Sen daha ağırlaşmamıştın da ondan ama şimdi bilemiyorum:)) bu arada bacaklarım kesinlikle birleşmiyor ayaklarımıda yarım atabiliyorum bu nedemek oluyor kız
16 kilo aldiydim :) 48 le başladım 64 le bitirdim. Şu an 54 um :) eşim tombik hallerimi görünce yemin verdirdi daha fazla zayıflama bu halini daha çok sevdim diye ama benden hala su gibi ter boşalıyor. Saçlarım islaniyor t shirt su gibi oluyor bir anda sanırım iki üç kilo daha gidecek bu gidişle .
16 kilo aldiydim :) 48 le başladım 64 le bitirdim. Şu an 54 um :) eşim tombik hallerimi görünce yemin verdirdi daha fazla zayıflama bu halini daha çok sevdim diye ama benden hala su gibi ter boşalıyor. Saçlarım islaniyor t shirt su gibi oluyor bir anda sanırım iki üç kilo daha gidecek bu gidişle .
Biticek inşallah canım yaa valla doğum acısı falan sıkıntı değil Bi kere olcak biticek doğumdan korkmayalım 42. Haftaya sarkan hamilelikten korkalım bence