Canim kiyafet olarak.nasil giydiriyosunuz.Uzun seyeler miDoğum sonrası en az bir hafta yalnız kalmak istemeyin bence arkadaşlar. Hem hamilelik hem de doğum yorgunluğundan sonra yemeğin çayın hazır olması evin temizlenmesi ne bileyim biraz uyku çok önemli :)
Ve de bebegin nasil saclari var miCanim kiyafet olarak.nasil giydiriyosunuz.Uzun seyeler mi
Canım bebek sana ipucu veriyor zaten. Az ince giydirince elleri soğuyor anlıyorsun. Kolsuz citcitli zıbın üstüne yandan bağlamalı zıbın ve alt don. Şapka eldiven. Üzerine battaniye ile kundak yapıyorum ben. Tam ayarını buldum bebeğimin. Böyle sikilmiyorda usumuyordaCanim kiyafet olarak.nasil giydiriyosunuz.Uzun seyeler mi
Ayy evet var baya :))Ve de bebegin nasil saclari var mi
Geçmiş olsun tatlımAlıntı yapamadıklarım varsa kusuruma bakmayın nolur kafam yerimde değil kendimden geçtim hala soğuk soğuk ter atıyorum hepinizi öpüyorum
Ben sıkıldım demedim böyle yazın soyle yazın diye direktif de vermiyorum iddaa ettiğin gibi. Bak sen bebeğinin kilolu oldugundan endise duyrak yazdıgını söylerken, bir diğer arkadasımız mutluluk veren olayları yazmayalım mı diyor? Belki de bu eleştiri getirilirken acaba haklılık yanı vardır diyorum. Mesela biraz önce arkadas yazmıs ya iyi beslenememiştşm bebeğin kilosu iyi cıktı demiş şimdi buna kim sevinmez? Kim eleştirri aa mutlu olayları paylasmayın der? Bence iyiice carpıtmıssınız olayı” iyi ki demedin desen daha nasıl diyecektin “ tarzı konusmak benim üslubum değil o yüzden böyle kavga edermiş gibi , laf dalaşına girmek bize bir yarar sağlamaz tartışmalar birbirini anlamak varsa kırgınlıkları gidermek icin yapılır ama göruyorum ki aynı amacı paylaşmıyoruz. İyi bayramlar diliyorum kendi adıma tartışma benim icin bitmiştirİyiki demedin bide deseydin nasıl derdin acaba neyse arkadaşım kim ne düşünürse düşünsün burada saçma ve bir o kadar gereksiz konu için üzemicem kendimi anlıcağımı anladım ben.rahatsız olan YAZDIKLARIMI okumasın bir zahmet.hayır birde öyle yazıyorsunuz ki sanki ben bununla övünmüşüm gibi yahu bebeğin iri olmasının neresi güzel biri izah etsin bana.herkez hergün ağrısını sızısını yazarken sıkılımuyonuz ben iri dedim diye mi sıkıldınız okumakdan
Yenidoganlari mi giydiriyorsun canım yoksa 0-3 ayları mi. Ben hep üst almışım pek alt yok bende ya.Canım bebek sana ipucu veriyor zaten. Az ince giydirince elleri soğuyor anlıyorsun. Kolsuz citcitli zıbın üstüne yandan bağlamalı zıbın ve alt don. Şapka eldiven. Üzerine battaniye ile kundak yapıyorum ben. Tam ayarını buldum bebeğimin. Böyle sikilmiyorda usumuyorda
Her söylediğine katılıyorum ama sanırım alıntı yaparak konustugumuz için sanırım sadece o arkadasla tartısmaya girmiş gibi oldu , yoksa inan o her kilodan ve sekerden bahsettiğinde ben de içimden aynı seyi geciriyordum hatta belki normal doğum istediğini ama zorunlu sezeryan yapacagı icin üzüldüğünü düşünmüştüm cunku normal dogum benim icim de bir yara. Neyse dediğim gibi benim için tartısmalar sadece sorunu cozmek icindir , kavga etmek icşn değil asla. S Saryamarya da gercekten anlayıslı ve herkesın sorununu paylasan mutluluguyla mutlu olan bı arkadas , fesatlanmıssın ifadesini cok üzücü buldum benim aslında taraf oldugum kısım burası .. senin için de sabır diliyorum herkesin imtihanı herkesin kayıpları ayrı can yakıyor , asla hafiflemiyor ama dua ile sadece sabretmek kavusma gününü beklemek kalıyor. Sabır diliyorum gönlünce olsun kalan herşeyOrtaya konuşuyorum.. Bence biraz Pelin'e haksızlık edildi. Buraya her bebegim ıri yazdığında, içimden inşallah geç gelir dedim.. Mesela bende çok şükür şeker yok ve şeker hastalığı oldukça fazla fazla konuşuldu. Şekeri olmayan bizler de hep kilodan yediğimiz ictigimizden bahsettik. 1 kez bile ya kardeşim canımız istiyor niye nispet yapıyorsunuz gibi bir tepki gelmedi. Herkesin olgunluğuna, anlayisina saglik.. Pelin biraz cadı kabul, cevapları da sert olur. Ama kızlar empati yoksunluğu yapmayın lütfen. Herkes kendi yaşadığını biliyor. BakMammamia2 annem gelecek diye dert yanıyor. Ben ise annem yanımda olamayacak diye sürekli ağlıyorum. Ona nasıl kızarım... Tepki verenlerin iyi niyetlerinden şüphem yok, anlık patlama diye düşünüyorum. . Hepinize iyi bayramlar güzel hanımlar ❤
