2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bu sabahda benim bulantım oldu geçti havalardan mı acaba ya üşütüyormuyuz? Soğuk su içecek yicek klima ceyran rüzgar?? Bunlarda yapar bu aralar zaten hassasız
Ağzıma soğuk su bile sürmedim kaç gündür nane kaynatıp içtim benimde aklıma o geldi canım hala geçmedi bekliyorum bakalım ondan mı

Canım endişelenme inşallah emme reddi olmaz ama refleksleri zayıf olabilir bebeklerimizin buna hazırlıklı olmalıyız, bizi Doğum sonrası emme desteği yapılacak özel bir bölümde tutacaklar emzik biberon burda da vermiyorlar ama ben hazırladım getirdim yinede.. ilk kızım zamanında doğmasına rağmen emme refleksi yoktu 3 gün şırıngayla verdim sütümü çokta acemiydim hemşireler sürekli damağını parmakla uyardı emmeyi öğrettiler yavrukuşuma

@Meylen seninle haftamız aynı canım, bende şiddetli kusma yaşıyorum geçen Çarşamba’dan beri 4 kilo vermişim, benim kusmaların sebebi kasılmaymış, ayrıca çatı muayenesi sonrası açılma başlayabiliyor dedi ebe belki seninde hafiften açılman başlamıştır ben 3cmdeyim şimdi

Valla Meylen @Meylen senden her bildirim geldiğinde kızlar ben dogurdum yazıcaksın sanıyorum Hayırlısı saglıkla gelsin inşallah
Bunlar doğum belirtisi mi vücudum pes mi etti hasta mıyım bende çözemedim ki yaşamadığım görmediğim şeyler canım hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hepsi inşallah

Kizlar gecmis olsn ya noluyo size boyle.sanirim hamilelik her bunyeden bunyeye farkli tepki veriyo.galiba ondan.artik vucut bebegi cikarmak istiyo zaman yaklasiyo demek ki insallh saglikla olur zamaninda @Meylen
Amin canım benim inşallahhh sağlıkla gelsinlerde bende kendimi sapıttım bakalım nolcak böyle

Ama zerre sancım yok hatta bacak ağrım bile geçti gbi gbi canım pazartesi gidicem kontrole o zamana kadar zaten doktorum yok aksi Bi durumda yaşaöszsam acile gitmek istemiyorum
Ah canım ne zamana kadar bekletcekler 3 cm olmuş

Reactions: LaL
Kasılmalar sancılı olmayabilir canım ben her kasılmayı hissetmiyorum nstde çıkıyor çoğunlukla, bizim şuan için Doğumu durdurmaya birşey yapmıyorlar bebekler ne zaman isterse öyle artık bekliyoruz, sürekli tansiyon ve nst takibi var baş ağrısı kusma olduğu için.. kendini iyi dinle bulantıyla birlikte baş dönmesi ağrı gözlerde karartı kulakta ses tansiyon yükselmesi vs olursa mutlaka acile git doktorunu bekleme

Yatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
Moralini yüksek tut canım 2,5 cm açılmam vardı 9 gündür duruyor bebeler şimdi 3 cm oldu, serviks tamamen bitti mm fln kalmadı bende.. iyi bir haftadasın zaten dinlenerek geçirirsin zamanını

canım geçmiş olsun dikkat et biraz daha beklesin minişler
ben prego aldım inşallah memnun kalırım

Yok arada vajinada batma ve bulantı
Bu bulantılar belirti demekki @Meylen dikkat et canım sende bi nst bağlan olmazsa.kızlar ben kendimden korkuyorum sizler hızlı çıktınız Allahdan çok iyi haftalsrdasınız LaL sanada geçmiş olsun kuzum yademim sende hiç sıkıntı yapma sağlıkla gelsin bebişlerimiZ

Moralini yüksek tut canım 2,5 cm açılmam vardı 9 gündür duruyor bebeler şimdi 3 cm oldu, serviks tamamen bitti mm fln kalmadı bende.. iyi bir haftadasın zaten dinlenerek geçirirsin zamanını
Ben sezaryen istedim dr dan
Ağrılarla başa çıkmam zor
Sırt ağrısı ve bulantı dışında şikayetım yok

Saol canım, hamilelik Doğum herkeste çok farklı ne zaman ne yaşarız bilemiyoruz ben her yatış yapıldığında sabaha doğururum sandım ama bebekler kendi zamanını bekliyor

Saol canım, hamilelik Doğum herkeste çok farklı ne zaman ne yaşarız bilemiyoruz ben her yatış yapıldığında sabaha doğururum sandım ama bebekler kendi zamanını bekliyor
Evet aynen öyle canım kendileri belirliyor zamanı:) hepsi iyi olsun da nasıl ne zaman isterlerse öyle gelsinler ki artık kimsede sorun cıkıcagını zannetmem 5.5 aylık bebek yaşıyorsa günümüzde bizimkilerin maşşallahı olur sağlık açısından problem yaşanmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…