2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım resmen mesajın beni sakinleştirdi, öyle güzel anlatmışsın ki hissettiklerimi. Herkesin mesaj grçmişi açık allahtan, tek tek alıntılamadım. Sen beni durdurdun. Öpüyorum.

Bu olayı neden kişiselleştirdiniz anlamadım. Ben her birinizin yazdığı mesaja kıymet verip tek tek okuyorum. Son 2-3 haftadır sürekli kilo konuşan ben miyim biraz empati i kurun dedim. Pişman da değilim, hiç kimsenin çocuğu için fesatanmadım yapmam da el insaf. Daha ağır konuşmayacağım.

Seni Seviyorum Dostumm Kalp kalp ❣

Benim oğlum kilolu doğdu ama asla kilolu bir çocuk olmadı. Ilk zamanlar bir kulağında işitme olmadığı söylendi, kalbinde üfürüm var dendi. Çok şükür 2 yaşına kadar üfürüm de geçti. Kulağında da bir problem yokmuş anlaşıldı. Ama ne uykusuz günler yaşadım üzüntüden iri bebek demek sağlıklı bebek demek değil aynen
Burada sadece gelişimini paylaşıyor herkes ve kimsenin problem yasamamasi için dua ediyorum. Önemli olan esas doğum sonrası bir sıkıntıları olmasın inş. Oyuzden nolur kimse birbirine kızmasın.
Bayram öncesi kalpler kırılmasın.

Ben durup durup kilosunu kendi kendime söylesem tamam bana arkadaşlar durumla ilgili soru sorduklarında belirttim takvimi geri çektim neden dediler yazdım neden sezer yan dediler durumu anlatmak için yazdım durup durup biliyomusunuz benim bebeğim çok iri çok iyi kilosu harika yazmadım ki hep şikayetlerimi belirtirken yazdım.bununla övünmedim kaldıki övünebilirim sende benim adıma sevin ne olur? Bende senin için endişeleneyim mesela ne olur? Yeri gelicek başkası adına sevincez yeri gelicek üzülücez benim bebeğim iriyken onunkinin kilosu iyimiş neden yazıyor diyebilirmiyim? 50 kere yazsın 100 kere yazsın buna neden sinir olayım? O kişinin mesajları hoşuma gitmiyorsa okumam ona yazmam olur biter ama onu yeter artık diye suclayamam.neyse birbirimizi üzmeyelim

Şimdide olay başka biyere döndü
Kilolu her bebek hastalikli olucakmiş gibi konuşmalar başladı

Konu kapansın en iyisi

Allah hepimizin evlatlarini zayif veya kilolu saglikla kucagimiza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

Öyle canım hepimizin sağlıkla gelsin inşallah hepimiz hamileyiz hepimizin birbirimizi anlaması lazım burdakiler anlamıcaksa halimizden kim anlıycak.

Amin inşallah tabiki illa öyle olucak diye birşey yok her türlü riskli sadece hem yine diyorum ben inanıyorum ve biliyorum hepimizin bebeği gayet sağlıklı olucak herkez bunu bilsin buna inansın ALlahın izniyle

Doğum sonrası en az bir hafta yalnız kalmak istemeyin bence arkadaşlar. Hem hamilelik hem de doğum yorgunluğundan sonra yemeğin çayın hazır olması evin temizlenmesi ne bileyim biraz uyku çok önemli :)
Benim eşim iznini o haftaya aldı
Çok içim rahat bu yüzden annemde kalır bikaç gün
Evimiz çok ufak o yüzden bende kalabalık istemiyorum açıkçası
Kardeşim doğuma gelirim abla dedi ama 2 yaşında bebeği var vallahi gelmese daha iyi :)

Canım resmen mesajın beni sakinleştirdi, öyle güzel anlatmışsın ki hissettiklerimi. Herkesin mesaj grçmişi açık allahtan, tek tek alıntılamadım. Sen beni durdurdun. Öpüyorum.
Sakin kalalım zaten hamişiz biz koca göbekliii hamişler ordusuben de seni cok cok öpüyorum canım benim bosverelim yarın bayram az kaldı hepimizin üç haftaya iddaa ediyorum en az on bebek doğmuş olacak hepsi sağlıkla gelsin en güzel zamanlara geldik inşallah 20 25 hazian arası patır patır geliyor doğumlar

Benim evde 2+1 annem babamla gelecek. Arada erkek kardeşim gelecek. Kayinvalidede uzakta allahtan o gelip gorumcemde kalacak. Birde oğlumun odasını da ayirmistim. Bende sıcak evde kalabalıkta kafayı yemem inş diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…