2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İngiltere'de her şey normal yani
İyiymiş

Hayırlı olsun.. mm bi önemi yok bence. Bi dahakine söyler.

kızlar siz bebeğin bütün kıyafetlerini makinede mi yıkadınız elinizde mi? biz annemle makinede yıkayacaktık eşim çok kızdı engel oldu falan hatta annem çok alındı, kendini tuttu bişi demedi. kendi annesi geldi bugün her şeyi elinde yıkayacakmış
açıkçası bana da elde yıkama çok temiz gelmiyor, elimiz ne kadar sıcak suya dayanabilir ki sonuçta? yeni kıyafet bide hepsi pis pis kalacakmış gibi geldi hiç içime sinmiyor

bir de bir kere sinir oldum ya anneme karşı öyle yapmasına sanki kendi annesi çok biliyormuş gibi davranması falan hiç hoşuma gitmedi. bu yüzden hatta baya kavga da ettik. neyse annesi kendi bildiği gibi yapsın takılsın kadın nabim, ben sonra zaten eşim askere gidicek o ara hallederim diye düşünüyorum. hala kızımın eşyalarının hazır olmaması da eşimin sürekli sonraya bırakmaları, kadın gibi her şeye burnunu sokması, benim sürekli çalıştığım için hiçbir şeye vakit ayıramamam ve sürekli nefes nefese kalmamdan kaynaklı. valla çok sıkıldım yalan yok eşim askere gitse de kafamı dinlesem bir rahatlasam diye düşünüyorum. iznimin hepsini kullanacaktım ona bile karıştı daha ne diyeyim ki... anası köle gibi yıkasın ütülesin her şeyi ben de oturup ayaklarımı uzatcam meyve yicem karşısında valla, umrumda değil.

Elde yıkayıp sıkılırsa agzı yuzu kayar butun kıyafetlerin canım. Bence müsaade etme

Selamun aleykum kızlar hepinize hayırlı bayramlar rabbim tekrarını nasip etsin inşallah yavaş yavaş doğum telaşı başlamış herkeste rabbim sağlıkla vakitli kucaklamayi nasip etsin hepimize inşallah doğum yaklaştıkça ben çok stres olmaya başladım ikizlerin tepkisi ne olacak? Nasıl karşılayacaklar? Ben üçüne bir yetisebilecek miyim? Hepimiz için herşey çok güzel ve kolay olsun inşallah... Allaha emanet olun kuzucuklarinizla

Neyse ki artık sakinleştim günün nasil gecti Pelom?
Aman sakin ol canım benim.günüm güzel geçti de bile bile yordum bende kendimi işde şimdi de acısı cıkıyor bacak ağrısı kalça ağrısı bel ağrısı ne ararsan var.ama en hoşuma giden bugün bir fırlama arkadaşlarına kadına bakınnnnn karnına top koymuş demesi oldu:))))

Biberon chicco naturel feeleng cam biberon aldım etrafımda kullanıp memnun olan çok. Ama emzik almadım canım ilk bir ay emzik önerilmiyor alıştırmak istiyorsanız bir ay sonra başlayın demişlerdi eğitimde
Sayecim emme refleksi için önerebiliyorlar. Ben alacağım yine de. Kızım 40 gün kabul etmedi 40an sonra alıştı. Büyük kurtarıcı. Sizin gebe okulunda neden önermediler merak ettim.

Kuzum niye yoruyorsun kendini,hic bisey yapmasakta bir yerlerimiz agriyor zaten. Gerçi bende dün de ben çok yoruldum,ailem geldi 1 saatte kisir,kek,muhallebi eşime pilav derken resmen yiprandim Sonra ablam ve kiz kardeşim oğlumun beşiğini bağladılar,gece doğru düzgün uyuyamadim bide bugün ki randevuler of offff.

Terbiyesize bak sen,bisey demedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…