Canım ben 1-2 defa yaptım o masajı ama bana göre bişi değil o :)
Benim açılma sorunum olmadı, bi de suda doğumdu, 0-10 cm açılmam benim 30-40 dk içinde oldu.
Suya girince de bebek önce baş sonra omuz popo vs çıkar ya, bende kafasıyla birlikte komple vücudu tek seferde çıktı. Tam fırlama yani
O hızlı çıkıştan dolayı azıcık bi dikiş gerekti ama dışardan kesi yapılmadı yani
Kızlar karnı acıyan var mi?
Ağrı değil sanci değil. Uc gundur karnim yara olmus gibi acıyor sizim sizim sızlıyor. Ilk hamileliğimde hiç hatırlamıyorum böyle bir şey.
Kızlar karnı acıyan var mi?
Ağrı değil sanci değil. Uc gundur karnim yara olmus gibi acıyor sizim sizim sızlıyor. Ilk hamileliğimde hiç hatırlamıyorum böyle bir şey.
Değişiyor bebeğin dayandığı yer neresiyse orası acıyor resmen
Sezeryan kesi yerim şimdiye kadar hiç acımadı ama karnım içerden içerden yanıyo sanki değişik bir his.
Biz daha çok anayiz dermişim
Mesela bı şey olunca ayyhh çatlıycam şimdi deriz ya, bak bizi ciddiye alırlar işte ne güzel :)) iyi tarafından düşünelim:)
Valizim biraz büyük,kendime ve oğluma yeter de artar. Kolay olma açısından oğlumun kıyafetlerini çoraplarını kombin şeklinde ayri ayri paketlicem açık renk paketlerde AliExpressten almıştım. 2 çanta biraz gereksiz olacak hemde içini dolduramicam gibi
Gebelik şekeri 1 kez olsun ise yaradı kilo almam durdu çok şükür. Siz alın annem alın zaten zayif hamile kaldınız,kimse benim gibi dana gibiyken hamile kalmadı
Ya aslında ortada hiçbirşey yok değil. Kendimin pijama takımları lohusa kilodu göğüs pedleri hazır onları çantalarım. Bebişin hastane çıkışları zıbınları diğer kıyafetleri annem cok bile diyor ama henüz yıkayıp yerleştirmedim başka şeyler de eklenirse diye. Haftaya izinli olacağım geniş geniş hallederim inşallah diye düşünüyorum