Ben basta ne dedim herkez ne yaşıyorsa onu yazıcak dedim mutlu olan mutluluğunu üzülen üzüntüsünü belliki bütün msjlarımı okumamışsın benim üslubumda alttan alttan laf çakıp hiç üslubum değil demek değil.ya alttan alttan laf çarpmıcaksın yada üslubum değil demiceksin öğretmen hanımBen sıkıldım demedim böyle yazın soyle yazın diye direktif de vermiyorum iddaa ettiğin gibi. Bak sen bebeğinin kilolu oldugundan endise duyrak yazdıgını söylerken, bir diğer arkadasımız mutluluk veren olayları yazmayalım mı diyor? Belki de bu eleştiri getirilirken acaba haklılık yanı vardır diyorum. Mesela biraz önce arkadas yazmıs ya iyi beslenememiştşm bebeğin kilosu iyi cıktı demiş şimdi buna kim sevinmez? Kim eleştirri aa mutlu olayları paylasmayın der? Bence iyiice carpıtmıssınız olayı” iyi ki demedin desen daha nasıl diyecektin “ tarzı konusmak benim üslubum değil o yüzden böyle kavga edermiş gibi , laf dalaşına girmek bize bir yarar sağlamaz tartışmalar birbirini anlamak varsa kırgınlıkları gidermek icin yapılır ama göruyorum ki aynı amacı paylaşmıyoruz. İyi bayramlar diliyorum kendi adıma tartışma benim icin bitmiştir
Anladim canim haklisin dogunca bebege gore ayarlarim artikCanım bebek sana ipucu veriyor zaten. Az ince giydirince elleri soğuyor anlıyorsun. Kolsuz citcitli zıbın üstüne yandan bağlamalı zıbın ve alt don. Şapka eldiven. Üzerine battaniye ile kundak yapıyorum ben. Tam ayarını buldum bebeğimin. Böyle sikilmiyorda usumuyorda
Yenidoğan da 0-3 ay da. Ama üç aylığa kadar olanların kolları uzun geliyor . Eldiven durdurmuyor elinde o yüzden uzun gelmesi iyi oluyor. Benim de giydirdigim 3-4 tane zaten hepi topu. Aynı şeyleri yıkayıp yikayp giydiriyorum.Yenidoganlari mi giydiriyorsun canım yoksa 0-3 ayları mi. Ben hep üst almışım pek alt yok bende ya.
Benimki de erkek canımSenin kizmiydi canım bence çok değil erkek annelerimiz maşallah pilates topu gibi gobusleri
Ya bende kirmizi dut yedim ve bacağımı kaşıdım. Inş birşey olmazKız gülde kokladım ben hemde 2/3 kerehiç duymamıştım bunu inşallah birşey olmaz yaaa allah korusun
Emredersiniz Pelin hanım tabi ne demek dur gülücük de koyalım laf soktuğumuz belli olsunBen basta ne dedim herkez ne yaşıyorsa onu yazıcak dedim mutlu olan mutluluğunu üzülen üzüntüsünü belliki bütün msjlarımı okumamışsın benim üslubumda alttan alttan laf çakıp hiç üslubum değil demek değil.ya alttan alttan laf çarpmıcaksın yada üslubum değil demiceksin öğretmen hanım
Aynı şeyleri yaşıyorum bende ya normal heraldeKızlar merhaba :))) bir süredir yazamıyorum maalesef. Göğüs pompası aldım sonunda lansinoh 2li. Bir indirim kodu ile 270 küstüre geldi. Düşünen varsa kodu verebilirim.
Birde bugün hareketleri daha bir sertleşti göbeğim yamuluyor resmen ayağı bir taraftan pooosu bir taraftan çöküyor. Birde vajinamda inçe ince sızılar hissediyorum ara ara normal mi acaba
Senin de herşey gönlünce olsun canım benim ❤Her söylediğine katılıyorum ama sanırım alıntı yaparak konustugumuz için sanırım sadece o arkadasla tartısmaya girmiş gibi oldu , yoksa inan o her kilodan ve sekerden bahsettiğinde ben de içimden aynı seyi geciriyordum hatta belki normal doğum istediğini ama zorunlu sezeryan yapacagı icin üzüldüğünü düşünmüştüm cunku normal dogum benim icim de bir yara. Neyse dediğim gibi benim için tartısmalar sadece sorunu cozmek icindir , kavga etmek icşn değil asla. S Saryamarya da gercekten anlayıslı ve herkesın sorununu paylasan mutluluguyla mutlu olan bı arkadas , fesatlanmıssın ifadesini cok üzücü buldum benim aslında taraf oldugum kısım burası .. senin için de sabır diliyorum herkesin imtihanı herkesin kayıpları ayrı can yakıyor , asla hafiflemiyor ama dua ile sadece sabretmek kavusma gününü beklemek kalıyor. Sabır diliyorum gönlünce olsun kalan herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?