2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
benim doktorumun instagram hesabında görmüştüm 25 haftalık doğmuş bebek yaşıyodu 600 gram bişey minnacık
bizimkiler artık tosuncuk oldu onların yanında
iyi düşünelim iyi olsun inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz kucaklarımıza

Tamam canım benim çok sağol hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah

Kuzum korkma inşallah hayırlı zamanda gelecekler ben beklemiyodum hala beklemiyorum belirti olabileceği aklımın ucundan geçmezdi

Gecmis olsun canim kac oldu tansiyonun bu ara bende 13/9 goruyorum ama duzeliyor sonra aspirini birakmamizla ilgisi olabilir mi kizlsr birde cildim bu hafta inanilmaz yaglandi

Benim de mesela geçen hafta 40 larda sancim çıktı nst de. Ama ağrım yoktu. Bir kere de kasilmam var diye gittim sancı hiç yoktu. Pek anlayamıyorum ben açıkçası.

Benim de mesela geçen hafta 40 larda sancim çıktı nst de. Ama ağrım yoktu. Bir kere de kasilmam var diye gittim sancı hiç yoktu. Pek anlayamıyorum ben açıkçası.
40larda çıkan sancısız kasılmaymış demek canım, uterus sertleşip şişiyor.. eğer sancılı olursa hem kasılma hemde içten içe belden karından vs inçe bir sızı oluyor o zaman 70-80lere fln çıkıyor

Yatış verildi.serviks 29 mm olmuş
Ciğer geliştirici yapıldı
Aaaa sen geçen hafta mi diyordun serviks 40 mm.lerde diye. Benim de bir hafta önce 41 mm iken geçen hafta 37 ye düşmüştü. Yarın tekrar ölçülür. Haftan iyi aslında neden ciğer geliştirici yaptılar ki? Birkaç hafta daha gelmez herhalde bebeğin canım. Geçmiş olsun.

Kızlar biz hala isim konusunda karar veremedik Çağan demiştim ama haftalardır çok söyledim sanki istemiyorum var mı benim gibi kararsiz
Bizde hergun ne koyalım diye düşünmekten bıktık:)
Eşimle Hafsa koymaya karar verdik dün kaynanamlara söyledik kaynanam hiç beğenmedim bende ters etki etti dedi ne demekse artık hiç umrumda değil koyucam ben.:)
Çağan da güzel geliyor kulağa içine siNmesi önemli olan.

İşte o dediğin ince bir sızı vardı karnımda ama cok hafiften herhalde tuvaletim var dedim.

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…