2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Son düzenleme:
Benim doktor kalsiyumdan hic bahsetmedi bu zamana kadar ben neden kullanmiyorum acaba e nabizdan gecmise donuk kan sonuclarima baktim simdi siz konusunca ama kalsiyumu degerlerimi goremedim ben imom ve magnezyum kullaniyorum sadece

Bilmiyorum ki canım. Benim biraz yaşım var acaba ekstra gerekir diye mi düşündü ki. Ben hamilelikten önce de kahvaltıda çay yerine süt içen biriydim. Bir tek yaz mevsiminde süt istemiyordu canım. Hala her gün bir bardak süt içiyorum. Yoğurt düzenli değil. Ama içecek durumlarında ayran tercih ediyorum. Peynir çeşitlerini de seviyorum. Kelle, van otlu peynir, süzme, pınar beyaz.
Bir de I mom un türevleri varmış. Ben I mom omega aldım. Belki senin I mom kalsiyum içeriklidir.
Çiğ badem de kadınlar için kalsiyum kaynağı. İki tane ince kabuk çiğ badem alıyorum her gün.

Canım ben şunu aldım sonrasında da kullanırım

Merhaba herkese
Öncelikle tüm anne adaylarının sağlıkla bebişlerini kucaklarına almalarını dilerim
Benim ufak bir isim sorunsalım var.Kızımız için hangi ismi koyacağımıza bir türlü karar veremedik. Anlamlı isim önerilerinize can-ı gönülden ihtiyacım var

İlk bebek mi? Bizde ilk bebekte kararsızdık. 4 isim vardı aklımızda. En son bebek doğdu eşime nüfusa giderken dedim şu olsun diğer düşündüğümüzü ise gayri resmi göbek adı gibi koyduk. Nüfusta tek isim koymanı öneririm. Okulda zor oluyor. Bir de anlamı ne sorusuna sebebiyet verecek isimlere de gıcık oluyorum.
Tek, net, güzel bir şeyler koyabilirsin.

Bugün sordum kalsiyum takviyesinin yoğurt peynir süt ve süt ürünleri dedi d vitamini düşükse istediğin kadar takviye al çok bı faydası olmaz ki dedi benimde d vitamini. Biraz düşüktü onu kullan yeterli dedi

Süt sapmayı da koy canım

Selam guzel hanimlar ❤ Bugün çalışabilir raporumu aldım ben de. Hastaneme net karar verdim. Odalarını gezdim, biraz da heyecanlandım Kızımı görmeye gittim. Bizim manken 44 cm olmuş 2100 gram. Ilk defa yüzünü çok net göremedik. Kordon kapatmış Bir sorun görülmediğinden 15 gün sonra gel dedi doktorum. Ben panda da 15 günde 1 kilo daha almışım, oldu +13

Bende düşündüm de onların altı hemen ıslanıyor lavaboya galan gidicez sonuçta. En iyisi normal terlik
O yüzden yedekli gidicem
Özelde öyle su falan olmuyo yerlerde pek sürekli siliniyodu
Sondayı ikinci gün mü çıkarıyolardı bide ya onu unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…