2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Demi canım fena herşey ağzımda bende dün dikkat etmedim böyle oldu...

Kuzenimde senin gibiydi. Son zaman yine küstü. Bazı bünyeler böyle hassas demekki ya tuh

Hayırlı sabahlar.Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bayramlar diliyorum.Yavrularimizla nice güzel bayramlar görelim sağlıkla inşallah.Bayramda evden çıkmayacağım diyen ben dün bayram ziyaretinden döndüğümde saat 23 tü.İnanilmaz bir bel ağrısı yaşadım doğuracak miyim acaba dedim ilk defa.Şükür ki doğurmadımBugün ziyaretleri abartmayı düşünmüyorum.Aksama Nisan var eşimin kuzeninin ona gidip geliriz yeterli sanırım.Hepinizi opucukluyorum

@ x hanım @Meylen kızlar çok geçmiş olsun.Bulanti bende de geri döndü.2-3 defa çıkarmamak için zor tuttum kendimi.

Rahatsızlığı olan kızlar geçmiş olsun inşallah. Son düzlükteyiz artık ya herra ya merra az daha dayanalım. Gücümüzü bu dönem çok harcamamamız lazımmış Doğum sonrası için. İnşallah kurban bayramında bebeklerimizle olacağız ilk bayramlarında minnacık olacaklar

Günaydın kızlar ben hafif tansiyon yükselmesiyle 2 gün hastanede yatıştaydım, önceki yaşadıklarımdan dolayı bırakmadılar, ciğer geliştirici vurdular 3 doz, ntsler, 24 saatlik idrar fln ama herşey iyi çıktı taburcu oldum, yinede doktorum 1000de 1ihtimal bişey görsem hemen alıcam diyo, kilosuda iyi 2050 şuan, bu girişti asıl sorum tek eksiğimiz bebek arabası kaldı böyle oluncada bir an önce almak istedim bikaç gün içinde ama karar veremedim. Travel sistem almak istiyorum, aranızdq travel alanlar varmı, ne aldınız

biz zamanında kraftın peg peregoya ürettirdiği travel sistem bir araba bulduk onu alcaz kraft book plus olarak geçiyor, tavsiye ederim.

Kizlar gecmis olsn ya noluyo size boyle.sanirim hamilelik her bunyeden bunyeye farkli tepki veriyo.galiba ondan.artik vucut bebegi cikarmak istiyo zaman yaklasiyo demek ki insallh saglikla olur zamaninda @Meylen

Sayecim emme refleksi için önerebiliyorlar. Ben alacağım yine de. Kızım 40 gün kabul etmedi 40an sonra alıştı. Büyük kurtarıcı. Sizin gebe okulunda neden önermediler merak ettim.
Canım meme reddi olmasın ve çene yapısı bozulmasın diye ilk bir ay emziği önermiyorlarmış. Biberonda istemiyorlar hastaneye. Ebemiz 36 yıllık emekli tecrübeli biri. Benim biraz tedirgin olduğumu görünce sen olumlama yap bebeklerinde sendr profesyonel ellerdesiniz. Emmekte zorlanırsa biz buradayız hepsi hallolur merak etme dedi. Hastane çantasına da koymayın dediler biberon, pompa ve emziği. Olsada vermiyoruz boşuna yük dediler. Bende onlara güveniyorum. Doğumdan önce ve doğum sonrası emzirme polikliniğine gidip istediğim zaman destek alabilir mişim emzirme danışmanından

Sağol canım benim yiyesim içesim yok inanki mecburiyetten yiyorum zaten

Bir tahlil ver istersen canım. İdrar yolu enfeksiyonu da bulantı yapıyor. Benim de akşam sadece sağ ayağım şişti. Şimdi baktım hâlâ şiş. Solda bir şey yok. Anlamadım.
Ne bilim kuzum yanma falan Olmayınca enfeksiyon aklıma gelmedi olmadı Bi daha ki kontrolde giderim
Benimde hep sağ cortluyo eşim masaj yapa yapa geçiriyor resmen eğer yaptırabilirsen çok rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…