2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Buarada reflu her gece çekiyorum. Kusmak mi iyi reflumu bende bilmiyorum.

Şu anda alev alev yanarken gördüm yazını bıktım artık biraz Allahın gücüne gitmesin ama her gece ve gündüz sürekli reflü ile yaşıyorum hep tetikteyim
Bugün bayram gezmelerinde dikkat edemedim resmen tavan yaptı

Ne saçma bi tepki vermiş eşin be
Ona noluyo ne anlarmış gibi karışmış deli mi ne
Anası yıkasın sen sonra yine yıka bence
Bide hep anası gelip boklu donları yıkıcakmış mı sürekli ?

Bi dr a gitsene yarın zehirlendin mi naaptın ya
Halsizlik yok baş dönmesi yok canım sadece günde Bi kaç kez mide bulantısı dünden beri 3 kez kusma
Bacak ağrılarım da hafifledi hatta ama hala sık sık Üşüyüp sık sık terliyorum bence vücudum iflas etti artık 2 lokma yiyebilirsem tamam yiyemiyorum iştahta sıfırlandı

Meğer daha tatmadigim ne mutluluklar varmış . Eşim ve oğlumla yıllardır hiç gecirmedigim kadar mutlu bir ilk gün geçirdim.. dedemin oğluma sevgi ve merhametle bakışı. Her görenin güzel ve icten duaları ilk torun heyecanı ile anne babamin el ayak karışıklığı tatlı telaşı falan derken 13 günlük bebegimle dışarı çıkarak sulalemdeki 40 i çıkma mevzuunu yıkmış ve rekor kırmış oldum :) bir de oğlum ilk Bayramı'nda 1100 lira topladı tabi :))))

Var sende bı durumlar ya hayırlısı bakalım.

Rabbim nice nice niceeee güzel bayramlar ve güzel ilkler yaşatsın inşallah Lütfen oglunu benim için kokla

Ölüyorum sanırım bu gece mide bulantısindan, minnak im da rahatsız bu durumdan, sert hareketler yapıp duruyor, napmali nasıl gecirmeli
Hareketli olması durumdan mutlu olduğunu gösteriyor canım ona takma kafanı bence ama tabi bulantı hali cok zor Allah şifalar versin

Valla bende çözemedim canım noluyo bana ne güzel iyiydim birden çöktüm
Ya canım çok geçmiş olsun niye öyle oldu ki tüm mesajları da okuyamadım da bağışıklık durumu değişiyor demek ki günden güne beslenmene dikkat etmeye çalış miden zorlansa da sen de onu zorla Allah kolaylık versin tez zamanda sağlığına kavuş inşallah

En güzeli ikisini de karıştırmamak. Tabii bunun için eşinle ortak frekansı yakalamak çok önemli. Bu da taze evlilikte zor kurulabilir. Zamanla en iyi ayarı siz tutturursunuz.
Ne benim annemin ne onun annesinin bebek çantasından haberi yok. Hazırız o kadar..
Ve biz de geç hazırladık. Kredi kartımız yüklüydü. Dönemi geçince geçen hafta bi iki şey sipariş ettik. Salı geldi. Perş. bir mak. altı üstü yıkandı kurudu yerleşti. Bebek bezi, depend ve ıslak mendille çantamız hazır.
Şimdi olmuş artık. Sen sonra tabii makinede yıkarsın.
Ve bebekler gerçekten çok güçlü oluyorlar. Ben diğer bebeklerimde ilk deterjan paketi bitince bizimkilerle karışık yıkadım. Maşallah bağışıklıkları iyidir. Ateş vs. problemi çok olmadı. Onlar bizim sandığımızdan daha sıkı tutunuyorlar hayata..

Sende yaniii neler yapmış bana niye yoruyon kendini diyor:)))) ne dicem kız gülüştük:))

Ne mutlu size canım da ben birden bebek olmak istedim 1100 TL yi duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…