- 4 Kasım 2018
- 293
- 834
- 23
- 35
Ben onlinedan baktım canım , ama migrosa her gittiğimde bakarım artık cok saolMigros’un sitesini ara ara takip ediyorum canım ayda bir oluyor molfix indirimi mutlaka. Dün yazsaydım keşke aklıma bugün geldi. Benim eve yakın Migros küçük belki ondan yokmuştur büyük Migros varsa yakınında bir bak yolun düşerse
Çoook asırı tesekkür ederimmmm
Kuzum işde bu doktorlar çok korkutuyor doktor heran erken gelebilir dediği için herşeyi dinlemeye baslıyosun yok öle sık olmuyor üşütme olabilir evet yada bu haftalarda normaldir kimbilirBende de birkaç gün önce oldu 2-3 gün sürdü ama geçti daha sonra Fark etmeden üşüttüm galiba diye düşünüyorumEğer sıklaşmazsa ve devam etmezse sıkıntı yoktur bence sıkma canını
Ultrason ölçülerine çok takılmamak lazım saglıklı olsun tüm bebekler canım tek dileğim bu. Su an bende sıkıntılı bir durum yok dimi plesanta yaşlanması falan dedin korktum şimdiCompeng ben 1 haziransa gittim 2132 gramdj 31+6 daydım sadece bir hafta onde dedi ... sana 2 hafta önde demiş saşirtici ... zaten plesanta yaslanmasi bu haftadalardan sonra başlıyor benim oglum son ay kilo almadi gibi bisey ... onemli olan saglikli olmalari ... bu ölcümlere takilmamak lazim
Çok sık olmuyorsa üzme kendini yoktur birşey Doktorum baya rahatlatıcı konuşuyor o konularda ve dediği şeyler özetle eğer ritmik değilse sancılar ağrılar takip et ama korkma sıkıntı yoktur ama hareket 12saatte 10dan azsa ya da ritmik bir ağrı kasılma varsa o zaman hemen gelKuzum işde bu doktorlar çok korkutuyor doktor heran erken gelebilir dediği için herşeyi dinlemeye baslıyosun yok öle sık olmuyor üşütme olabilir evet yada bu haftalarda normaldir kimbilir
Bu bende de var. Kendi başıma olmak istiyorum ama bir taraftan da destek gerekecek farkındayım. Beni endişelendiren eşimin tarafı teyzesinin oğlu bile şimdiden gelme hesabı yapıyor. Tesettürlü olduğum için iki katı dikkat etmeliyim sıcaklarda evin içinde rahatça dolaşamayacağım gibi geliyor. Of bilmiyorumBenimde Doğum sonrası ile kaygilarim var sizi le paylaşmak istiyorum.. Annem gelecek doğumdan sonra erkek kardeşimle, erkek kardeşim ergen ve çok iyi anlaşamayız vr rahatta edemeyecegimi biliyorum, emzirme , giyinme , sıcak hava Vs. Şimdiden Onun kaygısı var bende.. bebisimle ve kocamla yalnız kalmak istiyorum resmen... Annem kardeşimi de bırakamaz babam yasamiyor.vicdanen kendimi çok rahatsız, Doğum ve sonrası için çok stresli hissediyorum. Annem de erken gelmek istiyor 37, haftada.. offff ki ne offf
Canım markette varmış indirim dün bana kasiyer neden öyle söyledi bilmiyorumBen onlinedan baktım canım , ama migrosa her gittiğimde bakarım artık cok saol
Evet gerçekten çok ayıp.bende insanların böyle düşündüğünü bilmezdim arkadas uzun zamandır düşünüyormuş sinir oluyormuş da yazamıyormuş bugün olan birşey değil.sen arkadasın yazdığından ne anladım bilmem ama gayet acık net yazmış.neyse bu tür düşüncelere sahip olan insanlar benden uzak dursun arkadaşım okumasın mesajımı yazmasın sadece kötü haberleri okusunlar.benim bu kadar tepkime üzüntüm ben üzülenle üzülürken sevinenle sevinirken herkez öyle değilmiş bu beni çok acıttı herkez yaşadığını yazmakda özgür kilolu olan kilosunu zayıf olan zayıf olanını ağrısı olan ağrısını parti veren partisini okumak istemeyen okumaz geçer ama bana tepki veremezGeçenlerde gelişiminin geriden geldiğini söylediğinde doktor ben de cok endişelenmiştim burda yazmıstım aynı durumu yasayan arkadaslar ıyı beslenınce aranın kapandıgını kendılerının de yasadıgını söyleyerek beni rahatlatmıslardı gercekten içim içimi yemeden sakince birdahaki kontrolu beklemiştim
