2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimki vicium d3. Çoklu vitamin galiba. İlk gittiğimden beri onu yazıyor.
Ben ımom yerine regenesis aldım bu kez. Seninki bunlar yerıne gecen bir vitamın mı canım. Osteozinc kullanıyordum kalsıyum olarak da ama bunu da degıstırmek istiyorum.Ayrıca d vit. kullanmıyorum magnezyum da ıcmıyorum osteozinc kullanınca ama bir ara ishal sorunum oldu hepsini degıstırmeye karar verdım vitamınlerin onlardan biri yaptı ama hangısı emin olamadım

Kalsıyum ılacık bıttı kızlar sız hangısını kullanıyorsunuz bu sefer baska marka almak istiyorum
Calciday d3 kullanıyorum oldukça memnunum canım kombin vitaminleri ve omegayı bıraktım
Ek olarak Decavit kalsiyum ve ferrum
Magnezyumada yeni başladım

Vicium d3 yazarken nbl alg oil yazdı. Nbl omega kaynağı. Balık besini algden. Aslında çok iyi. Ben de bitince daha ekonomik olsun diye bu ay I mom omega aldım. Bi önceki gidişimde krampları söyleyince de magnorm yazdı.
Yani vicium d3 ayrı omega ayrı magnezyum ayrı alıyorum. Artı kan için ferro sanol kapsül vardı.

Benim doktor kalsiyumdan hic bahsetmedi bu zamana kadar ben neden kullanmiyorum acaba e nabizdan gecmise donuk kan sonuclarima baktim simdi siz konusunca ama kalsiyumu degerlerimi goremedim ben imom ve magnezyum kullaniyorum sadece

Yine idrar yolları enfeksiyonuu

Ay aminnnn. Bakalım nasıl olacak bu maceramız :)

Benim doktor kalsiyumdan hic bahsetmedi bu zamana kadar ben neden kullanmiyorum acaba e nabizdan gecmise donuk kan sonuclarima baktim simdi siz konusunca ama kalsiyumu degerlerimi goremedim ben imom ve magnezyum kullaniyorum sadece
Bana da kalsiyum hiç verilmedi. D vitaminim iyi çıkınca d vitamini takviyesi de vermedi. İmom magnezyum ve Ferro sanol kan ilacı verdi sadece.

Yine idrar yolları enfeksiyonuu
32. Haftadan sonra artabiliyormus idrar yolu enfeksiyonu. Ben çok oldum. Şimdi yeniden başlamasından korkuyorum.
Calciday d3 kullanıyorum oldukça memnunum canım kombin vitaminleri ve omegayı bıraktım
Ek olarak Decavit kalsiyum ve ferrum
Magnezyumada yeni başladım
Decavit de kocaman ya. Zaten hap yutma problemim vardı. Günde kaç tane hap yutmak zorunda kaliyorum. Ben de OMEGA içerikli vitaminim bitince decavit var evde ona geçmeyi düşünüyorum. İkiye bölüp yutarım artık. Sen neden kombin vitaminleri bıraktın canim

Bana da kalsiyum hiç verilmedi. D vitaminim iyi çıkınca d vitamini takviyesi de vermedi. İmom magnezyum ve Ferro sanol kan ilacı verdi sadece.

Gerek yok demekki bilemedim ki yani bebek artık bizden çok fazla kalsiyum alacaği için sanki takviye edilmesi gerekir diye düşündüm ama ben demirde kullanmiyorum imom yeterli geliyor şimdilik sana dedi ek birşey vermedi neyse ay sonu tekrar gideceğim o zamana sormak için not alayim bari

Bu haftalarda bebeğin kalsiyum ihtiyacı maksimum seviyeye çıkıyormuş. Ben süt de içmeye başladım. Eskiden içmiyordum. Bir tabak yoğurt bir bardak süt ve sabahları peynir tüketiyorum. Ben de sorayım doktora unutmayim.

Bebeğimin gelişimi iyi çok şükür canım göbek farkıda öne geçti beslenmemi düzelttim eksiklik hissetmiyorum bide hap yutmaktan cidden sıkıldım artık
Bi kalsiyum çok önemli kemikleri için bide kan decavit içindede yeterince vitamin var magnezyumu da kramp artarsa diye yazdı
İnan evde torba torba duruyo herşey en çokta onlardan kurtulacağım için seviniyorum

Bende çok oldum canım. En son geçmişti şimdi yeniden tekrar etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…