2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Orda kalacak mısın? Ben bayram günleri tabiri caizse süslenip püslenip gitcem. Öncesinde arefe falan acayip stresliler. Kv ve görümce temiz evi sürekli temizliyorlar.
Yok kuzu 1gün kalırım en fazla , yardım etmem tabiki karnım burnumda zaten kendi işimi zor yapar oldum :) otur Kız süslü püslü zaten son bebissiz günlerimiz

Iste canim bende onu diyorum sonucta bazen oyle olumsuz seyler paylasiliyo.ki aa bizde de olur mu diye bizimde asiri kaygilandigimiz.olabiliyo.Sonucta sikinti paylasiliyosa guzel seylerde paylasiliyo.Foruma cok yazan biri degilim ama inan bazen yazacagim.zaman.kirk defa dusunuyroum bakiyorum oyle basit seylere tepkiler veriliyo ki.Neyse en iyisi konuyu kapatmak.Rabbim.hepimize saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah

Mübarek arefe günü birbirinizi kırıp kırılmayın Canlar
Allah hepimizin endişelerini yok etsin, yavrularımıza sağlık versin hepimizin kaygıları var.. biz ikiz anneleri şekerli anneler kilo konusunda biraz daha endişeliyiz acaba şekerden mi etkilenecek, acaba biri gelişip diğeri geride mi kalacak.. benimde biri önde biri geride kaldı yavruların Allah’a emanetler artık yapacak birşey yok

Pelincim sakin.
Sen bir süre bebek bekledin. Tiroid şeker gibi hastalıkların var. Esprili birisin ondan yazdığını anladım ben.
Direkt mesaja bakarak yanlış anlaşılma olmuştur en fazla.

Pelincim sakin.
Sen bir süre bebek bekledin. Tiroid şeker gibi hastalıkların var. Esprili birisin ondan yazdığını anladım ben.
Direkt mesaja bakarak yanlış anlaşılma olmuştur en fazla.
Evet benimki dahada kilolu 2 hafta 3 hafta önde diye endişe ettiklerini düşündüğümden yani benimki dahada iri yalnız değilsiniz takmayın gibi.

Hakikaten baya uygunmus ama kalmamısteşekkür ederiz canım haber verdiğin icin böyle indirimlerden nasıl haberimiz olur ya ben hep en son duyarım
Migros’un sitesini ara ara takip ediyorum canım ayda bir oluyor molfix indirimi mutlaka. Dün yazsaydım keşke aklıma bugün geldi. Benim eve yakın Migros küçük belki ondan yokmuştur büyük Migros varsa yakınında bir bak yolun düşerse

Canım ne iş yapıyorsun? Bugün bankalar falan açık galiba.
Sorma ben de hiç o yoldan geçmemiş gibi kaygılanıyorum bazen. İnş. güzelce kavuşuruz bebelere..
Bankaciyim canım bende, cuma günü de son kez gidiyoruz insaAllah ondan sonra minnak imi bekleyeceğim artık nasip olursa

Merhaba canlar , ufak bir surtusme olmuş galiba, bencede son zamanlarimiz hepimizin minik kuzuları ile ilgili kaygıları var , yani biraz sakin olalım burda birbirimize nisbet yapmak ya da can sıkmak için konuşmuyoruz Yeni şeyler öğreniyoruz bu bebiş kilosunun sağlıkla alakalı olmadığını ben buradan öğrendim mesela.. birbirimize derman olduk yoldaş olduk birbirimizi kırmayalım

Benimde Doğum sonrası ile kaygilarim var sizi le paylaşmak istiyorum.. Annem gelecek doğumdan sonra erkek kardeşimle, erkek kardeşim ergen ve çok iyi anlaşamayız vr rahatta edemeyecegimi biliyorum, emzirme , giyinme , sıcak hava Vs. Şimdiden Onun kaygısı var bende.. bebisimle ve kocamla yalnız kalmak istiyorum resmen... Annem kardeşimi de bırakamaz babam yasamiyor. vicdanen kendimi çok rahatsız, Doğum ve sonrası için çok stresli hissediyorum. Annem de erken gelmek istiyor 37, haftada.. offff ki ne offf

Bendede var kuzu keskin bi ağrı olup geçiyor doğum is coming

Valla bende yalnız kalmak istiyorum buda bir doğum psikolojisi herhalde.ama sezeryan olacağı için bir ileride şart annem ablam gelicek benimde doğumdan 2 3 gün önce ne kadar kalırlar bilmiyorum sonrada KV le oğlu gelicek mecbur gelecek KV tek gelemiyor uzakdan gelicekler nasıl olucak bende onu düşünüyorum seninki kardeş gene iyi :) ben nasıl yapıcam bilmiyorum

Ben kendim güzel beslenemediğim ve yeteri kadar yiyemediğim için bebeğin kilo alımı benim için sevindirici bişey
Çünkü ben yiyenedikçe ve kilo almadığım için vicdan azabı çekiyorum. Ama dr ziyaretinde bebeğin gelişimini öğrenince sevinçle burada paylaşıyorum. Üzüyosa bu bazı arkadaşları hakkını helal etsin lütfen

Bende de birkaç gün önce oldu 2-3 gün sürdü ama geçti daha sonra Fark etmeden üşüttüm galiba diye düşünüyorum Eğer sıklaşmazsa ve devam etmezse sıkıntı yoktur bence sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…