Şimdi bu konuya gelecek olursak, evet şeker yuzunden iri olmasının istenmeyen bir durum oldugunu anneyı endişelendirdigini biliyoruz sizler de bunlarla ilgili kaygılarınızı yazarsınız herkes destek olur , ama ben de bi kac haftadır sanki bu kilo muhabbetının fazla sıktıgını göruyorum haftasıyla uyumlu olup olmadıgını takvımım uygulamasından kontrol ediyoruz Ama bu algı yinede var sanırım bazılarımızda cok kılolu demek annenın basarısı ya da basarısızlıgı. Açıkcası ben cok takılmıyorum kiloya kardesımden tecrubelıyız cok zayıf dogdu ama 1.80 su an sıkıntımız sadece gelişimden dolayı acaba erken mı alınır bebeklerimiz dıye burda uzuntumuzu paylaşıtık
Siz de iri olmasından yana endise paylastınız hergun aynı seyleri aynı kişilerin sureklı soylemesı bence bunu hissettiren
Ama asıl AYIP olan konu ; aylardır burda yazıyoruz herkesın herseyını tebrık eden kendı cocuguymus gibi ilgi gösteren ve iyi niyeti taaa burdan hissedilen Saryamarya ya fesatlanıyo demek ayıp olmadı mı? Kım baska cocuk kılo alıyo dıye fesatlanır mutlulugundan mutsuz olur demekki bakın bilincinizde bu var benim cocugum önde demekki kıskanılıyor arkadaslar daha doğmamıs cocuklar uzerınden bunlar cok yersiz herbiri farklı alanlarda cok basarılı olack bazı alanlarda basarısız olacak anneliği tatmıs hangi kadın bir baskasının cıcugunun kötü olmasını ister . Bence bayram öncesi lütfen tartısma ortamını güzelce anlasarak kapatalım empati yapalım kimse üzülmesin
Bilincimde bu mu var yok artık:)))))))) kimin bilincinde ne olduğu çok acık ve net:))))))Geçenlerde gelişiminin geriden geldiğini söylediğinde doktor ben de cok endişelenmiştim burda yazmıstım aynı durumu yasayan arkadaslar ıyı beslenınce aranın kapandıgını kendılerının de yasadıgını söyleyerek beni rahatlatmıslardı gercekten içim içimi yemeden sakince birdahaki kontrolu beklemiştim
Şimdi bu konuya gelecek olursak, evet şeker yuzunden iri olmasının istenmeyen bir durum oldugunu anneyı endişelendirdigini biliyoruz sizler de bunlarla ilgili kaygılarınızı yazarsınız herkes destek olur , ama ben de bi kac haftadır sanki bu kilo muhabbetının fazla sıktıgını göruyorum haftasıyla uyumlu olup olmadıgını takvımım uygulamasından kontrol ediyoruz Ama bu algı yinede var sanırım bazılarımızda cok kılolu demek annenın basarısı ya da basarısızlıgı. Açıkcası ben cok takılmıyorum kiloya kardesımden tecrubelıyız cok zayıf dogdu ama 1.80 su an sıkıntımız sadece gelişimden dolayı acaba erken mı alınır bebeklerimiz dıye burda uzuntumuzu paylaşıtık
Siz de iri olmasından yana endise paylastınız hergun aynı seyleri aynı kişilerin sureklı soylemesı bence bunu hissettiren
Ama asıl AYIP olan konu ; aylardır burda yazıyoruz herkesın herseyını tebrık eden kendı cocuguymus gibi ilgi gösteren ve iyi niyeti taaa burdan hissedilen Saryamarya ya fesatlanıyo demek ayıp olmadı mı? Kım baska cocuk kılo alıyo dıye fesatlanır mutlulugundan mutsuz olur demekki bakın bilincinizde bu var benim cocugum önde demekki kıskanılıyor arkadaslar daha doğmamıs cocuklar uzerınden bunlar cok yersiz herbiri farklı alanlarda cok basarılı olack bazı alanlarda basarısız olacak anneliği tatmıs hangi kadın bir baskasının cıcugunun kötü olmasını ister . Bence bayram öncesi lütfen tartısma ortamını güzelce anlasarak kapatalım empati yapalım kimse üzülmesin
Kıyamam gizli gizli yedim diyo ya:)))ben mesela korkumdan sucuk çok canım çekse de yiyemiyordum, doktor çok şişirir demişti. sizden gaz aldıktan sonra eşimden gizli gizli işyerinde yedim bir kere öyle şişme falan da olmadı. burada çok güzel şeyler de paylaşılıyor ama kötü şeylerde birbirimize destek olurken iyi bir şey paylaşıldığında tepki de göstermemek gerekir. burada sadece dert anlatmıyoruz sonuçta.
