeterian vegan beslenme.Aslinda biliyorlar ama tavuğu helal sanıyorlar getirende türk bi kızdı:) ona şaşırdım zaten tavuk yiyebilirsin domuz degil diyor:)
Sadece balık yiyebilirim diğerleri helal kesim değil zaten .
Yanında salata falan da vardı akşam yemeği için gelip sordular ben yedim dedim. Istediğin bisey varsa onu getiriyorlar .
Ehehe sıpalar ya, benimde kasılmam olunca nstye bağladılar hemşire gelip oğlanın kalbini buluo gidiyor 5 dk sonra oğluş kayıyor pozisyon değişiyor kalp atımı yok, hemşire yine gelip kalbini ayarlıyo benim sıpa yine kayıyoCumartesi yine nstye giricem mesela yine Bi doğumla karşılaşabilirim
Doğurana kadar benim artık böyle Bi muayene Bi kontrol gidicez bakalım ne zaman gelmek isticek sıpa
Bide nstyi hiç sevmedi çırpınıp duruyo parmağımla cihazı oynata oynata 20 dakika dayandık
Nası görüyosunuz oranızı buranızı yaa ben bakmıyom bile popoma ne zamandırBende öyleydim çok şükür karnımda göğüslerim de kalçalarımda hiç çatlağım yok bol bol sürdüğüm yerler de yok amaa geçen gün nerem de gördüm küçük küçük kırmızı çizgileri popomda resmen ben şok dikkat et popona dahil sür ben Bi oraya sürmedim yani aklıma gelmedi sürmek bak orda oldu ☹☹
Ben de hiçbir tarafıma bakamıyorum. Göbeğimi de incelemiyorum hiç. Çatlak var mı bilmiyorum. Bakasim yokNası görüyosunuz oranızı buranızı yaa ben bakmıyom bile popoma ne zamandır
Bakan başka kimsede yok
Sadece göbekten göremiyorum yarın ağdaya gidecegımNası görüyosunuz oranızı buranızı yaa ben bakmıyom bile popoma ne zamandır
Bakan başka kimsede yok
Valla herşey aman çocuğum sarılık olmasın diye başladıBeyni pişcek çocuğun :))
Herkeste ana oluyo işte şekerim bi ehliyeti yok ki :))
Yok kız bende hazırlamadım dahaBen tembeliye bebeğimin çantasını hazırladım.Yarina kendi çantamı hazirliyciyim inşallahBayram sonu ev temizliği vs zaman kalmaz bi de şimdiden ağırlaştım.İyi oldu aradan çıktı.Ben hazırladıysam hazirlamayan kalmamıştır sanırım
Aynen valla erkekler dogursaydi eğer bi taneden fazla yapmazdılar:)Ayy 3-4 gün önce benim öyleydi ödüm kopuyordu çıktı çıkacak bu çocuk diyordum
Neden utanıyorsun doğum erkeklerin başına verilseydi inan kimse dopurmak istemezdi. Eşimin bi dişi yapılıyor çocuk gibi suratı düşüyor, her duygunu yaşa ne yapmak gerekiyorsa içinden yap
Ayy o fransız mutfağı, hiç sevmemiştim peynirinide tatlılarınıda salyangozlar fln. Hoş pariside sevmedim ben, fransada hiç yaşayamazdım.
İnce düşünürsen okadar kafana takacak şey varki, mesela balık ızgara yiyorsun 5 dk önce pork pişirmişler onun yağında ohh. En iyisi yurtdışında vejeterian vegan beslenme.
Ehehe sıpalar ya, benimde kasılmam olunca nstye bağladılar hemşire gelip oğlanın kalbini buluo gidiyor 5 dk sonra oğluş kayıyor pozisyon değişiyor kalp atımı yok, hemşire yine gelip kalbini ayarlıyo benim sıpa yine kayıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?