Canim aramızda 2 hafta var neredeyse ve benim kıza uzun diyorlar. Senin de mankenler gayett uzun ❤ Didem Soydan olacak bizim kizlarKızlar benim de cuma günü kontrolüm var. 2.5 hafta önceki kontrolde birinin boyu 45 cmdi (31 Haftalıkken). Fazla uzun diil mi?
Bir de içinizde en erken ben doğurucam galiba? En uzun ihtimalle 17 haziran. Var mı daha önce planlanan
Ayy evet baya az kalmışşKızlar benim de cuma günü kontrolüm var. 2.5 hafta önceki kontrolde birinin boyu 45 cmdi (31 Haftalıkken). Fazla uzun diil mi?
Bir de içinizde en erken ben doğurucam galiba? En uzun ihtimalle 17 haziran. Var mı daha önce planlanan
Maşallah ikinize deSelam guzel hanimlar ❤ Bugün çalışabilir raporumu aldım ben de. Hastaneme net karar verdim. Odalarını gezdim, biraz da heyecanlandımKızımı görmeye gittim. Bizim manken 44 cm olmuş 2100 gram. Ilk defa yüzünü çok net göremedik. Kordon kapatmış Bir sorun görülmediğinden 15 gün sonra gel dedi doktorum. Ben panda da 15 günde 1 kilo daha almışım, oldu +13
Ben +14Selam guzel hanimlar ❤ Bugün çalışabilir raporumu aldım ben de. Hastaneme net karar verdim. Odalarını gezdim, biraz da heyecanlandımKızımı görmeye gittim. Bizim manken 44 cm olmuş 2100 gram. Ilk defa yüzünü çok net göremedik. Kordon kapatmış Bir sorun görülmediğinden 15 gün sonra gel dedi doktorum. Ben panda da 15 günde 1 kilo daha almışım, oldu +13
Aa doğru valla. Ee o zaman normal gidiyor bizimki de. Beni heveslendiriyorlar boşuna uzun olacak diyeMaşallah ikinize de
Aylardır yüzünü göremeyenler naapsın :)
Boyu şu alttaki imzada da öyle yazıyo bak tesadüf mü acaba
Artık boya diil ağırlığa gidiceklermiş öyle demişti dr 51 doğarlar bence
https://ty.gl/rgftsx7x bende bunu düşünüyorum canımkızlar hastane için rahat önü açık bir terlik arıyorum nerden bakayım sizce? havlu olanlardan istemiyorum
bir de şu nasıl ?
TRENDYOLMİLLA Beyaz Kadın Terlik TAKSS19OZ0014 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla
TRENDYOLMİLLA Beyaz Kadın Terlik TAKSS19OZ0014 yorumlarını inceleyin, Trendyolmilla'da özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benim çarşamba günü belli olucak 17 haziran 18 19 20:) o hafta içinde olucakKızlar benim de cuma günü kontrolüm var. 2.5 hafta önceki kontrolde birinin boyu 45 cmdi (31 Haftalıkken). Fazla uzun diil mi?
Ben de araştırıyorum canım uyku arkadaşıYa kızlar uyku arkadaşı kullanacak ya da kullanan var mı? Gereklimidir bilemedim. Bugün eşimi tutmasam alıyordu. 300 küsür lira. Evin cimrisi olarak engel oldum ama emin de olamadım. Siz ne diyorsunuz?
Hadi ya? Ohooooo kim bekleyecek o kadar ki?Araştırdım ben bugün emzirme bittikden sonra içebiliriz anca
Bana da kilosu fazla gelmedi sanırım olcumlerle. alakaliCokda önde değil canım benim 31.haftada 2350 çıktı kilosu
Ben geçenlerde bitane kuzu almıştım yumuşacık hemde arabasina falan asabiliyorsun. Demek kokumuz sinsin diye onunla yaticaz aaa ne güzel bir fikir hiç bilmiyordummKızlar illa battaniyeli bişi almanıza gerek yok ki uyku arkadaşı için şuan bir tane oyuncak ediniyorsunuz akşamları onunla yatıyorsunuz kokunuz siniyor sonra bebeğin yanına koyuyorsunuz bukadar
Yok canım benim bahsettiğim beyaz gürültülü olanlardanKızlar illa battaniyeli bişi almanıza gerek yok ki uyku arkadaşı için şuan bir tane oyuncak ediniyorsunuz akşamları onunla yatıyorsunuz kokunuz siniyor sonra bebeğin yanına koyuyorsunuz bukadar
Ay bende kilo veriyorum yaa aksi bir durum mi var ki diye kafam çok karisik. Cumaya randevu aldık ama daha 4 gün var. Canım hiç bir şey yemek istemiyor. Kalorili şeyler yemeye çalışıyorum ceviz fındık falan gibi ama sabah kalktım bı kilo daha gitmiş. Acaba 5 kilo ödem tutma ihtimalim var mıydı ki ? Senin mankenini yesinlerSelam guzel hanimlar ❤ Bugün çalışabilir raporumu aldım ben de. Hastaneme net karar verdim. Odalarını gezdim, biraz da heyecanlandımKızımı görmeye gittim. Bizim manken 44 cm olmuş 2100 gram. Ilk defa yüzünü çok net göremedik. Kordon kapatmış Bir sorun görülmediğinden 15 gün sonra gel dedi doktorum. Ben panda da 15 günde 1 kilo daha almışım, oldu +13
Benimde 2 hafta önce 45 cm dedi 31 haftalıkken canım ama tahmini söylüyorlar tabiKızlar benim de cuma günü kontrolüm var. 2.5 hafta önceki kontrolde birinin boyu 45 cmdi (31 Haftalıkken). Fazla uzun diil mi?
Bende biyerde okumuştum canım o yanında oldumu güvende hissediyormuş kokusundanBen geçenlerde bitane kuzu almıştım yumuşacık hemde arabasina falan asabiliyorsun. Demek kokumuz sinsin diye onunla yaticaz aaa ne güzel bir fikir hiç bilmiyordumm
Kiloda aynı gidiyoruzSelam guzel hanimlar ❤ Bugün çalışabilir raporumu aldım ben de. Hastaneme net karar verdim. Odalarını gezdim, biraz da heyecanlandımKızımı görmeye gittim. Bizim manken 44 cm olmuş 2100 gram. Ilk defa yüzünü çok net göremedik. Kordon kapatmış Bir sorun görülmediğinden 15 gün sonra gel dedi doktorum. Ben panda da 15 günde 1 kilo daha almışım, oldu +13
Benimkiler miadında 49 ve 50 cm olarak doğdular. Belki 52 53 54 falan doğar seninkiler.Kızlar benim de cuma günü kontrolüm var. 2.5 hafta önceki kontrolde birinin boyu 45 cmdi (31 Haftalıkken). Fazla uzun diil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?