2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay rüya gibi bir doğum Allah bize de böyle kolay doğum nasip etsin

Kızlar sizce bununla emzirmek zor mu olur? Bir de çok mu hemşire kıyafeti gibi

Eklentiler

• 584BAFC9-8B24-4A5D-93BF-8621C9AE142F.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar karnı acıyan var mi?
Ağrı değil sanci değil. Uc gundur karnim yara olmus gibi acıyor sizim sizim sızlıyor. Ilk hamileliğimde hiç hatırlamıyorum böyle bir şey.

Yok kız bende hazırlamadım daha ütülü hepsi bi yerleşmesi kaldı koca totomu her iş için kaldırıyorum ona üşeniyorum

Canım utulenmişse çantaya koymaya ne var.Hazir sayılır.Ben dün yıkadım bugün ütüleyip yerlestirdim.Oturdugum yerde ütüledim o derece kalkmiyo totom

Kızlar karnı acıyan var mi?
Ağrı değil sanci değil. Uc gundur karnim yara olmus gibi acıyor sizim sizim sızlıyor. Ilk hamileliğimde hiç hatırlamıyorum böyle bir şey.

Sezeryan kesimin olduğu yer acıyor canım.Senin karnının her yeri mi?

Kızlar sizce bununla emzirmek zor mu olur? Bir de çok mu hemşire kıyafeti gibi

Düğmesiz olduğu için ya yakadan memislerini fırlatacaksın :) ya da asagidan sıyırıp meme vereceksin. Iki türlü de kullanışlı değil bence

Sezeryan kesimin olduğu yer acıyor canım.Senin karnının her yeri mi?

Değişiyor bebeğin dayandığı yer neresiyse orası acıyor resmen
Sezeryan kesi yerim şimdiye kadar hiç acımadı ama karnım içerden içerden yanıyo sanki değişik bir his.

Muhakkak öyle tabi canım ama bazıları çatlamıyor baksana onlarda çatlasın onlar ana değil mi
Biz daha çok anayiz dermişim
Mesela bı şey olunca ayyhh çatlıycam şimdi deriz ya, bak bizi ciddiye alırlar işte ne güzel :)) iyi tarafından düşünelim:)

Aynı çantaya doldur gitsin kız ne gerek var ayrı ayrı:))
Ben beraber yaptım canım
Ayrı hazırlıyorum canım.Ayri hazırlamanı tavsiye ederim.Seninle ilgilenecek kişi istedigi seye rahatlıkla ulaşabilir.
Daha hazırlamadım ama valizin bi kapağına benimki, diğer kapağına bebeğinkini koymayı planlıyorum. Kabin boy valizi alacağım birtek
Valizim biraz büyük,kendime ve oğluma yeter de artar. Kolay olma açısından oğlumun kıyafetlerini çoraplarını kombin şeklinde ayri ayri paketlicem açık renk paketlerde AliExpressten almıştım. 2 çanta biraz gereksiz olacak hemde içini dolduramicam gibi

Canım ben iki ayrı bohça yapıp aynı çantaya koyacağım. Eşim olur büyük ihtimalle yanımda ona anlatacağım. O verir bebek hemşiresine kıyafet takımını.
Aynen aynen. Bende eşime anlaticam neyin ne olduğunu,oda hemşirelere verir. Doğumda yanimda olacak eşim inşallah

Gebelik şekeri 1 kez olsun ise yaradı kilo almam durdu çok şükür. Siz alın annem alın zaten zayif hamile kaldınız,kimse benim gibi dana gibiyken hamile kalmadı
Ben zayıf hamiş kalmadım , maşallah etli butluyum ama göstermiyorum kilomu bilmiyorum niye kaç kilosun hey Kanadalı

Ya aslında ortada hiçbirşey yok değil. Kendimin pijama takımları lohusa kilodu göğüs pedleri hazır onları çantalarım. Bebişin hastane çıkışları zıbınları diğer kıyafetleri annem cok bile diyor ama henüz yıkayıp yerleştirmedim başka şeyler de eklenirse diye. Haftaya izinli olacağım geniş geniş hallederim inşallah diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…