Buarada reflu her gece çekiyorum. Kusmak mi iyi reflumu bende bilmiyorum.
kızlar siz bebeğin bütün kıyafetlerini makinede mi yıkadınız elinizde mi? biz annemle makinede yıkayacaktık eşim çok kızdı engel oldu falan hatta annem çok alındı, kendini tuttu bişi demedi. kendi annesi geldi bugün her şeyi elinde yıkayacakmış
açıkçası bana da elde yıkama çok temiz gelmiyor, elimiz ne kadar sıcak suya dayanabilir ki sonuçta? yeni kıyafet bide hepsi pis pis kalacakmış gibi geldi hiç içime sinmiyor
bir de bir kere sinir oldum ya anneme karşı öyle yapmasına sanki kendi annesi çok biliyormuş gibi davranması falan hiç hoşuma gitmedi. bu yüzden hatta baya kavga da ettik. neyse annesi kendi bildiği gibi yapsın takılsın kadın nabim, ben sonra zaten eşim askere gidicek o ara hallederim diye düşünüyorum. hala kızımın eşyalarının hazır olmaması da eşimin sürekli sonraya bırakmaları, kadın gibi her şeye burnunu sokması, benim sürekli çalıştığım için hiçbir şeye vakit ayıramamam ve sürekli nefes nefese kalmamdan kaynaklı. valla çok sıkıldım yalan yok eşim askere gitse de kafamı dinlesem bir rahatlasam diye düşünüyorum. iznimin hepsini kullanacaktım ona bile karıştı daha ne diyeyim ki... anası köle gibi yıkasın ütülesin her şeyi ben de oturup ayaklarımı uzatcam meyve yicem karşısında valla, umrumda değil.
Ya yine kustum bulantılar kusmalar cidden geri geldi
Halsizlik yok baş dönmesi yok canım sadece günde Bi kaç kez mide bulantısı dünden beri 3 kez kusmaBi dr a gitsene yarın zehirlendin mi naaptın ya
Var sende bı durumlar ya hayırlısı bakalım.Halsizlik yok baş dönmesi yok canım sadece günde Bi kaç kez mide bulantısı dünden beri 3 kez kusma
Bacak ağrılarım da hafifledi hatta ama hala sık sık Üşüyüp sık sık terliyorum bence vücudum iflas etti artık 2 lokma yiyebilirsem tamam yiyemiyorum iştahta sıfırlandı
Çok su içip az idrara çıkmamızın bir nedenide artık çok terliyo oluşumuz galibaYangı çok yok ama çok su içiyorum az idrara çıkıyorum
Ve batma oluyor vajınada sancı yok
Rabbim nice nice niceeee güzel bayramlar ve güzel ilkler yaşatsın inşallahMeğer daha tatmadigim ne mutluluklar varmış . Eşim ve oğlumla yıllardır hiç gecirmedigim kadar mutlu bir ilk gün geçirdim.. ❤dedemin oğluma sevgi ve merhametle bakışı. Her görenin güzel ve icten duaları ❤❤ ilk torun heyecanı ile anne babamin el ayak karışıklığı tatlı telaşı falan derken 13 günlük bebegimle dışarı çıkarak sulalemdeki 40 i çıkma mevzuunu yıkmış ve rekor kırmış oldum :) bir de oğlum ilk Bayramı'nda 1100 lira topladı tabi :))))
Hareketli olması durumdan mutlu olduğunu gösteriyor canım ona takma kafanı bence ama tabi bulantı hali cok zor Allah şifalar versinÖlüyorum sanırım bu gece mide bulantısindan, minnak im da rahatsız bu durumdan, sert hareketler yapıp duruyor, napmali nasıl gecirmeli
Valla bende çözemedim canım noluyo bana ne güzel iyiydim birden çöktümVar sende bı durumlar ya hayırlısı bakalım.
