2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim aramızda 2 hafta var neredeyse ve benim kıza uzun diyorlar. Senin de mankenler gayett uzun ❤ Didem Soydan olacak bizim kizlar

Ayy evet baya az kalmışş

49-50-51 cm normal yenidoğan boyları canım

Maşallah ikinize de

Aylardır yüzünü göremeyenler naapsın :)

Boyu şu alttaki imzada da öyle yazıyo bak tesadüf mü acaba
Artık boya diil ağırlığa gidiceklermiş öyle demişti dr 51 doğarlar bence

Ya kızlar uyku arkadaşı kullanacak ya da kullanan var mı? Gereklimidir bilemedim. Bugün eşimi tutmasam alıyordu. 300 küsür lira. Evin cimrisi olarak engel oldum ama emin de olamadım. Siz ne diyorsunuz?

Ben +14

Aa doğru valla. Ee o zaman normal gidiyor bizimki de. Beni heveslendiriyorlar boşuna uzun olacak diye manken yapacaktım ben onu yaa, daha anasına babasına bakacaktı. Tuhh

Benim çarşamba günü belli olucak 17 haziran 18 19 20:) o hafta içinde olucak

Ya kızlar uyku arkadaşı kullanacak ya da kullanan var mı? Gereklimidir bilemedim. Bugün eşimi tutmasam alıyordu. 300 küsür lira. Evin cimrisi olarak engel oldum ama emin de olamadım. Siz ne diyorsunuz?
Ben de araştırıyorum canım uyku arkadaşı
Çeşitli markaların var ama bazıları gereksiz pahalı bilemedim hangisi mantıklı

Kızlar illa battaniyeli bişi almanıza gerek yok ki uyku arkadaşı için şuan bir tane oyuncak ediniyorsunuz akşamları onunla yatıyorsunuz kokunuz siniyor sonra bebeğin yanına koyuyorsunuz bukadar
Ben geçenlerde bitane kuzu almıştım yumuşacık hemde arabasina falan asabiliyorsun. Demek kokumuz sinsin diye onunla yaticaz aaa ne güzel bir fikir hiç bilmiyordumm

Ay bende kilo veriyorum yaa aksi bir durum mi var ki diye kafam çok karisik. Cumaya randevu aldık ama daha 4 gün var. Canım hiç bir şey yemek istemiyor. Kalorili şeyler yemeye çalışıyorum ceviz fındık falan gibi ama sabah kalktım bı kilo daha gitmiş. Acaba 5 kilo ödem tutma ihtimalim var mıydı ki ? Senin mankenini yesinler

Benimde 2 hafta önce 45 cm dedi 31 haftalıkken canım ama tahmini söylüyorlar tabi
Ay evet sen hepimizden önce doğurucaksın galiba çok heyecanlı

Kiloda aynı gidiyoruz
Maşallah kızışına büyümüş fındık

Benimkiler miadında 49 ve 50 cm olarak doğdular. Belki 52 53 54 falan doğar seninkiler.
En güçlü etken gen. Özellikle doğum sonrası bu acayip fark ediyor. Doğum boy ve kiloları çok iyi benimkilerin. Lâkin şu an sınıfın kısalarındanlar. Ebeveynleri kısa çünkü
Neyse ki çok şükür sağlıklılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…