Bende geç kaldığımı bile düşünüyorum tam zamanları canım hafta sonu 34 doluyo çantamı ancak hazırlayabilicem resmen bana bile erken değil mi diyolar arkadaş belli mi ki ne olacağı garanti köşede dursun işte boşver sen takma kuzum kimseyi
Bizdee bizde ve aynen
Hiç bişey hazır değil tam
Ya aslında ortada hiçbirşey yok değil. Kendimin pijama takımları lohusa kilodu göğüs pedleri hazır onları çantalarım. Bebişin hastane çıkışları zıbınları diğer kıyafetleri annem cok bile diyor ama henüz yıkayıp yerleştirmedim başka şeyler de eklenirse diye. Haftaya izinli olacağım geniş geniş hallederim inşallah diye düşünüyorumCanim ne erkeni haftamiz seninle ayni ben her seyimi hazirladim diyebilirim.Bir kac eksik haricinde.Hazirla sen bakma kimseye
Kendine haksızlık etme ben varım canım. Daha etiketleriyle duruyor kıyaferler falanBen tembeliye bebeğimin çantasını hazırladım.Yarina kendi çantamı hazirliyciyim inşallahBayram sonu ev temizliği vs zaman kalmaz bi de şimdiden ağırlaştım.İyi oldu aradan çıktı.Ben hazırladıysam hazirlamayan kalmamıştır sanırım
Ben tek çanta yapacağım canımKizlar siz kendinize ayri bebe ayri cantami hazirlicaksiniz? Ben beraber hazirlarim diye sey etiydim ama
Canım Herhangi bi terlik koyacağım hastaneden eve gelince atarım onları sadece foto çekilirken giyeceğim ayrı bi terlik kullanıcamKızlar hastanede giymeye nasıl terlik koyacaksınız
Kızlar hastanede giymeye nasıl terlik koyacaksınız
Bende halıları verdim bugün kocacımda bir güzel temizlik yaptı:)))
Ben 1 tane süslü takım almıştım tacı falanda var 40 tlye onu koyucam çıkarkende atıcam canımKızlar hastanede giymeye nasıl terlik koyacaksınız
Kızlar hastanede giymeye nasıl terlik koyacaksınız
Karnımı benimde zorluyorlar dediğin gibi ben acıyor drum normal dedi ama bilemiyorum canım diğer sorunlar yok bendeKızlar bebek karnımı çok zorluyo kemikleri batıyo resmen böyle napıyo bilmiyorum ama biyere doğru ittiriyo orası sivrilip semsert oluyo ve canım çok yanıyo
+
Ayaklarım çok ağrıyor dün gece koyacak yer bulamadım
+
Nefes alamıyorum ne otururken ne yatarken doğru pozisyon kavramı kalmadı artık
+
Karnım ağrıyo böyle afedersiniz biraz ishal da var böyle karnımı büken bi ağrı
Korkuyorum ya erken mi gelecek allah korusun
Sağol canım benimde normal terliğim var onla gideyim zaten dışarda giyiliyorCanım Herhangi bi terlik koyacağım hastaneden eve gelince atarım onları sadece foto çekilirken giyeceğim ayrı bi terlik kullanıcam
Sağol canım bende normal terlik götüreyimEvde uzun süredir kullanmadığım eski terlikler var.Onlari koyucam.Kullanip atıcam canım.Hastaneye çok gelen olmuyor zaten.Lohusa terliklerimi evde kullanıcam.
Ben o süslü olanlardan almadım canım da normal terliğim var onu koyayım bariBen 1 tane süslü takım almıştım tacı falanda var 40 tlye onu koyucam çıkarkende atıcam canım
Temizlik bitmeyor ki bacım :))Bayram sonu inşallah halıları vericem.Kocacim anacım kaynanacim ve komşucum da temizlik yapacak
Kullan at bi havlu terlik kullanacağım. Eşim Kıbrıs'a iş gezisine gitmişti oteldeki mavi terliği kullanmış pembeyi almış getirmişgayet güzel onu götüreceğim. Sonra atarım. Foto çekim vs yok zaten bizde. O yüzden süslü bir şey almadım. Geçen bir şey için incik boncuk, kurdela, düğme vs. satan bi dükkana girdim. Süslenmiş de satılıyordu alıp kendisi süslemek isteyenler için boş hali de vardı. Öyle bi yerden süssüz alabilirsin.
Bizim hastanede öyle kendi kıyafetlerini giydiriyorlar ama diğerlerini hiç bilmiyorum bişey sölemiyolar ki anacım illa herşeyi sorucanBurda hastane çantasına bebek için hiç biseye gerek yok hepsini hastane veriyor bezini ıslak mendili giyecek ilk kıyafetleri onlar giydiriyor ama ben yinede goturucem inşallah bi gün sonra kendi kıyafetlerimi giydiririm .Benim için de pedi falan hep onlar veriyor.
Şuan hastanedeyim tamamen hazırlıksız gelmiştim dış fırçasından vücut losyonuna kadar herşey getirdiler sadece evden pijama falan getirttim bu yönden hazırlıksız olsak bile zorda kalmıyoruz.
Taç terlik bi takım aldım onu koyucam canım ama illa gerek değil bence gelen giden olmucaksaKızlar hastanede giymeye nasıl terlik koyacaksınız
Benim hep sınırlarda canım basta düşüktü şimdi de sınırdaKan ilacı kullanmasına rağmen değerlerinde herhangi bir yükselme olmayan var mı aranızda benim gibi
geçmiş olsun canım nasıl tespit ettilerBende varmış hiç duydunmu gebelikte boyle bişey
Ben canımm, gittikçede düşüyorKan ilacı kullanmasına rağmen değerlerinde herhangi bir yükselme olmayan var mı aranızda benim gibi
Sağol canım olsada zaten o süslü lohusa takımlarından da almadım abes durmaz sanırım. Çok hoşuma gitmiyor fazla süslüTaç terlik bi takım aldım onu koyucam canım ama illa gerek değil bence gelen giden olmucaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?