Ya canım çok geçmiş olsun niye öyle oldu ki tüm mesajları da okuyamadım da bağışıklık durumu değişiyor demek ki günden güne beslenmene dikkat etmeye çalış miden zorlansa da sen de onu zorla Allah kolaylık versin tez zamanda sağlığına kavuş inşallahValla bende çözemedim canım noluyo bana ne güzel iyiydim birden çöktüm
Bir tahlil ver istersen canım. İdrar yolu enfeksiyonu da bulantı yapıyor. Benim de akşam sadece sağ ayağım şişti. Şimdi baktım hâlâ şiş. Solda bir şey yok. Anlamadım.Valla bende çözemedim canım noluyo bana ne güzel iyiydim birden çöktüm
En güzeli ikisini de karıştırmamak. Tabii bunun için eşinle ortak frekansı yakalamak çok önemli. Bu da taze evlilikte zor kurulabilir. Zamanla en iyi ayarı siz tutturursunuz.kızlar siz bebeğin bütün kıyafetlerini makinede mi yıkadınız elinizde mi? biz annemle makinede yıkayacaktık eşim çok kızdı engel oldu falan hatta annem çok alındı, kendini tuttu bişi demedi. kendi annesi geldi bugün her şeyi elinde yıkayacakmış
açıkçası bana da elde yıkama çok temiz gelmiyor, elimiz ne kadar sıcak suya dayanabilir ki sonuçta? yeni kıyafet bide hepsi pis pis kalacakmış gibi geldi hiç içime sinmiyor
bir de bir kere sinir oldum ya anneme karşı öyle yapmasına sanki kendi annesi çok biliyormuş gibi davranması falan hiç hoşuma gitmedi. bu yüzden hatta baya kavga da ettik. neyse annesi kendi bildiği gibi yapsın takılsın kadın nabim, ben sonra zaten eşim askere gidicek o ara hallederim diye düşünüyorum. hala kızımın eşyalarının hazır olmaması da eşimin sürekli sonraya bırakmaları, kadın gibi her şeye burnunu sokması, benim sürekli çalıştığım için hiçbir şeye vakit ayıramamam ve sürekli nefes nefese kalmamdan kaynaklı. valla çok sıkıldım yalan yok eşim askere gitse de kafamı dinlesem bir rahatlasam diye düşünüyorum. iznimin hepsini kullanacaktım ona bile karıştı daha ne diyeyim ki... anası köle gibi yıkasın ütülesin her şeyi ben de oturup ayaklarımı uzatcam meyve yicem karşısında valla, umrumda değil.
Sende yaniii neler yapmış bana niye yoruyon kendini diyor:)))) ne dicem kız gülüştük:))Kuzum niye yoruyorsun kendini,hic bisey yapmasakta bir yerlerimiz agriyor zaten. Gerçi bende dün de ben çok yoruldum,ailem geldi 1 saatte kisir,kek,muhallebi eşime pilav derken resmen yiprandimSonra ablam ve kiz kardeşim oğlumun beşiğini bağladılar,gece doğru düzgün uyuyamadim bide bugün ki randevuler of offff.
Terbiyesize bak sen,bisey demedin mi?
Bu sabahda benim bulantım oldu geçti havalardan mı acaba ya üşütüyormuyuz? Soğuk su içecek yicek klima ceyran rüzgar?? Bunlarda yapar bu aralar zaten hassasızYa yine kustum bulantılar kusmalar cidden geri geldi
Ne mutlu size canım da ben birden bebek olmak istedim 1100 TL yi duyuncaMeğer daha tatmadigim ne mutluluklar varmış . Eşim ve oğlumla yıllardır hiç gecirmedigim kadar mutlu bir ilk gün geçirdim.. ❤dedemin oğluma sevgi ve merhametle bakışı. Her görenin güzel ve icten duaları ❤❤ ilk torun heyecanı ile anne babamin el ayak karışıklığı tatlı telaşı falan derken 13 günlük bebegimle dışarı çıkarak sulalemdeki 40 i çıkma mevzuunu yıkmış ve rekor kırmış oldum :) bir de oğlum ilk Bayramı'nda 1100 lira topladı tabi :))))
Daha güzel uyu işde sende keşke bende uyuyabilsem .Ya kizlarr son 1 haftadır acayip yorgunum,acayip uykum geliyor sürekli uyumak istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?