ben çalıştığım için her zaman girip her zaman yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum yazılanları. dediğim gibi deneyimlerinizden de öğreniyorum. çok pimpirikli bir insanım normalde, sizin sayenizde takmıyorum bazı şeyleri.
Yapmayın Allah aşkına şimdi de her mesajımızın arkasına gülücük koyup laf soktuğumuzu mu düşüncez. Herkesin bilinci kendine net demekki etrafa net değil bu kadar yalnıs anlasılma olduğundan bunu anlıyoruz . O yüzden ben hiiç kalp kırmak da kırılmak da istemiyoeum yazı dili nasılsa, ve kimse kimseyi tanımadığından konusmak suclamak kolay ben siz feaatsınız kötüsünüz demiyoeum ama gördugum kadarıyla onun da öyle oldugunu asla düşünmüyorum diyorum.Bilincimde bu mu var yok artık:)))))))) kimin bilincinde ne olduğu çok acık ve net:))))))
İyiki demedin bide deseydin nasıl derdin acaba neyse arkadaşım kim ne düşünürse düşünsün burada saçma ve bir o kadar gereksiz konu için üzemicem kendimi anlıcağımı anladım ben.rahatsız olan YAZDIKLARIMI okumasın bir zahmet.hayır birde öyle yazıyorsunuz ki sanki ben bununla övünmüşüm gibi yahu bebeğin iri olmasının neresi güzel biri izah etsin bana.herkez hergün ağrısını sızısını yazarken sıkılımuyonuz ben iri dedim diye mi sıkıldınız okumakdanYapmayın Allah aşkına şimdi de her mesajımızın arkasına gülücük koyup laf soktuğumuzu mu düşüncez. Herkesin bilinci kendine net demekki etrafa net değil bu kadar yalnıs anlasılma olduğundan bunu anlıyoruz . O yüzden ben hiiç kalp kırmak da kırılmak da istemiyoeum yazı dili nasılsa, ve kimse kimseyi tanımadığından konusmak suclamak kolay ben siz feaatsınız kötüsünüz demiyoeum ama gördugum kadarıyla onun da öyle oldugunu asla düşünmüyorum diyorum.
İşde oyüzden mecbur kuzum birilerinin olması ama erkek olmasa süper olacakDoğum sonrası en az bir hafta yalnız kalmak istemeyin bence arkadaşlar. Hem hamilelik hem de doğum yorgunluğundan sonra yemeğin çayın hazır olması evin temizlenmesi ne bileyim biraz uyku çok önemli :)
Yok yok hayır plesanta yaslanmasi olunca bebek kilo alimi yavasliyor son haftalarda oluyor genelde ben de biraz erken başlamıştı o yüzden son ay sadece haftasini doldursun diye bekledik... en iyi yorum hekimlerimizin biz işe cok yabanciyiz yorum yapmqmiz amca kafamizi karıştırıyor...Ultrason ölçülerine çok takılmamak lazım saglıklı olsun tüm bebekler canım tek dileğim bu. Su an bende sıkıntılı bir durum yok dimi plesanta yaşlanması falan dedin korktum şimdi
Ben de bu düşünceden dolayı Doğumdan sonra gelin diye diye bekletiyorum aileleriDoğum sonrası en az bir hafta yalnız kalmak istemeyin bence arkadaşlar. Hem hamilelik hem de doğum yorgunluğundan sonra yemeğin çayın hazır olması evin temizlenmesi ne bileyim biraz uyku çok önemli :)
Doğru yapıyorsun kesinlikleBen de bu düşünceden dolayı Doğumdan sonra gelin diye diye bekletiyorum aileleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?