2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bugün midem bulanıyor oğluşumda kıpır kıpır aşağda baya bi baskı var acaba bebek dönmüş olabilir mi daha erken mi

Temizlik bitmeyor ki bacım :))

Ayy biter mi hiç.Eşim temizliyor arada sağolsun.Bayram sonu buyuk temizlik olacak.Temizlige giden komşum var camları ve duvarları mutfak dolaplarıni silecek o.Annemle kaynanam da kalanlarini yapacak.Koltuklari da yikaticam eve gelip yıkıyorlar.

Sağol canım olsada zaten o süslü lohusa takımlarından da almadım abes durmaz sanırım. Çok hoşuma gitmiyor fazla süslü
Hastanede kalma süreniz kısa canım dediğin terlik yeterli olur, biz uzun kalınca ben hem banyo için terlik hazırlamıştım hem pantuflu yumuşak terliklerden koymuştum, şimdiden kullanıyorum

Ohhh süper valla bende bir kadın tutmayı düşünüyorum başka türlü zor ablam dışarda annem rahatsız el mecbur hçde sevmem kadın gelsin ama napıcan

Ohhh süper valla bende bir kadın tutmayı düşünüyorum başka türlü zor ablam dışarda annem rahatsız el mecbur hçde sevmem kadın gelsin ama napıcan

Tanıdık kişilerin yapması iyi oluyor canım.Annemle kaynanam maşaallah benden sağlamlar herşeyi biz yapalım diyolarda.Ben kıyamıyorum cam duvar sildirmeye utanırım yani.Komsumda tertemiz yapar ilk doğumumda bahar kış temizliklerinde onu çağırdım hep.

Hastanede kalma süreniz kısa canım dediğin terlik yeterli olur, biz uzun kalınca ben hem banyo için terlik hazırlamıştım hem pantuflu yumuşak terliklerden koymuştum, şimdiden kullanıyorum
Evet canım nasip olursa bir gün kalacağım hastanede yeterli olur dediğin gibi. Sizin orada bir hafta mı yatış vardı

Öyle tabii ben anlamda önceden gittim temizliğini memizliğini yaptım ama bana gelince şans yok anam :) çocuklar okula gidiyor kapanmadan gelemez kız

Sabah akşam kan hapı içmekten sıkıldım artık. Hamile değilken 12.8 di. İki ay sonra 10.2 oldu. Günde iki tane kan ilacı içiyorum 10.3 olmuş ya. Hiç icmesem daha mı düşerdi ki nolurdu. Yükselmiyor. Çok da dikkat ettim kalsiyumla falan almadım. Kafeinle almadım hep bekledim.

Valla ben 12.1 ile başladım gebeliğe, sonra ilç milaç 9.1 e düştü ona rağmen. Hatta ilaçlarımı C vitamini içeren besinlerle almaya dikkat ettim, demir içeren yiyecek artı C vitamini kombini yaptım genelde kahvaltılarda ama yine de düştü. İlaçlar çünkü hemen sonuç vermiyor depoların yerine gelmesi en az 6 ay sürüyor

Benim de düşük hamilelikten önce maltofer kullanıyordum hamilelikte de ona devam ettim geçen ay kadar geçen ay değiştirdi doktor yetersiz kalıyor heralde dedi. Sidefer kullanıyorum şimdi bir tık yükselmiş bu ay. Belki senin de doktorun ilacı değiştirse işe yarar.

bence bir de portakal suyuyla beraber almayı dene, turunçgiller demir emilimini arttırıyor diye biliyorum.

Var ya ben de maltofer kullaniyordum. Hiç yükselmedi. Ferro sanol kullan dedi. Onu da yutamadım dedim. O zaman sidefer stick yazayım dedi. O da pahalı geldi ya. 20 tane 75 lira . Günde iki kere icicem. Aylık 225 lira yapar çok geldi. Ferro sanolu zor da olsa yutuyom artık.

Geçmiş olsun canım. Ben de ateş halsizlik mide yanmasi yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…