Yok kuzu 1gün kalırım en fazla , yardım etmem tabiki karnım burnumda zaten kendi işimi zor yapar oldum :) otur Kız süslü püslü zaten son bebissiz günlerimizOrda kalacak mısın? Ben bayram günleri tabiri caizse süslenip püslenip gitcem. Öncesinde arefe falan acayip stresliler. Kv ve görümce temiz evi sürekli temizliyorlar.
Iste canim bende onu diyorum sonucta bazen oyle olumsuz seyler paylasiliyo.ki aa bizde de olur mu diye bizimde asiri kaygilandigimiz.olabiliyo.Sonucta sikinti paylasiliyosa guzel seylerde paylasiliyo.Foruma cok yazan biri degilim ama inan bazen yazacagim.zaman.kirk defa dusunuyroum bakiyorum oyle basit seylere tepkiler veriliyo ki.Neyse en iyisi konuyu kapatmak.Rabbim.hepimize saglikli hayirli evlat nasip etsin insallahbence sürekli kötü şeyler paylaşılıyor, cenazeye giden insan psikolojisi gibi bilinçaltı arka planda ölen ben değilim diye sevinir ya sizinkisi de o hesap. o yüzden iyi olanın paylaşılmasından rahatsız oldu bazı hanımlar bence. illa buraya gece uyuyamıyorum, ağrım sızım bitmiyor, gece gündüz ağlıyorum, rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm gibi her kötü detayı sizinle paylaşıp sizin de moralinizi bozmam lazım demek ki. alınmaksa ben daha çok alındım açıkçası. keşke bişi demim demim derken gerçekten demeseymiş. hoş olmadı. arkadaş ortamındaki gereksiz yerde aşırı duyar kasan insanlara benzedi.
İlk gebelik normal görünüyor şimdilik canım, Sen nereye gidiyorsunEvet canım senin normal mi ilk gebelik mi
Pelincim sakin.Valla cnm öyle düşünemicem çok sinirlendim.hepimiz hassasız ben burada şekeri olmayan gebelere haftasıyla uyumlu olan annelere cıkışıyormuyum niye yazıyorsunuz diye yazıcak tabi ayrıca onlar adınada gayet mutluyum burda bunları okuyup fesatlanıyorsa ki boşuna fesatlanmış cünkü düşündüğü gibi bebeğim sağıklı değil .bence böyle fesatlanan bunları duymakdab rahatsız olan varsa bence foruma girip kendine kötülük etmesin kafası rahat olur .böyle şeylere takılmak iyi değil
Evet benimki dahada kilolu 2 hafta 3 hafta önde diye endişe ettiklerini düşündüğümden yani benimki dahada iri yalnız değilsiniz takmayın gibi.Pelincim sakin.
Sen bir süre bebek bekledin. Tiroid şeker gibi hastalıkların var. Esprili birisin ondan yazdığını anladım ben.
Direkt mesaja bakarak yanlış anlaşılma olmuştur en fazla.
Migros’un sitesini ara ara takip ediyorum canım ayda bir oluyor molfix indirimi mutlaka. Dün yazsaydım keşke aklıma bugün geldi. Benim eve yakın Migros küçük belki ondan yokmuştur büyük Migros varsa yakınında bir bak yolun düşerseHakikaten baya uygunmus ama kalmamısteşekkür ederiz canım haber verdiğin icin böyle indirimlerden nasıl haberimiz olur ya ben hep en son duyarım
Aminnn insaAllah öyle olur :)Genelde 2. Daha kolay oluyor diye duyuyorum normal doğum yapanlarda inşallah öyle olur
Bankaciyim canım bende, cuma günü de son kez gidiyoruz insaAllah ondan sonra minnak imi bekleyeceğim artık nasip olursaCanım ne iş yapıyorsun? Bugün bankalar falan açık galiba.
Sorma ben de hiç o yoldan geçmemiş gibi kaygılanıyorum bazen. İnş. güzelce kavuşuruz bebelere..
Bendede var kuzu keskin bi ağrı olup geçiyorKızlar 2 gündür kasığıma ani bir ağrı giriyor keskin ama hemen geçiyor oluyor mu sizdede normal mi yoksa erken doğum belirtisi mi :)) kendimi dinlemekden Yoruldum su son günleride bi gecirsem başka bişey istemicem
Valla bende yalnız kalmak istiyorum buda bir doğum psikolojisi herhalde.ama sezeryan olacağı için bir ileride şart annem ablam gelicek benimde doğumdan 2 3 gün önce ne kadar kalırlar bilmiyorum sonrada KV le oğlu gelicek mecbur gelecek KV tek gelemiyor uzakdan gelicekler nasıl olucak bende onu düşünüyorum seninki kardeş gene iyi :) ben nasıl yapıcam bilmiyorumBenimde Doğum sonrası ile kaygilarim var sizi le paylaşmak istiyorum.. Annem gelecek doğumdan sonra erkek kardeşimle, erkek kardeşim ergen ve çok iyi anlaşamayız vr rahatta edemeyecegimi biliyorum, emzirme , giyinme , sıcak hava Vs. Şimdiden Onun kaygısı var bende.. bebisimle ve kocamla yalnız kalmak istiyorum resmen... Annem kardeşimi de bırakamaz babam yasamiyor.vicdanen kendimi çok rahatsız, Doğum ve sonrası için çok stresli hissediyorum. Annem de erken gelmek istiyor 37, haftada.. offff ki ne offf
No no no :))))Bendede var kuzu keskin bi ağrı olup geçiyordoğum is coming
Bende de birkaç gün önce oldu 2-3 gün sürdü ama geçti daha sonra Fark etmeden üşüttüm galiba diye düşünüyorumKızlar 2 gündür kasığıma ani bir ağrı giriyor keskin ama hemen geçiyor oluyor mu sizdede normal mi yoksa erken doğum belirtisi mi :)) kendimi dinlemekden Yoruldum su son günleride bi gecirsem başka bişey istemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?