2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah canım az kaldı 2 ay sonra istediğini ye kuzular bekleyecek sen merak etme. Dualarım sizinle.

Reactions: LaL

Canım benimkiler 7-8 ay sepet beşikte yattı. Hani ne zamanki beşik kenarlarını tutmaya dikilmeye başladılar direkt bazaya geçtik. Kenarlara yastık yere minder vs koyduk. Park yatak hiç kullanmadık.

Jaws müziği çalıyo beynimde şu an
Bizim ebe de öyle dedi bana. Bu doğumu da suda doğum istiyorum dedim de, gülümsedi, tabi hastaneye zamanında yetişebilirsen neden olmasın dedi
Arabada asansörde koridorda doğum videoları izledim bolca hazır olayım ben nolur nolmaz

bende bugün normal ekmek yedim bir dilimden az fazla sonuç 151

Magnezyum veriyorlardır canım o da yapar bu tür şikayetler evet
Aynen magnezyum olabilir biraz hizlaninca farklı etkileri oluyordu ve bitmesini beklemek zulüm gibiydi i

Ben görememiyorum çatladım mı
Bazen çamaşır izi tayt izin oluyo ödüm kopuyo sonra bakıyorum geçmiş
Bende öyleydim çok şükür karnımda göğüslerim de kalçalarımda hiç çatlağım yok bol bol sürdüğüm yerler de yok amaa geçen gün nerem de gördüm küçük küçük kırmızı çizgileri popomda resmen ben şok dikkat et popona dahil sür ben Bi oraya sürmedim yani aklıma gelmedi sürmek bak orda oldu

Canım tamamen hormonlardan ve eksik kalan insulin dozundan.
Evet canım doğru dozu bulana kadar böyle olacak sanırım
İnan her ogunden sonra stres oluyorum. Ve bana verilen miktari yememe rağmen şimdiye kadar 3-4 defa yüksek çıktı. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah:) son 6.5 hafta
Canım stres yapma gerçekten yediğin ekmekten daha çok yükseltir şekerini. Az kaldı dediğin gibi bitip gidecek inşallah

Canim iyi olmaniza sevindim. Ben simdilik ana yani besik aldim ama biz esimle montessoru almaya karar verdik odayida ona gore yapicaz kendi ulasabilecegi sekilde herseye

Bende halıları verdim bugün kocacımda bir güzel temizlik yaptı:)))

Selam güzel hanımlar ❤ Bebeğin dolabı, eşimin doğum günü falan derken baya yoruldum. Sabah kalktık denize gittik. Hava mis Hafif de rüzgar var, bayılarak oturdum 2-3 saat.. Anam eve bi geldik yemin ediyorum pancarim ben şu an. Göbeğim bildiğin kıpkırmızı. Bikini izi, yeni bir şekil kazanmış. Yaniyorummmmm

Beyni pişcek çocuğun :))
Herkeste ana oluyo işte şekerim bi ehliyeti yok ki :))

Kızlar bebişin hareketkerini baldırlarımda hissediyorum ayaklarıyla vuruyor yaramaz
Ayy 3-4 gün önce benim öyleydi ödüm kopuyordu çıktı çıkacak bu çocuk diyordum

Neden utanıyorsun doğum erkeklerin başına verilseydi inan kimse dopurmak istemezdi. Eşimin bi dişi yapılıyor çocuk gibi suratı düşüyor, her duygunu yaşa ne yapmak gerekiyorsa içinden yap

Ayy o fransız mutfağı, hiç sevmemiştim peynirinide tatlılarınıda salyangozlar fln. Hoş pariside sevmedim ben, fransada hiç yaşayamazdım.

İnce düşünürsen okadar kafana takacak şey varki, mesela balık ızgara yiyorsun 5 dk önce pork pişirmişler onun yağında ohh. En iyisi yurtdışında vejeterian vegan beslenme.

Ehehe sıpalar ya, benimde kasılmam olunca nstye bağladılar hemşire gelip oğlanın kalbini buluo gidiyor 5 dk sonra oğluş kayıyor pozisyon değişiyor kalp atımı yok, hemşire yine gelip kalbini ayarlıyo benim sıpa yine kayıyo

Nası görüyosunuz oranızı buranızı yaa ben bakmıyom bile popoma ne zamandır
Bakan başka kimsede yok

Yok kız bende hazırlamadım daha ütülü hepsi bi yerleşmesi kaldı koca totomu her iş için kaldırıyorum ona üşeniyorum

Aynen valla erkekler dogursaydi eğer bi taneden fazla yapmazdılar:)
Bana öyle diyor da kanamam olduğunu görünce beni acı çekerken görünce kendide nerdeyse ağlıyordu:)

Zaten hiç bisey yemiyorum burda kahvaltı dışında bi yere gitsek de veganiz diyoruz vermesinler diye dediğin gibi o ızgarada aynı pişiriyorlar. Dışardan eşim getiriyor. Bi kaç gün idare edicez mecburen .
Yurdışında yaşamanın bi zor yanıda herşeye dikkat ederek almak yemek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…