Ağzıma soğuk su bile sürmedim kaç gündür nane kaynatıp içtim benimde aklıma o geldi canım hala geçmedi bekliyorum bakalım ondan mıBu sabahda benim bulantım oldu geçti havalardan mı acaba ya üşütüyormuyuz? Soğuk su içecek yicek klima ceyran rüzgar?? Bunlarda yapar bu aralar zaten hassasız
Canım endişelenme inşallah emme reddi olmaz ama refleksleri zayıf olabilir bebeklerimizin buna hazırlıklı olmalıyız, bizi Doğum sonrası emme desteği yapılacak özel bir bölümde tutacaklar emzik biberon burda da vermiyorlar ama ben hazırladım getirdim yinede.. ilk kızım zamanında doğmasına rağmen emme refleksi yoktu 3 gün şırıngayla verdim sütümü çokta acemiydim hemşireler sürekli damağını parmakla uyardı emmeyi öğrettiler yavrukuşumaCanım meme reddi olmasın ve çene yapısı bozulmasın diye ilk bir ay emziği önermiyorlarmış. Biberonda istemiyorlar hastaneye. Ebemiz 36 yıllık emekli tecrübeli biri. Benim biraz tedirgin olduğumu görünce sen olumlama yap bebeklerinde sendr profesyonel ellerdesiniz. Emmekte zorlanırsa biz buradayız hepsi hallolur merak etme dedi. Hastane çantasına da koymayın dediler biberon, pompa ve emziği. Olsada vermiyoruz boşuna yük dediler. Bende onlara güveniyorum. Doğumdan önce ve doğum sonrası emzirme polikliniğine gidip istediğim zaman destek alabilir mişim emzirme danışmanından
Hadi yaKuzenimde senin gibiydi. Son zaman yine küstü. Bazı bünyeler böyle hassas demekki ya tuh
Çok kötü Bi durum Malesef@ x hanım @Meylen kızlar çok geçmiş olsun.Bulanti bende de geri döndü.2-3 defa çıkarmamak için zor tuttum kendimi.
Bunlar doğum belirtisi mi vücudum pes mi etti hasta mıyım bende çözemedim ki yaşamadığım görmediğim şeyler canımValla Meylen @Meylen senden her bildirim geldiğinde kızlar ben dogurdum yazıcaksın sanıyorumHayırlısı saglıkla gelsin inşallah
Amin canım benim inşallahhh sağlıkla gelsinlerdeKizlar gecmis olsn ya noluyo size boyle.sanirim hamilelik her bunyeden bunyeye farkli tepki veriyo.galiba ondan.artik vucut bebegi cikarmak istiyo zaman yaklasiyo demek ki insallh saglikla olur zamaninda @Meylen
Ama zerre sancım yok hatta bacak ağrım bile geçti gbi gbi canım pazartesi gidicem kontrole o zamana kadar zaten doktorum yok aksi Bi durumda yaşaöszsam acile gitmek istemiyorum@Meylen seninle haftamız aynı canım, bende şiddetli kusma yaşıyorum geçen Çarşamba’dan beri 4 kilo vermişim, benim kusmaların sebebi kasılmaymış, ayrıca çatı muayenesi sonrası açılma başlayabiliyor dedi ebe belki seninde hafiften açılman başlamıştır ben 3cmdeyim şimdi
Kasılmalar sancılı olmayabilir canım ben her kasılmayı hissetmiyorum nstde çıkıyor çoğunlukla, bizim şuan için Doğumu durdurmaya birşey yapmıyorlar bebekler ne zaman isterse öyle artık bekliyoruz, sürekli tansiyon ve nst takibi var baş ağrısı kusma olduğu için.. kendini iyi dinle bulantıyla birlikte baş dönmesi ağrı gözlerde karartı kulakta ses tansiyon yükselmesi vs olursa mutlaka acile git doktorunu beklemeAma zerre sancım yok hatta bacak ağrım bile geçti gbi gbi canım pazartesi gidicem kontrole o zamana kadar zaten doktorum yok aksi Bi durumda yaşaöszsam acile gitmek istemiyorum
Ah canım ne zamana kadar bekletcekler 3 cm olmuş
Yatış verildi.serviks 29 mm olmuşHadi bakalım canım iyisin inşallah. Bizde yarın bağlanıcaz
Alla alla bi sıkıntın varmıydı ki bel ağrısından başka?Yatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
Moralini yüksek tut canım 2,5 cm açılmam vardı 9 gündür duruyor bebeler şimdi 3 cm oldu, serviks tamamen bitti mm fln kalmadı bende.. iyi bir haftadasın zaten dinlenerek geçirirsin zamanınıYatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
Yok arada vajinada batma ve bulantıAlla alla bi sıkıntın varmıydı ki bel ağrısından başka?
canım geçmiş olsun dikkat et biraz daha beklesin minişlerGünaydın kızlarben hafif tansiyon yükselmesiyle 2 gün hastanede yatıştaydım, önceki yaşadıklarımdan dolayı bırakmadılar, ciğer geliştirici vurdular 3 doz, ntsler, 24 saatlik idrar fln ama herşey iyi çıktı taburcu oldum, yinede doktorum 1000de 1ihtimal bişey görsem hemen alıcam diyo, kilosuda iyi 2050 şuan, bu girişti asıl sorum tek eksiğimiz bebek arabası kaldı böyle oluncada bir an önce almak istedim bikaç gün içinde ama karar veremedim. Travel sistem almak istiyorum, aranızdq travel alanlar varmı, ne aldınız
Ben sezaryen istedim dr danMoralini yüksek tut canım 2,5 cm açılmam vardı 9 gündür duruyor bebeler şimdi 3 cm oldu, serviks tamamen bitti mm fln kalmadı bende.. iyi bir haftadasın zaten dinlenerek geçirirsin zamanını
37 yi doldurmanın beklerler sanırım canım sezeryan içinBen sezaryen istedim dr dan
Ağrılarla başa çıkmam zor
Sırt ağrısı ve bulantı dışında şikayetım yok
Epidural normal imkanı yok mu bulunduğun hastanede imkan varsa düşünmeni tavsiye ederimBen sezaryen istedim dr dan
Ağrılarla başa çıkmam zor
Sırt ağrısı ve bulantı dışında şikayetım yok
Saol canım, hamilelik Doğum herkeste çok farklı ne zaman ne yaşarız bilemiyoruz ben her yatış yapıldığında sabaha doğururum sandım ama bebekler kendi zamanını bekliyor
Evet aynen öyle canım kendileri belirliyor zamanı:) hepsi iyi olsun da nasıl ne zaman isterlerse öyle gelsinler ki artık kimsede sorun cıkıcagını zannetmem 5.5 aylık bebek yaşıyorsa günümüzde bizimkilerin maşşallahı olur sağlık açısından problem yaşanmaz diye düşünüyorumSaol canım, hamilelik Doğum herkeste çok farklı ne zaman ne yaşarız bilemiyoruz ben her yatış yapıldığında sabaha doğururum sandım ama bebekler kendi zamanını bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?