2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sen daha ağırlaşmamıştın da ondan ama şimdi bilemiyorum:)) bu arada bacaklarım kesinlikle birleşmiyor ayaklarımıda yarım atabiliyorum bu nedemek oluyor kız
Kuzum sandalyeye oturcaksın bacakları yere sallicaksın ayak ayak üstüne atıcaksın bacak değil ayak yalnız

Aferin kıız duymak istediğim kilo 10du:)) kaç kilo almıstın
16 kilo aldiydim :) 48 le başladım 64 le bitirdim. Şu an 54 um :) eşim tombik hallerimi görünce yemin verdirdi daha fazla zayıflama bu halini daha çok sevdim diye ama benden hala su gibi ter boşalıyor. Saçlarım islaniyor t shirt su gibi oluyor bir anda sanırım iki üç kilo daha gidecek bu gidişle .

Benim kardeşimde 11 kg almıştı gebelikte çocuk 33 günlük oldu 12 kg vermiş, sezeryan birde. Kilolar gidiyoreee dert etmeyin kızlar

Benim kardeşimde 11 kg almıştı gebelikte çocuk 33 günlük oldu 12 kg vermiş, sezeryan birde. Kilolar gidiyoreee dert etmeyin kızlar
Valla 12 günlük oldu bebeğim. 10 gündür evimizdeyiz. 10 günde 10 kilo :))) bu seçimde oyları bana verin bence slogan gibi kilo verdim :))

Süpersin kuzum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…